Crește potența la bărbați, după 40 de ani

Cu necesitatea de a crește potența, după vârsta de 40 de ani, astăzi se confruntă cu un număr tot mai mare de bărbați. Un nivel ridicat de stres, în combinație cu neregulate dezechilibrată a alimentării, sedentar modul de viață și obiceiurile dăunătoare duce la faptul că sexuale tulburări le prinde cu reprezentanții de sex masculin, tot mai devreme. Mai repede de a începe terapia complexă întâlnite încălcări, cu atât este mai mare probabilitatea de a menține activitatea sexuală până la cele mai împovărat de ani.

Semne de impotență la bărbați la 40 de ani

Potență sexuală la bărbați la 40 de ani în mod normal nu ar trebui să scadă puternic în comparație cu o perioadă între treizeci și patruzeci de ani. Cu varsta, producerea de testosteron în organism de sex masculin, treptat, dispare, dar sănătoase patruzeci de ani nu numai bărbații nu-și pierd activitatea sexuală, dar și invers, de obicei, se confruntă cu o "a doua tinerețe".

Moderne sexologii includ în noțiunea de "impotenta" nu numai disfuncție erectilă (tulburări de circulație a sângelui în vasele penisului, pentru care erectia nu se produce și un bărbat nu este capabil de a comite actul sexual). Scăderea libidoului, apatic interesul pentru sex și sexul opus, ejacularea prematura sau slab, instabil erectie, de asemenea, se referă la acest gen de tulburare. Prin urmare, despre pierderea sau slăbirea potenței se poate vorbi atunci când apare următoarele încălcări:

 1. Erectie lipsește. Omul poate sau nu avea apetitului sexual la femeie, sau să nu vină într-o stare de excitație sexuală (caracterizat prin erectie), chiar și în prezența emoțională dorința de a intra în contact sexual.
 2. Erectie lent, apare spontan și poate să dispară brusc în timpul actului sexual. Frecvența apariției spontane excitării scade. O astfel de manifestare a reduce potenta la barbati poate fi cauzată de tulburări hormonale sau a sistemului vascular.
 3. Ejacularea prematura. Incapacitatea de a opri ejacularea și de a menține o erecție de multe ori este asociat cu defecțiuni de funcționare a sistemului vascular.

Cauzele impotentei la barbati de 40 de ani

Probleme cu potenta, în 40 de ani la bărbați apar de două grupe de factori – de ordin psihologic și organic. Primul grup este legat de schimbarea de starea emoțională. Ofensiva psihogene impotenta contribuie la următoarele motive:

 • puternic de stres;
 • disponibilitatea sexuală a prejudiciului;
 • creșterea anxietate, depresie, nevroză;
 • teama de eșec, sentimentul de insecuritate în posibilitățile lor sexuale;
 • o lungă perioadă de abstinență.

Diminuarea potentei sub influența organice (sau fiziologice) factori se întâmplă pe fondul de accidente de muncă hormonale sau a sistemului vascular, care apare sub influența următoarelor cauze interne și externe:

 • Boli cronice (diabet zaharat, boli vasculare, adenom de prostată etc.)
 • Obiceiuri proaste (fumat, abuz de băuturi alcoolice).
 • Un stil de viata sedentar, nivel scăzut de activitate fizică.
 • De încălcare a regimului de zi.
 • Alimentația incorectă.
probleme-potență

Metode de a crește potența la bărbați, după 40 de ani

În scopul de a ridica eficiente metode de tratament redus potență de sex masculin după 40 de ani, trebuie să ceară ajutorul specialiștilor. Auto-medicația cu ajutorul medicamentelor, de stimulare erectie, nu vă ajută să rezolvați problema, iar în unele cazuri poate agrava serios situația. Crește potența necesită o abordare complexă, mici și mijlocii, în conformitate cu cauzele.

Fiziologice sistem de încălcare nevoie de a trata boala de bază, de a restabili echilibrul hormonal și funcționarea normală a sistemului cardiovascular. Psihologică impotenta ajustată la sedinte de psihoterapie, pentru a consolida sănătatea sistemului nervos și eliminarea apărute în acest context, dificultăți sexuale. Pacienții după vârsta de 40 de ani cu orice formă de boală ar trebui să respecte următoarele recomandări:

 • De a restabili starea normală de zi. Dormi, de a conduce un mod de viață mobil, de a face sport.
 • Pentru a echilibra dieta. Preferință ar trebui să dea de proteine alimentare (carne, ouă, produse lactate, legume uscate), legume proaspete și fructe. Mai bine să renunțe la picante, grase, prajite, alimente.
 • Să renunțe la fumat și abuz de băuturi alcoolice.

Terapia medicamentoasa

Prescrierea medicamentelor se face în funcție de natura patologiei. Remedii restabilesc funcționarea mecanismului de erektivnoy funcții, sunt de următoarele tipuri:

 • Inhibitori ai fosfodiesterazei-5. Au acțiune instantanee, în timp de 30-120 de minute. Asigură rezistente pe termen lung o erectie.
 • Mijloacele care lucrează la creșterea nivelului de testosteron. Normalizează echilibrul hormonal, stimulează producția de hormon sexual masculin. Sunt disponibile atât sub formă de tablete, cât și sub formă de medicamente pentru uz local și a soluțiilor pentru injecții.
 • Medicamente pe baza de plante naturale componente (Snba). Crește potența la bărbați primirea lor are loc pe fondul îmbunătățirii proceselor metabolice,creșterea producției de testosteron sub influența mijloacele naturale.

Hardware tratamentul

Fizioterapie cu aplicarea special concepute pentru dispozitive contribuie la normalizarea circulației sângelui în zona pelviană, restabilește sensibilitatea nervilor și receptori penisului, stimuleaza fluxul sanguin local (microcirculația în vasele penisului). Crește potența se mulțumesc alternativ efectelor asupra cavernos țesutului organului sexual masculin valuri, care apar ca rezultat al electro-magnetice de ezitare. Influența lor, elimină procesele stagnante in vasele de sange, creste elasticitatea lor.

Instrumente sunt aplicate în mod activ în tratamentul prostatitei. În timpul terapiei de impotenta hardware tratamentul este folosit ca auxiliar metodă accelerează ofensiva de efect terapeutic la alte măsuri. Specialiștii recomandă de a combina hardware metodologia cu efectuarea de masaje și de a efectua speciale de exerciții fizice, a căror acțiune este de asemenea îndreptată spre îmbunătățirea funcționării sistemului cardiovascular pelvină.

consultarea cu medicul dumneavoastră

Populară terapie

Naturale, remedii pe bază de plante a crește potența, în multe cazuri, funcționează cu o eficiență de medicamente. Prin urmare, aplicarea lor în cadrul tratamentului complex sexuale masculine tulburări recomanda nu numai vindecatorii traditionali, dar și profesionale sexologii. Populare verificate de mijloace sunt:

 1. Miere cu nuci (mierea-ursului). Puteți folosi alune, fistic, cedru sau nuc pe gustul tau. Se amestecă 200 de grame de nuci cu 200 g de miere. Luate zilnic, pe stomacul gol, câte 1 linguriță de amestec, timp de 2-3 luni.
 2. O bautura pe baza de ghimbir. Ceaiul din rădăcină de ghimbir, cu adaos de cimbru sau de macese se poate bea de 2-3 ori pe zi, fabricarea berii de 1 lingura de fiecare ingredient 500 ml de apă clocotită.
 3. Decocturi din plante taxă. Pentru a crește potența, după 40 de ani se recomandă decoctul de obligeana, sunătoare, ginseng. 100 mg de uscat vegetal se toarnă apă clocotită și se păstrează într-un termos sau pe baie de apă timp de 20-30 de minute. Iau câte 2 lingurițe de 3 ori pe zi pe parcursul a 3-4 luni.

Masaj

În timpul unui masaj zona genitala se întâmplă directă locală stimularea efect, la care se normalizează sange de presiune, se restabilește activitatea glandelor sexuale. Metoda ajută la creșterea eficienței celelalte mijloace de tratament. Avea loc sesiuni de terapie manuală cel mai bine la un specialist. Tehnologia de procedura este următoarea:

 1. Încet, cu puternica presiune, este masat zona dintre testicule si anus.
 2. În faza următoare se trece la zona de deasupra osului pubian.
 3. În ultimul rând se masează zona dintre testicule și de jos ramură a osului pubian.

Exerciții

Crește potența la bărbați, după 40 de ani se efectuează cu ajutorul totală de activitate fizică și de a efectua complexe de exerciții speciale. Acestea includ următoarele tipuri de sarcină:

 • Efectuează mișcarea de rotație pelvis. Contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui în zona genitală. În poziția cu picioarele latimea umerilor, mâinile pe centura, este de a roti pelvis mai întâi în sens orar, apoi invers acelor de ceasornic (de 30-40 de ori pe fiecare parte, 2-3 seturi), în cea mai largă amplitudine.
 • Genuflexiuni. Sunt eficiente pentru profilaxia prostatitei și a altor fenomenelor stagnante în prostată. Exercițiu efectuează, pune picioarele latimea umerilor, alternativ dinamice, superficiale și clasice genuflexiuni. Încep cu 2-3 abordări de 10 ori, apoi acest număr crește treptat.
 • Ciclism. Efectuează mișcarea de rotație cu picioarele, similar cu trafic în timp ce de echitatie pe bicicleta, efectuează culcat pe spate, stând pe podea, de 30-40 de rotatii pe abordare. Exercitiul contribuie la restabilirea proceselor metabolice și îmbunătățirea circulației.
 • Barca mica. Culcat pe abdomen, cu întinse înainte, cu mâinile, pe inspirație de la podea simultan lacrimă umerii și picioarele de la șold. În punctul de sus dureaza 3-5 secunde, cu expirație coboară pe podea. Pentru o abordare nevoie pentru a face nu mai puțin de 10-15 ridicări.
exerciții
13.08.2018