Ce este potență

Ce este potență

Ea a fost mult timp puterea de sex masculin (potența) asimilate la capacitatea de a deveni tată și continua natură, care se credea un mare avantaj, darul naturii. În prezent, cuvântul potență ia mai larg sens — nu numai pentru a deveni un tată, dar și pentru a satisface o femeie. De obicei, cuvântul de potență se aplică numai față de bărbați și de sexualitate. Pentru bărbați potență este necesar un criteriu viata sexuala implinita. Cu toate acestea, ceea ce este potență? De ce este necesar și ceea ce afectează.

Ce este potență

Sensul cuvântului potență este capacitatea de a efectua o anumită acțiune, de a crea, de a efectua, de a produce. Puterea și posibilitatea de a – sinonime potenta.

În sexologie în sens restrâns potența masculină – este o oportunitate de a men îndeplini funcția de reproducere.

Se caracterizează prin:

 • capacitatea de a ejacula și calitatea spermei;
 • disfuncție funcție și de viteza ei de manifestare;
 • durata contactului sexual;
 • capacitatea de a obține satisfacție și satisface o femeie.

Ce este potență în sens larg – este capacitatea de viața sexuală. Este capacitatea bărbatului de a fi tată, Potența la bărbați nu trebuie echivalată cu o frecvență de contacte sexuale speciale, apetit sexual, erectia. Toate aceste noțiuni nu sunt sinonime, ci sunt doar părți componente ale acestei noțiuni.

Componentele potenta

Componente ale potența masculină sunt:

 1. Libidoului – pofta de bărbați la o femeie.
 2. Erectie – solidificare și o creștere semnificativă a penisului în volum datorită valul de sânge și de umplere de ea corpii dosar Erectie este responsabil de posibilitatea de a efectua contact sexual.
 3. Funcționalitatea spermatozoizilor, ceea ce înseamnă viteză și calitate pentru procreare.

Fiecare parte componentă a potenta depinde de o serie de factori. Astfel, libidoul depinde de hormonul testosteron. Testosteronul este un hormon masculin, sintetizat testicule și coaja de glandele suprarenale, a fost implicat activ în elaborarea spermatozoizilor și este responsabil pentru calitatea acestora indicator. Testosteronul, de asemenea, poate avea un impact asupra masculin starea de spirit și de rezistența față de stres și depresie. Un rol important adoptă în procesul de ardere a grasimilor si mentinerea masei musculare.

Cel mai mare impact asupra erectie are men ' s health

Sinteza de testosteron este direct legată de vârstă, mediu, precum și cu modul de viață și de nutriție. În plus, pe libidoului la bărbați are un impact asupra starea psiho-emoțională, care depinde de mediul înconjurător și de rezistență la influențe negative din exterior.

Testosteronul activ este sintetizat în procesul sexual coapte. Concentrația în sânge cade pe 25-30 de ani. După ce începe să treptată a-l reduce.

În funcție erectile afectează vârsta, mult mai tânăr bărbat, cu atât mai bine funcționează sistemul cardiovascular, oferind un aflux sanguin la nivelul penisului. Pe o erectie afectează greutatea și acumulată țesutului adipos strat de aer, care afectează în mod negativ activitatea tuturor organelor. Un rol important joacă și un impact negativ de mediu.

Cel mai mare impact asupra erectie are men ' s health. Procesele inflamatorii infecțioase sau de origine bacteriană care afectează urinar sistem, care pot provoca temporar sau permanent disparitia erectiei.

Buna potență afectează în mod pozitiv funcționarea întregului organism, în special, sedintele de sex îmbunătățește fluxul de sânge și pentru a întineri corpul.

Impotenta

Opusul conceptul de potenta la barbati – este impotenta – incapacitatea de a satisface nevoile sexuale. Impotenta se caracterizează prin incapacitatea de a obține și menține o erecție, ejaculare prematură, lipsa de satisfacție de la contact sexual. Impotenta este legată de o încălcare a fluxului de sânge și rău fluxului de sânge la nivelul țesuturilor penisului.

Potența la bărbați depinde de componente cum ar fi:

Obiceiurile rele vlyayut la potenta
 1. Temperament și o predispoziție genetică, bărbați, puterea și energia pusă natura și transmise prin moștenire.
 2. Boli de inima si vasele de sange. O încălcare a capacității de lucru a acestei importante sisteme din organism duce la insuficiente încasate de sânge la nivelul penisului.
 3. Boli ale sistemului urinar.
 4. Perturbări hormonale și diabetul zaharat duce la insuficiente sinteza de hormoni, necesare pentru a menține potența la un nivel bun sau dispariția completă.
 5. Excesul de greutate este motivul pentru sinteza unui număr mare de hormoni feminini și număr insuficient de sex masculin. Lipsa de hormoni masculini duce la o scădere a apetitului față de sexul opus. Excesul de greutate este, de asemenea, creează o povară pentru sistemul cardiovascular și împiedică libertatea de mișcare.
 6. Vârsta. Mai în vârstă bărbat, cu atât mai puțin testosteron, hormonul produce corpul său. De asemenea, bărbații în vârstă sunt mai predispuse la dezvoltarea de diverse boli, care afectează în mod negativ potenta.
 7. Tumori maligne care afectează organele cardiovasculare sau ale sistemului nervos.
 8. Instabil starea psiho-emoțională de bărbați, atrage după sine scăderea apetitului și dorințele. Motive sunt situații de stres, depresie, anxietate, frică, emoție.
 9. Obiceiuri proaste: abuzul de alcool produse, Fumatul, consumul de narcotice.

Cum de a menține potența

A fost întotdeauna puternică potență trebuie să știți totul despre potenta, inclusiv modalitățile de menținere a:

Pentru o bună potența bărbatului trebuie să mănânce în mod corespunzător
 1. Pentru a menține puterea de sex masculin trebuie să-și reconsidere întreaga dieta și pentru a limita consumul în cantități mari din peste prajit, picant și sărat. Produse de zile de dieta ar trebui să fie util și să conțină toate nevoie de minerale si vitamine. Pentru barbati este important consumul de alimente bogate în zinc, seleniu, vitaminele E, C și de grup În: nuci, lactate, fructe de mare, carne de soiurile conținut scăzut de soiuri de fructe si legume proaspete, verdeturi.
 2. Pentru totdeauna a scăpa de kilogramele în plus, care împiedică funcționarea normală a organismului și de a reduce sexualitatea masculină.
 3. A conduce un stil de viață activ, de a face exerciții speciale pentru a îmbunătăți potența. Complex de exerciții include antrenament pubian-coccigiană musculare, ceea ce îmbunătățește circulația sanguină în organele bazinului mic.
 4. Să renunțe la abuzul de alcool și de fumat. A evita situatii de stres, experiențe, emoții. Dormi opt ore pe noapte.

Potența masculină – este capacitatea și dorința de bărbați la nivelul penisului contact, care, de asemenea, afectează funcția de reproducere. Pentru a salva bărbați de sănătate este important de știut că o astfel de potență, de ce depinde și cum să-l susțină. Un puternic potențial depinde de o multitudine de factori și este o consecință a unui stil de viață sănătos și nutriție adecvată.

09.08.2018