Fabricarea de vid pompa cu mâinile lor

Aeriană pompa este o pompa, formând un vid. El are o imensă aspirație vigoare și este creat prin pompa de aer sau de alte substanțe din buclă închisă de capacitate. Pentru ce este nevoie de un astfel de dispozitiv, care sunt principiile sale de funcționare, varietăți și caracteristici, cum de a construi un dispozitiv cu mâinile lor, — toate aceste întrebări este necesar să se studieze.

Ce fel de instrumente sunt și în cazul în care sunt utilizate

pompa de vid

În lumea de astăzi, oamenii sunt foarte des întâlnite, cu un vid de uz casnic de viață. Astfel de dispozitive se aplică în timpul frânării de mașini și în sistemele de aer condiționat. Există un aparat electrocasnic pentru a aspirați aerul din pachete cu alimente sau obiecte voluminoase.

Accesorii aplicate în diferite industrii:

 • Textile;
 • Alimentară;
 • De farmacovigilență;
 • Medicina;
 • Petrol și gaze;
 • Chimice;
 • Electrotehnică;
 • Metalurgie;
 • Agricultură;
 • De construcții.

Există chiar și o pompă pentru femei și bărbați, consolidarea fluxul de sange la diferite organe. De vid instrumente sunt folosite aproape peste tot, de aceea design-ul lor este diferit. Cele mai principale tipuri de astfel de dispozitive variate. Inel de lichid conceput înainte de toate celelalte, și este utilizat în prezent.

Pentru un astfel de dispozitiv are nevoie de alimentare constantă de lichid și de energie electrică.

Vid în camera se formează prin rotație a mecanismului, adâncită în acest lichid. Placa-rotative — cele mai populare în producție. Sunt utilizate pentru mici sisteme închise. Placa-un rotor pompă, în principal, compus din 2 camere. Atunci când se lucrează cu rotor de aer dintr-un modul se mută în altă parte. Astfel de pompe sunt 2 tipuri de ulei și ulei gratuit.

Crearea manuală a dispozitivului de seringă

Un astfel de manual mini-pompa este foarte accesibil, și fără probleme va aduna orice persoană.

Pentru a face aparatul din seringă, aveți nevoie pentru a pregăti:

 • Bolnav de seringa, de preferat mai multe;
 • Tee;
 • Un tub de același diametru, ca tee și o seringă;
 • 2 backlink supapei.

Mai întâi flexibil tub de plastic, se taie în 3 părți și se alătură tee. La un tub fixează seringa, iar la alte două – acvariu de supape.

Puteți utiliza un acvariu de supape de același diametru ca și însăși tub.

O supapa este introdus pe absorbția de aer, de altă parte — pentru eliberarea. Mișcarea pistonului într-o seringă de capacitate pompat aer. În același mod se poate sa turnati apa dintr-un vas în a doua.

Dispozitiv de auto pompa

Independent de uz casnic pompă la domiciliu se face obișnuit auto sau bicicleta pompei. Lucrarea constă din 4 etape succesive. Și anume:

 1. Versat dispozitiv, și este extras din bitumen.
 2. Manșeta este oglindită de altă parte și greșit înapoi.
 3. La un tub de pompare se instalează o supapă.
 4. Pe capătul liber al supapei de pus pe tub sau furtun din material rezistent.

Esența modificare constă în faptul că se schimbă direcția cursei: când se apasă pe mânerul scade volumul camerei, iar aerul trece prin inversat manșeta.

Atunci când ridicarea mânerului cameră creează un vid.

O astfel de casă îți poate veni la îndemână acasă, de exemplu, atunci când prelevarea de probe de aer de la huse pentru depozitare perne și de lucruri în vrac, fără ajutorul aspiratorului.

Din diferite compresoare

Pentru pomparea unor cantități mari poate produce o pompa cu actionare electrica. Nu a pompat capacitate conțineau lichid, altfel vaporii de apă rapid va scoate aparatul din funcțiune. Pentru compresor nu este rupt, în sistem se adaugă echipamente de dezumidificare a aerului.

Fabricarea pompei cu ajutorul compresorului este împărțit în 3 etape:

 1. Eliminat filtrul de pe compresor.
 2. La intrarea în compresor se alătură tub pentru a suge de aer.
 3. Pornește aparatul în sine.

Pompă cu mâinile lor, puteți crea cu ajutorul un frigider sau aparat de aer conditionat. Procedura de fabricație este simplu și se desfășoară în mai multe etape. Ferăstrău tăiate partea de sus. Este scos motorul din carcasa. Pe de cupru tuburi, se îmbracă special pentru furtun și se alătură de capacitate mică.

Partea superioară a compresorului este înlocuit cu un nou, cu diametrul mai mic. Capacul este fabricat cu ajutorul unui ciocan de lipit din alamă folie. Învelite linoleum pentru izolare fonică.

Pompa este echipat cu corolla tubulare ecartament pentru controlul nivelului de ulei (se poate face din carcasă obișnuită pixuri). La aspirație caseta se alătură filtru de aer, puteți utiliza auto. Între valvă și un filtru montat sistemul de resetare excesivă de presiune. Pornește într-o rețea.

Cum se face de o pompă de vid

cum de a crește membru

Inel de lichid pompa de vid creează foarte puternic vid și aplicate pe scară largă pentru mașini și utilaje agricole. De muncă are loc prin scufundare de rotație a mecanismului de lichid.

Auto-modifica acvariu compresorul nu este deloc dificil, un design destul de un pic modificat:

 1. Cu ajutorul unei șurubelnițe deșurubat de fixare de pe carcasă.
 2. Versat nod, și demontează supape de reținere.
 3. Supapele sunt inversate, iar aparatul a merge înapoi.
 4. Tubul se alătură vid domeniu. Pentru a elimina umiditatea din corp este efectuat mic gaura.
 5. Stabilește un sistem de de evacuare a gazelor dintr-un tub de dimensiuni potrivite.

Asamblarea unui astfel de pompă are loc în mai multe etape. În interiorul rotund tambur cu palete plasat mecanism. El se stabilește astfel încât să nu intre în contact cu tine în carcasă. Tambur parțial umplut cu apă.

Rotor cu ajutorul motorului începe să se rotească, și lichid sub acțiunea forței centrifuge umple de o pompă.

Fluxul de apă se efectuează din conducte sau rezervor. Dispozitiv de demontare indeparteaza de rulment. Pentru a acoperi capul în farfurie se introduce un ac de păr. La strângerea piuliței se face apăsarea placa de pe arbore.

Nuanțele de fabricatie pompa cu mâinile lor

Principalele argumente pro membrana-pompa triplex — în universalitatea și lipsa de zgomot. Vid este suflat sub acțiunea pistonului. În Cam dispozitive de vid este creat prin 2 detalii de bază a mecanismului — "cams", filare unul față de celălalt.

Aceste pompe nu ar trebui să fie unse, din cauza a ceea ce ei au scăzut de performanță și necesită înlocuire a pieselor de schimb.

Pompe de vid se poate face pe cont propriu, cu ajutorul medical de seringă, auto - sau de o pompă electrică a compresorului, compresorul de la frigider, compresor de acvariu. Pentru a selecta o anumită opțiune, pentru început, ar trebui să decidă în cazul în care și de ce acesta va fi folosit.

Pompa se compune din mai multe individuale de piese de schimb:

 1. De plastic, flacoane cu manșeta de etanșare, în care se introduce tija.
 2. Mecanism, care va crea un vid prin pompare de aer.
 3. Tub de cauciuc, care leagă pompa cu un balon.

Tija se introduce în interiorul balonului este pompat aer și creează un vid. Acest lucru duce la o îngrijire intensă a aerului. Pentru pornire se apasă special supapa de aerisire sau este eliberat gaura, închisă cu degetul.

În magazine există opțiuni pompa de configurare diferite. Dar o astfel de pompă, puteți face cu ușurință singur din materiale resturi. Se alege un vas de mărimea dorită (puteți face produse de patiserie seringă de plastic sau de sticla), fac 2 gauri. La unul gaura cu ajutorul siliconului sau de adeziv se alătură tub (silicon, cauciuc sau din ivs). La a doua gaura de pe manșetă de etanșare, care asigură etanșeitatea și care permite nu rănit. Cu ajutorul siliconului de tranziție receptorul se conectează la o pompă.

Dacă este necesar, utilizarea pompei de vid se poate economisi foarte mult numerar, adunînd o astfel de unitate de sine stătător. Cu toate acestea, la crearea sa, va merge o mulțime de timp și efort. Pentru fabricarea de dispozitive cu mâinile lor, uneori este suficient să se folosească deja existente material original. Indiferent de ce tip va fi selectat, direct va depinde de complexitatea lucrărilor și modalitățile de aplicare a dispozitivului.