Crește potența la domiciliu rapid

Mulți reprezentanți de sex masculin, cu timpul, deranjat de potență, acest articol vă va ajuta să învețe cum de a crește potența, fără a vizita un specialist, deoarece mulți nu îndrăznesc să meargă cu această problemă la medic. Desigur, puteți încerca pentru a lua o varietate de medicamente pentru a crește potența, dar nu neapărat numai după vizita la doctor. Ea poate depinde de mulți factori, cum ar fi stresul sau emoțiile.

Pentru toți reprezentanții de sex masculin potenta este foarte important și de valoros. Dar mulți bărbați sunt expuse la reducerea acesteia. După aceea, la bărbați apare sexuală și psihologică tulburare. Dar nu trebuie imediat întristați, în lumea de astăzi, există multe moduri, care vă va ajuta să vă pentru a îmbunătăți potența.

Dacă doriți pentru a îmbunătăți potența, atunci va fi nevoie de:

 • Să renunțe la fumat;
 • Nu bea băuturi alcoolice;
 • Nu mânca de dulce;
 • Nu bea cafea.

Poporului mod, de asemenea, implică o activitate de sport și respectarea corectă a dietei alimentare. Există, de asemenea, exerciții speciale, care, la rândul său, vă va ajuta în acest caz.

rusă-aburi

Foarte simple mijloace pentru a crește potența la domiciliu

Un astfel de modul de casă poate fi destul de multiple și chiar neobișnuit. Lor este cel mai adesea folosit acasă fără prescripție medicală. Pentru a furniza cele mai bune metode pentru a spori puterea de sex masculin:

Rusă baia comună

Anume această baia comună ajutat de un salariat pe marina să-și mențină bărbați de sănătate în mod normal în lungi excursii la mare. Acest lucru se datorează faptului că ei nu au avut un mod de viață sexuală, iată și au recurs la această metodă. Drumeții în rusă baia pentru sănătate pentru bărbați este foarte important, deoarece contribuie la:

 • Reducerea stresului;
 • Intensificarea circulației sângelui în vasele de sânge;
 • Creșterea imunității;
 • Are loc curățirea organismului de toxine;
 • Are loc creșterea starea de spirit și de sănătate, în general;
 • Acest poporului mod afectează o persoană bine și ajută la creșterea potenței.

Dar este important să ne amintim că de frecvente de drumeții în baia poate fi rău pentru organism. Cantitatea recomandata este de una-două ori pe săptămână, pentru un adult de sex masculin. Abur ar trebui să fie cu ajutorul mătură de mesteacan, și merge în camera de aburi nu mai mult de 10 minute, înainte de odihnă.

Dacă doriți pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și ridica puterea masculină să nu consumați băuturi alcoolice în baie, acest lucru afectează negativ organismul. Și, desigur, consumul de alcool un rezultat bun nu veți obține.

Contrastante baie

Poporului mod pentru a ridica potenta acasă, dacă nu există posibilitatea de a merge la baia de baia. Ce ar face o astfel de baie va avea nevoie de două containere, în care aveți posibilitatea să încapă. În acest caz, va fi necesar într-un vas, se toarnă apă fierbinte (aproximativ 40⁰ C), și în alta rece (aproximativ 20⁰ C).

După toate efectuate de acțiune va trebui să fie alternativ de a pune corpul mai întâi într-un vas cu apă caldă, apoi cu apă rece. Să se așeze în ele nevoie de nu mai mult de 1 minut, pentru a repeta aceasta actiune nevoie de un minim de 8 ori. De asemenea, puteți crește treptat diferența de temperatură.

Masaj testicular

Această metodă este destul de eficient pentru a crește potența, poate chiar înlocui Viagra. Acest masaj impinge reprezentanții de sex masculin pentru a evidenția testosteron. De asemenea, ajută la îmbunătățirea drenaj limfatic la stagnare, îmbunătățește circulația sanguină a organelor genitale.

Masaj testicular va ajuta orice om de a crește producția de spermă și de proprietate. Acest masaj este foarte util pentru a crește potența, care oricine poate face la domiciliu. Acesta poate fi de a produce în mod regulat, mai des, cu atât mai bine. Medicii recomanda de obicei pentru a produce acest masaj înainte de a merge la culcare, pentru că în timpul somnului organismul produce testosteron.

Cele mai principale factor atunci când efectuați un masaj testicular este acuratețe, deoarece este foarte vulnerabilă parte a corpului masculin. În timpul de masaj nu trebuie să manifeste durere, dacă acestea există, atunci vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră. Acest masaj este strict interzis de a efectua o inflamație a testiculelor sau a anexelor.

Pregătirea pentru cel masaj

Prima ce trebuie sa faci este adevărat pregăti testiculele și scrotul la masaj. Pentru aceasta va fi nevoie să-și încheie testiculele la câteva minute un pic cu un prosop cald, sau de a lua un duș cald. Această acțiune vă va ajuta să se încălzească testiculele și duce la relaxare scrot, după testiculele trebuie să legăna.

De asemenea, trebuie să nu uităm că în timpul unui masaj mâini ar trebui să fie cald, ar trebui să le incalziti. Acest lucru poate fi realizat prin frecare palmele una de alta, ceea ce va contribui la creșterea temperaturii lor.

Efectuarea de masaj testicular

Durata fiecărui exercițiu nu trebuie să depășească 2 minute.

 1. Primul lucru ce trebuie să faceți este de a apuca pielea scrotului cu cele două părți ale penisului, aplicând în acest sens de referință și degetele mari. După, trebuie să facă mișcări ușoare cu degetul mare. Direcția acestor mișcarea trebuie să fie de un penis în jos și în lateral;
 2. Apoi, aveți nevoie pentru a apuca testiculele la baza cu degetele și se tergiverseze testiculele în jos. Face un efort nevoie de nu mai mult de 3 secunde, apoi da o pauză de câteva secunde. Repetați această acțiune de mai multe ori;
 3. Următorul exercițiu va tergiversarea marginea inferioară a pielii scrotului, iar de altă parte, dacă această acțiune expune curat masaj. În timpul acestui exercițiu testiculele devin un pic mai mult din cauza mareea de sânge;
 4. Este, de asemenea, nevoie de atenție și ușor pentru a comprima și decomprima testiculele. Numărul de mânere va fi caracterizat de vârsta dumneavoastră. De exemplu, dacă aveți de 35 de ani, este de a face această acțiune este nevoie de 35 de ori.

Acest modul de casă viu vă va ajuta să ridica potenta si erectie. Cel mai important, dreptul de a efectua exerciții și să respecte regulile.

Crește potența, folosind decocturi

Decocturi pot fi destul de diverse, aici sunt unele dintre ele:

 1. Ai nevoie de 100 de grame de stafide, 1 litru de apă fierbinte. Mod de preparare aceasta supa este foarte simplu, se toarnă lemongrass cu apă caldă și se lasă timp de 2-3 ore. Apoi, ar trebui să fie consumate de 3 ori pe zi, timp de câteva săptămâni;
 2. Va trebui să ia 150 de grame de paducel le-1,5 litri de apă. Se toarnă păducel cu apă și se fierbe pe baie de aburi. Ar trebui să ia nu mai puțin de 4 ori pe zi. Acest decoct este foarte rapid îmbunătățește potența masculină;
 3. Ia 200 de grame de uscate dubrovnik și 1 litru de apă. Trebuie să fierbeți aproximativ 10 minute și se lasă cel puțin 2 ore. După, să ia de 4 ori pe zi;
 4. Trebuie să ia 150 de grame de radacina de ghimbir (tocat) și 300 de grame de apă caldă. Pur și simplu se toarnă rădăcină și să consume nu mai puțin de 5 ori pe zi. Acest decoct ajută la întărirea bărbați de sănătate prin intermediul a doua zi.
masaj

Crește potența cu ajutorul produselor

Există o serie de produse, care pot afecta în mod semnificativ potența. Aici sunt unele dintre ele:

 • Usturoi. Aceasta planta se va potrivi cu ușurință pe cei care nu sunt deosebit de pronunțată scădere a potenta. Acest usturoi ar trebui să fie conservați acasă, el vă va ajuta să ridica potenta. Marinati-l destul de simplu, pentru a face acest lucru avea nevoie de 1 kg de usturoi, ar trebui să fie se taie marunt, apoi se toarnă în borcan, se acoperă cu apă și se închide ermetic. Insista sosul nevoie de destul de întunecat, și de multe ori se amestecă. O lună mai târziu, această marinată se poate lua 1 lingurita de lapte de consum;
 • Fructe de mare. Aceste produse sunt compuse din aproape proteine, dar, de asemenea, foarte bogate in iod, fosfor, calciu, minerale și vitamine. Prin urmare, multe fructe de mare pot ajuta pentru a îmbunătăți potența;
 • Nuci. Toate existente nucile sunt foarte utile, dar, de asemenea pentru a crește puterea de sex masculin mai potrivite fistic, nuci, cedru și migdale. Ele sunt utile prin faptul că conțin o cantitate mare de acizi grași, vitamine și minerale;
 • De ulei. Cele mai bune uleiuri sunt considerate de măsline și semințe de in, acestea ajuta la vindecarea organismului. Accesoriu de sex masculin potenta vă va ajuta pentru a stimula aceste uleiuri;
 • Produse din carne. Orice om nu poate trăi fără carne, dar, de asemenea, foarte util pentru sănătatea lui.

Îmbunătățirea potenței, cu ajutorul exercitiilor fizice

Pentru a crește potența este posibil, cu ajutorul unor antrenamente fizice. Potență de multe ori scade din cauza de stagnare de sânge în prostată. Simt de multe ori barbatii care pentru o lungă perioadă de timp stând. Dacă sunteți extrem de mici în mișcare, atunci aceste programe de antrenament trebuie să îndeplinească 3 ori pe zi. Ele sunt foarte ușoare și în virtutea oricărui reprezentant de sex masculin.

 • Pasul pe loc. În timpul efectuării acestui exercițiu în valoare de genunchi pentru a ridica cât mai sus în sus. Exercițiul se realizează nu mai puțin de 10 minute.
 • Poziția inițială – stând. Tulpina fese, exact așa, ca și cum între ei se afle un anumit subiect. Tulpina ar trebui să fie de aproximativ 5-7 secunde.
 • Exercițiu "bicicleta". Trebuie să faci cel puțin 2-3 minute.
 • Exercitiu de alungire a scrotului. Pentru a face acest lucru trebuie să se dezbrace complet, stai jos pe coapse lui și trage scrot în jos. Face de aproximativ 5 minute.
 • Ridicarea și coborârea bazinului. Pentru a face acest lucru aveți nevoie să se întindă, îndoiți genunchii, picioarele trebuie să rămână pe podea. Exercițiu aveți nevoie pentru a efectua aproximativ 7 minute, se stimulează îmbunătățirea circulației sângelui.
 • Tensionate musculare. Primul lucru de făcut este să se întindă pe spate, îndoiți genunchii, picioarele trebuie să fie plasate. Trebuie să fie supuse tensiunii musculare în zona anus și scrot. Acest exercițiu este foarte bun pentru a crește potența la domiciliu.

După cum se poate observa, pentru a vedea accesoriu de sex masculin potenta la domiciliu, trebuie pur și simplu să respecte regulile descrise mai sus. Dar dacă nu vă ajută în orice casă metodă de a îmbunătăți potența, atunci trebuie neapărat să consultați medicul. Medicul vă va prescrie complete de diagnostic și prescrie credincios curs de tratament.

Potență cu ușurință poate fi un simptom, nici o boală. Trebuie să fie deosebit de vigilenți, dacă aveți scade potenta. Orice casă de modul în felul său bun, dar nu ar trebui să fie abuzate, aceasta poate termina prost. Dacă doriți pentru a obține rezultate în mediul de acasă, ceea principal va fi respectarea în mod corespunzător de alimentare și exerciții fizice.

09.08.2018