Remedii populare pentru potenta

Cum de a restabili potenta mijloace și nu pentru a obține confuz în toate varietate de mijloace și metode? Încearcă să sistematizeze remedii populare pentru potenta la barbati, prin urmare, a devenit clar de ce un remediu traditional pentru a crește potența pentru că "răspunde", precum și de a alege cel mai bun remediu popular în fiecare categorie.

Există instrumente care sunt acceptate de cursuri, dar există, de asemenea, care pot fi utilizate în caz de urgență. După ce a studiat cu atenție proprietățile cei și altele pot determina pentru tine cele mai potrivite.

Ca la timp și la locul să utilizați remedii populare pentru potenta

remedii populare pentru a crește potența

Ce fel de remedii populare creșterea potenței? Răspunsul depinde de ceea ce, în acest caz, considerat potenta. Potența - este capacitatea bărbatului de a petrece un act sexual. Adică, un om într-un astfel de tratament are loc în mai multe etape ale procesului de realizare a lor potențialului sexual:

  • atracție (libidoului);
  • erectie (cu alocarea de la 5 la 8 faze);
  • ejaculare (ejaculare).

În sens larg, de către popor, în noțiunea de "potență" chiar, uneori, se activează abilitatea bărbatului de a deveni tată. Adică, de a asigura cantitatea și calitatea materialului seminal, care va asigura continuarea la fel. Dar chiar dacă se exclude acest factor, în continuare se poate observa că cele trei enumerate faza de diferite natura și mecanisme fiziologice. Cu alte cuvinte, a apărut întrebarea despre impotenta destul de manifestare a încălcării în orice stadiu. Deoarece astfel de încălcări poate fi cauzată de diferiți factori, terapeutic abordare și tratament potenta folk va depinde de ceea ce stadiu la bărbați apar probleme.

Atracție (libidoului)

Mai întâi, omul trebuie să simtă nevoia de a, care este într-un mediu profesional, numit libido, iar în comun mai frecvent menționate de atracția, pasiune, dorință. Energia sexuală poate să nu fie însoțită de follow-up de erectie, dar fără sursă sexuale rafala (chiar dacă este posibil din punct de vedere tehnic de a asigura o erectie) actul sexual se transformă într-mecanic lipsit de proces. Chiar Carl Gustav Jung văzut asemănare a conceptului de libido cu răspândită în Est, conceptul de energie de viață Qi, care stă la baza tuturor proceselor din univers.

scăderea apetitului sexual

Cauza de reducere a apetitului sexual poate fi atât psihologice, cât și somatice factori. Printre psihologice (în afară de acomodare, pe termen scurt de reducere a percepției din cauza inadecvată situației în momentul coitus, personale sau de probleme sociale și așa mai departe) răspândit factor de stres constant, marea majoritate a libidoului. O parte din remedii populare pentru a îmbunătăți potenta pentru barbati, sunt axate anume pe reducerea de stres sarcină și înlăturarea sistematică a presiunii psihologice. Aceste fel de eficiente mijloace pentru a restabili potenta, de obicei, se aplică în tulburări de somn. Un om pentru a amplifica energia masculină trebuie să dormi. Uneori, pentru a crește potența singur, acest lucru este suficient. Nu este de mirare, așadar, că, dincolo de cimbru, care popoarele slave au aruncat în capul patului, pentru o mai bună somn, stabilit de slava de plante, capabile de a ridica potenta.

În mod regulat, consumul de ciocolata neagra, de asemenea, posibil, cum de a crește potența la domiciliu, cât și de a asigura rezerva de energie în timpul actului sexual. Dar consuma la fel de caloric produs ar trebui să fie moderat.

În plus, libidoul depinde direct de starea sistemului endocrin, în general, și de nivelul de testosteron seric, în special. Există o legătură între locul de muncă axa hipotalamo-hipofizo de sistem și controlat i de producere a textului de testosteron testicule (90-95%) și de glandele suprarenale (5-10%). O ingerință în activitatea sistemului endocrin - un proces cu consecințe imprevizibile. În acest sens, remedii populare pentru a crește potența rapid prezintă un anumit pericol pentru bărbați: creșterea dozei și viguros amestec de acțiune rapidă, fără a stabili adevăratele cauze de impotenta, poate mai rău decât de a consolida funcția sexuală.

Cu toate acestea, medicina, cel mai adesea, are, totuși, nu atât de mult pe revoluționare și o singură dată de modificări în organism, cât de mult pentru o lungă perioadă de acumulare (manifestare) efect. În acest context, liderii remedii populare pentru a crește potența la bărbați, a căror acțiune este îndreptată spre consolidarea producerea și conservarea proprie de testosteron. Inclusiv produse care conțin iod și zinc.

Bine de știut! O abundenta de zinc sunt stridiile, dar dacă vorbim despre restaurarea potența de folk de la slavi, atunci cel mai eficient de a - semințe de dovleac - cel mai bogat în zinc produs plante în latitudinile noastre.

Crește potența la bărbați, după 60 de mijloace aproape întotdeauna asociat cu restabilirea nivelului de testosteron. La bărbați, începând de la 40-45 de ani (în prima formă), nivelul de testosteron uneori scade atât de mult încât se produce așa-numita masculin de menopauza. Cel mai adesea, este criza, fenomenul de 50 de ani. În stadiu de vârstă androgen deficitul se manifestă la o persoană în vârstă de 60 de ani, dar, ca multe alte boli, androgen deficit de acum "întinerește". Prin urmare, pentru a îmbunătăți potența după 40 deja ar trebui să se aplice măsuri de prevenire (inclusiv folosind modalități tradiționale de producere a hormonului). Iar pentru a salva potența la bărbați după 50 de acest lucru trebuie făcut în mod sistematic. În cazul în care tratamentul folk cu întârziere de un an-doi, nu ar trebui să disperare, trebuie să treacă la substituție terapie cu hormoni, luând cu prescripție medicală medicamente de testosteron.

Erectie

Calitatea de erectie, de asemenea, depinde în mare măsură de factori psihologici, de aceea aici sunt justificate și sunt potrivite remedii pentru erectie, dând un bărbat de încredere în propriile forțe și energie. De exemplu, același cimbru (cimbru) din cele mai vechi timpuri a fost cunoscut ca o plantă, un miros care inspiră omul de curaj și putere. Știința modernă confirmă capacitatea de cimbru reduce anxietatea și de a reduce situațiile de stres sarcina.

Dar factorul psihologic la starea de erectie cheie de impact mai are în tinerețe. Cu varsta, la fel, treptat, crește rolul și ponderea somatice din motive de dezvoltare a disfuncției erectile, și să se concentreze un răspuns la întrebarea cum de a crește potența la bărbați, după 45 de ani de mijloacele tradiționale, mutat deja în partea a trata boli majore, au provocat tulburare sexuală.

erectie

Starea de prostată este unul din factorii cei mai importanți, chiar reflectate la funcția erectilă. Masaj de prostata este eficient și important, dar la populară mijloacele pentru a spori potența masculină, cel mai adesea, nu sunt. Dar, telina, ca un diuretic și agent anti-inflamator pentru a menține funcțiile de prostată într-adevăr bun. În plus, telina - dietetic produs alimentar cu o cantitate mare de fibre, care ajută în mod eficient pentru a controla greutatea corporala. Funcția de prostată, de asemenea, îmbunătățesc deja menționate mai sus, semintele de dovleac.

Erecția este reglementată periferic și sistemul nervos central. De înaltă calitate conductibilitatea nervilor semnale - condiție obligatorie de asigurare a funcției erectile. De aceea, în tradiția populară "prins" modul de "călire" a sistemului nervos prin contraste termice de proceduri și/sau sesiuni de relaxare. Ultima este necesară pentru a elimina eventualele blocaje și blocadei. Cu un număr minim de contraindicații pentru a spori potența masculină poate recomanda masajul organelor genitale.

În ceea ce privește "întărire" a sistemului nervos, băi cu frig iaz și o saună cu o piscină pot cum de a crește potența, cât și rău, deoarece aceste moduri de a ridica potenta există o serie de restricții. În special, atunci când o cauză bolile contrastante termice tratamente pot provoca modificări patologice. Prin urmare, înainte de a se deda "în toate grave", trebuie să stabilească mai întâi cauza erectilă de încălcări. Este foarte probabil ca un astfel de motiv ar fi problemele legate de vasele de sînge.

Starea sistemului vascular determină în mare măsură și de capacitatea de a realiza sexual membru al suficientă pentru un act sexual de umplere cu sânge. Dacă vasele de sange se ingusteaza, deteriorate sau îmbuteliată, rupt și aprovizionarea penisului arterial cu sânge. Mai mult, deoarece diametrul vaselor coronariene și vasculare, care asigură umplerea penisului, se potrivesc, de apariția organice vasculare impotenta se poate presupune probabilitatea de a dezvolta boli de inima.

Bine de știut! Aceste mijloace, care vor fi eficientă atunci când prezintă simptomele unei afectiuni cardiovasculare, se potrivesc și pentru a spori potența masculină.

Dovedit remediu popular pentru extinderea vaselor de sânge și, în consecință, pentru îmbunătățirea circulației sângelui, este usturoiul. Prin componentele de usturoi apar hydrosulphuric de conectare, contribuie la extinderea vaselor de sânge și a țesuturilor penisului. De asemenea, componentele de usturoi implicate în procesul de producția de testosteron, ridicarea libidoului. Semintele de dovleac ocolesc celelalte produse de ale noastre tradiționale mesei nu numai de numărul de zinc, dar și de numărul de L-arginina, care, laminare la oxid de azot, duce la dilatarea vaselor de sânge, devenind piatra de temelie azot de schimb. Este, de asemenea, de partea lor, crește posibilitatea de bărbați în sex.

pista pentru a crește potența

Produsele, care sunt capabili de a îmbunătăți starea sistemului cardiovascular, în mod tradițional, sunt incluse în toate listele de mijloace pentru a spori potenta la domiciliu. Aplicarea unor astfel de produse într-adevăr, cel mai adesea, rezonabilă și inteligentă modalitate de a obține înapoi o erectie. Cu toate acestea, multe remedii populare pentru a îmbunătăți erectie (probleme cu care sunt cauzate de boli vasculare) au două defecte:

  1. Taxele de plante medicinale, utilizate frecvent în tincturi și balsamuri, ușor pot da colaterale sau un efect invers atunci când se depășește doza recomandată. Acest lucru se întâmplă în cazurile în care, de exemplu, tinctura pentru potenta beau, ca tabelul alcool, imediat după 100-300 ml și mai mult. Excesul de doza aplicată la orice produs va fi însoțită de efecte secundare, dar cu tincturi de plante medicinale cu vodca sau alcool depăși valorile maxime norme foarte simplu. În cele din urmă, în loc de a ridica tonusul poate realiza opresiunii sistemului nervos, și în loc de extinderea vaselor de sânge - să aștepte pentru atacuri de dureri de cap sau de hemoragie.
  2. Caloric ridicat. De exemplu, miere, care este, de asemenea, în conformitate cu tradițiile medicina populară, creste potenta, pentru toate meritele sale, este foarte caloric produs, care necesită grijă de atitudinea față de sine, ca la medicina. În consecință, de doză, de asemenea, ar trebui să fie terapeutice mai ales pentru bărbați, care suferă de obezitate. Conținut ridicat de calorii diferă și nuci.

Prin urmare, aproape obligatorii măsuri adiacente pentru toate afectează potența remedii populare vor fi exercitii moderate, exercitii, împiedică stagnarea de sânge în organele genitale și organele pelvine. Aici se va potrivi și antrenament pubian-coccigiană musculare, și yoga cu un set de anumite asana și simplu sistematică de fitness. Acest mod de a aduce în ordine va scăpa și de masă alte probleme de sănătate. În plus, pentru a ridica potenta este necesară renunțarea la fumat și tabelul de doze de alcool.

Ejaculare

ejaculare

Întrebări pentru a îmbunătăți potența cu tema ejaculare sunt asociate, de obicei, în cazuri de ejaculare prematură și, mai rar, în cazuri necontrolată de întârziere de ejaculare. Ca și în etapele anterioare, starea mentală și bărbații de stat, central și periferic, sistemului nervos afectează caracteristicile procesului. La domiciliu, mijloace de astfel de tulburări, de asemenea, încercarea de a trata medicamente calmante producție proprie - de multe ori ceaiuri și decoctul pe baza de menta si balsam de lamaie.

Cu toate acestea, pentru a restabili potenta la barbati mijloace în astfel de cazuri, cel mai probabil, nu este suficient terapeutică variabilitatea la formarea unei abordări individuale. Andrologists în majoritatea lor, sunt de ejaculare prematura nu de organic, iar la ciclice probleme psihologice, a scăpa de care este necesar de recepție unui sexolog va oferi sau un psiholog. Acolo va fi modificat întrebare individual normativ perioadă, înainte de ejaculare, va fi ridicată o întrebare falsă ejaculare precoce etc.

Printre psihofizice factori, se poate numi procesele inflamatorii în anexe glandelor sexuale, dar, de asemenea, se combină cu factori psihologici, în imaginea de ansamblu. În general, tradiția populară practica psihologică indirectă efect direct diminuarea sensibilității glandului penisului:

  1. Psihologică influența determinată de adaptare de sex masculin, care a primit din mâinile autoritate vindecătorului minune-mijloc.
  2. Scăderea sensibilității se face prin aplicarea de unguente pe baza de lidocaina sau benzocaină, precum și prin utilizarea prezervativului cu "răcire" de ungere.

Astfel, profitând de cele de mai sus criterii, ne-am adunat cele mai eficiente modalități de a ridica potenta, dintre care putem acum crea propriul top cele mai bune. El include următoarele populare metode și produse:

  • dieta parte a topului la categoria "Cum de a crește potența la domiciliu", este reprezentat de dovleac semințe de floarea-soarelui, usturoi, cimbru si telina (se aplica pe sisteme diferite și nu compensează acțiunea reciproc);
  • procedurale parte este prezentată sistematice în privința activităților fizice și masaje organele genitale, prostata și a corpului în general.

Față de aceste produse și tehnici aveți posibilitatea de a adăuga încă o serie de comune rețete, care, conform populară, tradițiile, răspund și la întrebarea cum de a crește potența masculină în lipsa unor grave tulburări organice, și la întrebarea cum de a trata impotenta, dacă încălcarea a fost deja pronunțată se manifestă.

09.08.2018