Cum de a crește un membru de la domiciliu în mod corespunzător

Cum de a crește membru la domiciliu? Problema suficiente dimensiuni autorității pentru sexului puternic stătea întotdeauna acut. Unii, care nu au explicite de probleme, încercarea de a crește dvs. de membru în toate modurile posibile, deși ei absolut nu este necesar. O femeie pentru a atinge orgasmul nu are nevoie de o dimensiune mai mare a penisului. Dar există o categorie de bărbați, care într-adevăr este necesară o corecție a organului. Există o mulțime de tehnici care vă vor ajuta să marire penis la domiciliu. Astăzi vom vorbi despre cele mai eficiente metode, care de fapt se va schimba setările de membru în lungime și în grosime.

creșterea membru

Înainte de a începe orice fel de tehnica, mai bine pentru a face măsurători demnitatea lui. Este posibil să aveți un penis, nu merită să te ritmul de antrenamente, extracte sau să recurgă la metode radicale schimbări în mărime de — o operațiune.

Chirurgii dovedit că membrul în erecție poate fi de 10-15 vezi Tot ce este mai jos sau mai sus de – un penis mic sau mare dimensiune, respectiv. Cum se spune, cineva a fost norocos, iar unele nu. Dar problema mica organului se poate rezolva de la sine.

Metode

Marire penis la domiciliu este posibilă numai în cazul în care bărbații nu au evidente probleme cu autoritatea. Nu ascuțite patologii asociate bolilor cu transmitere sexuala sau formațiuni tumorale. Înainte de a începe orice procedură pentru a crește, trebuie să scape de boli simptomatice.

Metode de corectare a penisului acasă:

 1. Pompa de vid;
 2. Prelungire;
 3. Jelcing, exerciții;
 4. Unguente, creme, geluri și spray-uri;
 5. Medicamente;
 6. Întinzându-se cu ajutorul a mărfurilor.

Pompa de vid

Datorita instrumentului, care este de mai multe tipuri, pot obține rezultate deja după o lună de zi cu zi de aplicare a acesteia. Pentru a crește cu adevărat, nu numai în diametru, de asemenea, și în lungime.

În afară de aceasta, aparatul are o mulțime de avantaje. El ajută pentru a rezolva o serie de sex masculin probleme legate de domeniul sexual. Pompa are un fel de baloane, pompa cu pere, compresiune inele (de a cumpăra trebuie să sigilat).

Principiul de funcționare:

 • Falusul este introdus în cilindru (pompa este manuală, mecanică);
 • Se elimină aerul cu ajutorul unei pompe, se produce o erectie;
 • Inel apăsați ferm la pubis, precum și un balon cu timpul de fotografiere;
 • Păstrați până la 8 minute, apoi îndepărtați-l;
 • Repetați de 2 ori pe zi, de zi cu zi.

Înainte de orice metoda pentru a crește de sex masculin demnitatea în valoare de a face măsurătorile inițiale. De control nu mai devreme decât peste o lună.

Indicații:

 • Contribuie la eliminarea stagnare a proceselor în pelvis când neregulate relații sexuale și numeroase locuri de muncă;
 • Lichidează impotenta;
 • Creșterea organul masculin de până la 4 cm;
 • - Și diversifice viața intimă;
 • Masturbarea.

Prelungire

Cum de a crește dimensiunea cu ajutorul aparatului? Datorită lui, se poate realiza cu 1 lună înainte de 0,5 cm, în cazul în care utilizarea de zi cu zi. Principiul de lucru este de întindere epiteliul celulelor țesuturilor.

Care, la rândul său, sub greutatea extender au proprietatea de a crește și de a umple golurile formate la locul de stretching. Metoda este similar cu cele utilizate în chirurgie, astfel încât creșterea autorității este garantat.

Indicații:

 • Creșterea membru în lungime și în lățime;
 • Corectarea curbura și defecte penis la domiciliu.

Rezultate după utilizarea timp de 4-5 luni:

 • De până la 5 cm în starea excitată;
 • De până la 3,5 cm în pace penisului;
 • În volum de până la 1,5 a se vedea

În prima lună, este recomandat să aparatului până la 10 ore, respectiv aceasta se face pe timp de noapte. De zi cu zi dressing-l poate atinge uimitoare rezultate deja de câteva luni, schimbat setările rămân pentru toată viața.

Jelcing și exercită dreptul de a

Dacă se aplică metodologia de est, aceasta crește organul sexual treptat, fără a provoca un rău de mare, și este mai puțin traumatic.

Pentru că trebuie să monitorizeze întregul proces cu ajutorul mâinilor și în timp util pentru a opri exerciții în caz de disconfort.

Principiul de funcționare se bazează pe o maree înaltă de sânge la organele genitale și de întindere a celulelor penisului. Dacă se aplică zilnic de 1-2 ori pe zi, pentru a obține rezultate, se poate deja de o lună.

Înainte de a ocupa și de a efectua exerciții în valoare de atent să se pregătească și să se incalzeste un falus. Acest lucru este posibil cu ajutorul de cald încălzit, sare de masă într-un ciorap sau prosoape, inmuiata in apa fierbinte.

prelungire

Important, pentru a preveni arsuri, controlați temperatura și sentimentele lor. Pentru a îmbunătăți procesul și eficienței lecțiilor se pot aplica creme speciale sau geluri pentru creșterea autorității. Acest lucru va ajuta pentru a schimba rapid aspectul demnității.

Exercițiu "Jelcing"

 1. Aplicați crema pe organul sexual;
 2. Masaj, aduce la o erectie;
 3. Pui din arătător și degetul mare un inel;
 4. Nu comprimare, dar destul de elastic circumferinta petreci pe toată lungimea membrului, fără a ajunge la capete;
 5. Faci mișcare, astfel încât să nu provoca un puternic disconfort și durere;
 6. Repetați "un inel" pe toată lungimea până la 40 de ori;
 7. Creșteți în fiecare lecție la 10 unități;
 8. Până la sfârșitul anului este de 1 lună trebuie să efectueze până la 300-350 pe sesiune.

Ceea ce face aceste simple de mișcare, mai târziu de 30 de zile, observa palpabil creșterea în centimetri.

Întinzându-se cu ajutorul încărcăturilor

Aceasta este cea mai bună și veche metoda pentru a crește dimensiunea penisului. Modern analog – extender.

Prin urmare, dacă nu doriți să cumpere aparatul, se poate recurge la vergeturi și de a face singur, folosind improvizate mijloace. Unii bărbați un balon cu apă se aplică în calitate de ponderare.

Doar aici trebuie să fie extrem de atent. Camioane cu o abordare greșită este destul de periculoasă și dureroasă pentru organism.

Este de a închide o marfa de 10-15 minute, în stadiile inițiale, mai departe – mai mult (dar nu mai mult de 20). Sub greutatea penis se prelungește și efectul se poate observa deja după 1 lună.

Pentru a efectua nevoie de grijă, atenție și fără mișcări bruște. Penisul nu trebuie să fie în stare de erecție. La baza capului membru înfășurat complet cu bandaj elastic sau cu o batistă, încercați să nu pinch autoritatea, trebuie să strângeți pielea de membru.

În magazine speciale achiziționați un colier, pe care va hung de marfă. Nu uita lecție video, nu utilizați de marfă, atât timp cât înscrieți-vă pentru bandaje și colierul.

Atunci când aplică marfă, cu fiecare săptămână să-l încarce, asigurați-vă că pentru senzații, în cazul în care o durere ascutita, opriți procedura. La o suplimentare de kg de multe ori sunt sport – discuri si gantere.

Dacă acest lucru nu este acasă, așa cum am spus anterior, apă îmbuteliată, de asemenea, frumos. Primele lecții începe cu 5 minute, crescând de fiecare dată la 1.

Timpul maxim cu încărcătura – nu mai mult de 20. Mai mult nu sta, poate de presiune începe să moară de celule, și așa mai departe până la necroză în apropiere.

Regulile de bază de vergeturi

 • Nici o erecție înainte și în timpul urme grase;
 • Stoarce o picătură de sânge din penis înainte de a închide;
 • Sarcina de a păstra până atunci, până când simțiți o ușoară disconfort. Durere, senzație de arsură și dureri – este interzisă;
 • Schimbarea de culoare, întunecare și albastru membru norma, până când nu se va termina un curs de creștere;
 • Bruscă a ponderare va duce la tromboza, dar nu la creștere economică, toate ar trebui să fie treptat;
 • Lipsa de mișcare, de mers pe jos și așa mai departe, de a Sta într-un singur loc;
 • Nou-veniții nu este recomandat, este nevoie de practică după exerciții jelqing;
 • Prima sarcină nu trebuie să depășească 200 g