Mic penis: metode pentru a crește dimensiunea

Cum de a crește lungimea membrului sau lățimea acesteia? Unii oameni nu ia în considerare dimensiunea lor sexual organului de ideal și sunt dispuși să meargă la lungimi mari pentru a o mări. Astfel este posibil acest lucru la domiciliu?

Cum de a crește lungimea de membru?

mic membru al

În acest moment există o mulțime de bărbați, care consideră că dimensiunea membru nu este suficient pentru a-și satisface partenera și să înceapă din acest motiv să se îndoiască de abilitățile lor.

Dar înainte de a decide ce lungime sau lățime penisului lipsa, nevoie pentru a determina ce dimensiunea normală a penisului și cum trebuie să fie o dimensiune perfectă în opinia fete. Eventual, pentru o îndoială în abilitățile lor nici un motiv.

Cum de a crește dimensiunea penisului? Puteți face acest lucru în acest moment cele mai diferite metode. Este și chirurgicale, și nu metode chirurgicale.

Unguente si pastile

De specialitate, oamenii de știință susțin că un efect pozitiv după astfel de mijloace este nimic altceva, ca autosugestia, deoarece preparatul nu influențează în nici un fel pe corpul și are un efect de placebo.

Această opinie este greu de a respinge, deoarece în acest moment nu există nici un test de încredere, care ar fi exact, a confirmat faptul că aplicarea unor astfel de instrumente într-adevăr, în orice mod, afectează lungimea sau lățimea organului sexual.

Se poate afirma cu certitudine că astfel de unguente si pastile efect negativ pentru corpul masculin nu poartă, întrucât în componența lor sunt aproape întotdeauna există ginseng, o varietate de iarbă, yohimbe (pe bază de plante viagra). Aplicarea unor astfel de fonduri, probabil, va consolida corpul tau, dar la dimensiunea membru de influență nu va fi.

Exerciții și greutăți pentru a crește dimensiunea penisului

Producătorii susțin că, dacă zilnic pe parcursul a 8 ore de a purta un astfel de atribut, atunci se poate realiza marirea penisului câțiva centimetri. Dar această metodă este foarte discutabilă, deoarece astfel se poate doar să se întindă pielea se acoperă, dar nu de însuși organul sexual.

Înainte de a începe efectuarea o varietate de exerciții, care se pare ca ar afecta lungimea și lățimea penisului, trebuie să înțelegeți că organul sexual — nu este biceps. Pompa este imposibil.

În ciuda acestui lucru în rețea continuă să câștige popularitate în diferite cursuri de formare, care se pare ca ajuta pentru a modifica dimensiunea organului sexual. De exemplu, unul dintre aceste complexe se numește "jelcing". Se spune că acesta include o varietate de exerciții dintre arabe tehnician, care a ajuns până la noi încă din antichitate.

Pompa de vid

În rezultat se formează vid, care stimulează fluxul de sânge la nivelul penisului autorității, la rândul său, el devine excitat și vizual, desigur, crește.

După procedura de la baza membrului fixat un mic inel, ceea ce previne rapid fluxul de sânge. Deși este o tehnica de a considera acest mod sigur nu se poate, asa ca:

 • nu este exclus impotență prematură la un pacient;
 • este destul de probabil deteriorarea vaselor de sânge, care rezultă apar vânătăi;
 • nu este exclusă deteriorarea țesuturilor moi.

În afară de aceasta, după ce a organului sexual va fi scos inelul, el va deveni exact aceleași dimensiuni, cum a fost înainte de aceasta.

Creșterea mărimea penisului chirurgical

În "jurnalul European de urologie de azi", cu 10 ani în urmă a publicat un articol în care se spunea că lungimea maximă la care se poate mări penisul, nu depaseste 3 centimetri. În acest moment, bărbații oferă pentru a face una din cele două operațiuni.

Creșterea în lungime

Nu este un secret că anume datorită prezenței mici de cabluri, de sex masculin penisul este atașat la pelvis. Care sunt ligamentele care susțin, ferm atașat la penis, organul și ascund o parte din ea, în adâncul corpului.

Intervenția chirurgicală implică slăbirea întinderii ligamentelor, care se realizează datorită faptului că le taie. Ca urmare, după operațiunea cea mai mare parte a organului sexual devine vizibil. Cu toate acestea, există riscul ca, în viitor, ligamentele vor începe din nou pentru a tricota.

Pentru a evita acest efect secundar, bărbatul va trebui să în fiecare zi, în termen de 6 luni de purtat pe penis special echipamente speciale.

Creșterea membru în lățime

Dar după un timp, medicii au înțeles că țesuturi adipoase locuri începe să se deterioreze, iar rezultatul pare a fi membru nu este plană. După aceea a început să facă o altă operație, în cazul în care un membru este implantat tapiterie, transplantat de genetic, nu exista organismului, care se aplică în diferite tipuri de reconstructiva.

Medicul J. Rosenthal susține că după operație efecte secundare, ca în cazul precedent, nu. Rezultatul realizat cu adevărat, și durează nu de un an. Dar, din păcate, nimeni nu poate da sută la sută garanție a faptului că de donație tapiterie după transplant se va comporta așa cum trebuie.

În afară de aceste două metode comune există și altele. De exemplu, dacă un pacient foarte excesul de greutate, este de a crește dimensiunea penisului organului vizual pot fi cu ajutorul liposuctie. În timpul operațiunii de la baza sunt curățate de membru al țesutului adipos.

Ce se poate face concluzii cu privire la metode de marirea penisului?

Mai mult, dacă un bărbat va încerca să schimbe dimensiunea penisului lor prin astfel de mijloace și nu obține rezultatul dorit, el poate cădea în depresie, că în rezultatul poate chiar provoca apariția psihogene disfuncție erectilă.

Și această problemă va trebui să curețe cu preparate medicamentoase. De asemenea, lipsa de încredere în sine poate declanșa ejacularea prematură, care, de asemenea, un impact negativ asupra dvs. ca viata sexuala.

Cu adevărat pentru a crește lungimea sau lățimea de membru se poate doar cu ajutorul intervenției chirurgicale. Orice alte metode, în cel mai bun caz, nu vor avea nici un rezultat, în cel mai rău caz, chiar ar putea să vă rănească. Înainte de a decide cu privire la orice procedură, trebuie să vă consultați cu medicul dumneavoastră și se cântărește toate "pro" și "contra".

Adevărul despre creșterea penisului

Se crede că de sex masculin demnitatea trebuie să fie de dimensiuni remarcabile. Ei bine, le-am pus, nu cum ar fi pentru a umple în cizme, dar toate la fel. Mulți bărbați se complexează din cauza de gabarit mic principalul său organ și încep să caute diferite moduri de-a — binele on-Line a propunerilor de plin. Cu toate acestea, mulți dintre ei nu va ajuta, dar rănit.

Trebuie să se întindă

creșterea membru

Am analizat cele mai populare metode, care oferă astăzi pentru marirea penisului. Pentru a separa, cum se spune, grâul de neghină.

Este foarte tentant pentru a arata posibilitatea de a prelungi sexuală demnitatea cu ajutorul unui simulator sub numele de prelungire. Promite că el mecanic se intinde autoritatea de 4-5 cm și chiar mărește volumul de 1,5 vezi

Și totuși — se reduce curbura și creșterea libidoului.

În ciuda faptului că mulți bărbați spun că metoda îi ajută (membru a crescut de la câteva luni la 1-2 cm), toate acestea spun o puternică durere în timpul utilizării aparatului, care, apropo, trebuie să poarte în fiecare zi. Este incomod. În plus, ajută la prelungire nu toate. Dacă elasticitatea redusă tunica teaca penisului, întindeți-l inutil.

Factorii care influențează lungimea de membru:

 • ereditatea
 • caracteristici de creștere și dezvoltare
 • statutul hormonal
 • încălcări ale dezvoltării fetale

Frecați sau nu freca

Mai dubios mod de a crește membru frecare el magice creme și geluri, care sunt vândute în cantități mari.

Dacă credeți că publicitatea, datorită bronzare substanțe, în doar o săptămână poate aduce organul masculin până la dimensiuni gigantice. Între timp, medicii spun că creme pentru marirea penisului — nu mai mult de "înșelătorie".

La urma urmei, dacă ar fi astfel de mijloace ar putea pătrunde mai adânc în epidermă, le-ar fi trebuit să se înregistreze ca medicamente, și sunt în vânzare nu ar fi fost. În cel mai bun caz, crema nu va afecta.

Dar introducerea sub piele a penisului geluri, paste, vaselina ulei plină de consecințe periculoase, până la pierderea pielii penisului și chiar capacitatea de a obtine o erectie. Astfel de pacienți trebuie să se opereze cu scopul de salvare a penisului și de recuperare a funcțiilor sale

Dar pompa de vid, care creează o presiune care se presupune că duce la creșterea (o altă metodă comună de pe Internet) poate sa contribuie la ruperea vaselor de sânge. În plus, specialiștii au recunoscut metoda absolut ineficient. De masaj, care oferă unele meșteșugari, sau de a exercita, de asemenea, este puțin probabil să se înțeleagă. Cum să marire penis

Omul de la care dimensiunile organelor genitale semnificativ mai mici mijlocii indicatori, nu va rezolva problemele lor, uns organele genitale crema sau agățat la el marfa. El ar trebui să caute ajutor medical.

Astăzi, singura cu adevărat eficientă metodă de a rezolva astfel de probleme intime medicii numesc chirurgicale operație, care va ajuta cu adevărat pentru a crește autoritatea de până la 5 a se vedea ea are indicații și contraindicații. În plus, nu întotdeauna organismul are nevoie pentru a crește.

Dimensiunea medie a penisului în repaus — aproximativ 9 cm, erect de circa 15. Aceasta este statistica, dar nu este ideal, spre care trebuie sa tindem.

Cum de a crește grosimea penisului (toate modurile)

Posibilitatea de marire a penisului întotdeauna ei bărbați. Studiile arată că aproximativ 30-40 % dintre barbati nemultumiti de dimensiunea penisului. Da și artificial creat mitul că mai mult de dimensiunea penisului, cu atât mai bine, duce la faptul că astfel de nesatisfacuti devine din ce în ce mai mult. În acest context, medicina nu stă pe loc și este în continuă evoluție în direcția de metodologii și dispozitive pentru a crește nu numai în lungime, dar și a grosimii penisului.

Principalele metode

Până în prezent, există mai multe tehnici care ajuta pentru a crește grosimea penisului. Fără îndoială, avantajul este că toate acestea sunt potrivite pentru utilizarea la domiciliu. Astfel, printre principalele tehnici este important de menționat următoarele:

 1. Manual metoda.
 2. Pompa de vid.
 3. Prelungire.
 4. Medicamentos metodă bazată pe utilizarea de medicamente hormonale.
 5. Intervenție chirurgicală.

Luați în considerare fiecare mod mai mult:

Exerciții

Una dintre cele mai simple metode de marire a penisului, în opinia bărbaților. Cel mai important este că metoda nu are efecte secundare pentru organism bărbați și nu necesită costuri financiare pentru accesorii. Un penis poate fi în lungime și în grosime. Pentru aceasta se folosesc o varietate de exerciții.

Este important să înțelegem că din punct de vedere tehnic creșterea în lungime implică tracțiune țesutului cavernos tel, iar grosimea poate asigura extinderea acestora. Dacă provoca manual metoda de întindere a țesuturilor organului sexual la bărbați ușor, apoi pentru a extinde o condiție prealabilă este de a mentine o erectie la un anumit interval de timp. Iar acest lucru crește riscul de leziuni.

Exerciții pentru a crește grosimea penisului sunt cele mai eficiente in erectie. Începe un antrenament ar trebui să fie cu sarcini de mică intensitate, apoi, treptat, puteți crește intensitatea și pentru a complica exercițiu. Nu uitați că înainte de a începe antrenament, este necesară o încălzire a țesuturilor.

Cel mai rapid acest lucru se poate face cu apă caldă și un burete. Următorul punct important este prezența abundente de ungere, se poate folosi orice gel-lubrifiant. Când efectuați exerciții "pe uscat" și fără o încălzire a țesuturilor este mare riscul de vătămare a țesuturilor penisului.

După pregătirea treceți la executarea de exerciții:

 1. Începeți cu pats.
 2. Treptat îmbunătăți presiune pe penis înainte de a atinge un maxim de erectie.
 3. Cu o mână țineți în domeniul de baza penisului, altă grijă să tergiverseze zona capului.
 4. Continuați să tergiverseze timp de un minut, după care presiunea slăbi, apoi repetați peste tot din nou.

Nu există o altă opțiune de exerciții pentru a crește grosimea penis la domiciliu. Etapa de pregătire similară, adică nu uitați de încălzire și de lubrifiere. Apoi încheietoare penis în zona capului și începe treptat să-l întinde și comprima. În momentul de maximă tensiune ar trebui să stea mai mult de câteva secunde.

După ce efectuați exerciții se recomandă de a face un masaj de relaxare, care vă ajută pentru a restabili circulatia. Un minus este durata procesului.

operațiunea

Această metodă nu numai că ajută pentru a crește lungimea și grosimea penisului, dar, de asemenea, a scăpa de impotenta. Pompa de vid pentru bărbați este un cilindru cu pompa. În această capacitate este plasat penis, iar pompa treptat pompe dintr-un cilindru de aer. Ca urmare se poate realiza o creștere semnificativă a penisului pentru o perioadă scurtă de timp.

Prelungitoare mai puțin popular decât pompa de vid. Sa nu se recomanda utilizarea la bărbați cu prezența de anomalii anatomice construcții organe ale sistemului urinar. Avantajul este fără durere, eficiența și lipsa de efecte secundare.

Prelungire permite de a reglementa tensiunea și tracțiune penisului. În continuare, pentru a obține rezultate mai bune se poate utiliza suplimentar speciale tije.

Se consideră că rezultatul se observă deja după o lună de la începerea utilizării. Este important de remarcat faptul că un dispozitiv nu se întinde de celule ale elementelor structurale ale autorității, precum și contribuie la creșterea numărului lor.

Prin urmare, rezultatul obținut se păstrează o lungă perioadă de timp.