Ce alimente sunt bune pentru potenta barbati

De mai multe secole la rând de întrebări, care se referă la sănătate sexuală, bărbații, ocupă mintea multor oameni. În menținerea sexuale și funcției reproductive pe o perioadă lungă de timp interesat de aproape toți reprezentanții puternic jumătate a omenirii. Pentru aceste scopuri, tinerii de multe ori recurg la mijloacele de care sporesc potența și îmbunătățirea funcției erectile. Sarcina principală a stimulator - ul efect persistent cu un risc minim de apariție a reacțiilor adverse.

Cel mai economisesc opțiune este de a include în dieta de produse, crește potența la bărbați. Utilizarea regulată a unor componente naturale ajută la consolidarea corpul masculin și, în mare măsură, pentru a îmbunătăți funcția sistemului reproductiv. În componența unele din ele sunt utile compuși chimici, vitamine, minerale.

Există naturale agenții patogeni - afrodisiace, din cele mai vechi timpuri cunoscute proprietăților sale benefice. Alimentele îmbogățite cu ingrediente naturale de stimulente, ajută la îmbunătățirea performanței sexuale și rapid pentru a obține rezultatul dorit.

produse-pentru-potenta

Necesar compoziția calitativă a produselor

Pentru a obține efectul maxim, produsele alimentare ar trebui să conțină anumite elemente. Substanțele active care pot afecta procesele metabolice, pentru a restabili echilibrul hormonal, elimina inflamatia, pentru a îmbunătăți calitatea de reproducere a materialului. Impact pozitiv asupra sistemului de reproducere au următoarele substanțe:

 • vitaminele b, A, C, E, e, PP.
 • zinc;
 • sulf;
 • seleniu;
 • de calciu;
 • magneziu;
 • fosfor;
 • arginina;
 • acidul folic;
 • acizi grași Omega-3, Omega-6;
 • proteine.

Important! Alimente cu conținut insuficient de acizi substanțe contribuie la formarea bolilor cronice a sistemului de reproducere.

Produse, care stimulează funcția sexuală

Întocmirea corectă a dieta va ajuta să recupereze terenul pierdut funcția și de a îmbunătăți puterea ta sexuala. Prin urmare, următorul pas pe drumul spre intim sănătății este de a determina ce produse sunt utile pentru a potența la bărbați. Pot fi numite următoarele populare comestibile stimulente:

 1. Cicurina. Uscat cămilă stomac este pe primul loc pe excitator proprietățile. Acțiunea unii tineri compară cu mult timp în urmă-stabilite pastile de Viagra. Chiar și o cantitate mică de produs este capabil de a ridica rapid o erectie. Iar consumul regulat de instrumente oferă o bună capacitatea de reproducere de-a lungul multor ani de viață. Se poate prepara o tinctura. Pentru aceasta, 100 de grame de produs se toarnă 0, 5 litri de alcool și insistă 2 săptămâni într-un loc întunecos.
 2. Stridii. Scoici - bine-cunoscut afrodisiac. Datorită conținutului ridicat de zinc și aminoacizi esențiali se produce sinteza de testosteron, care stimulează apetitul sexual, oferă senzații luminoase și prelungește actul sexual. Dopamina în cadrul stridii îmbunătățește acțiunea altor componente. Să le consume nevoie crude, deoarece tratamentul termic distruge microelemente.
 3. Cambulă. Acest dar uimitor de mare - nu numai delicioase, dar, de asemenea, extrem de util fel de mâncare. Pește, gătite la abur sau în compot, se referă la un produs pentru potenta. Ea conține o cantitate mare de proteine, fosfor, seleniu, vitamine A, E. Carne ușor de digerat, oferind în același timp o bună imunitar de protecție, rezistență la stres, îmbunătățirea calității materialului genetic.
 4. Macroul. Se referă la produse pentru puterea de sex masculin datorită conținutului ridicat de Omega-3 și Omega-6. Acizii grași sunt implicate în sinteza de hormoni de sex masculin. Iod și fosfor asigură spermatogeneza. Pește îmbunătățește dorinta sexuala si apetitul sexual, contribuie la menținerea erectie la un nivel suficient. Cea mai bună opțiune de gătit este de coacere sau de prelucrare cu aburi, pentru a maximiza conservarea calitățile medicinale.
 5. Napi. Disponibil si inestetice la vedere de legume va ajuta bărbatul de mult timp pentru a uita despre problemele în pat. Produsul are proprietăți unice de valoroasă datorită compoziției de microelemente și vitamine complexe. Ea conține vitaminele A, b, C, niacina, cupru, mangan, iod, zinc, sulf, fier, calciu și magneziu, care stimulează funcția sexuală. Componenta activă - glucoraphanine - previne dezvoltarea tumorilor. Prin urmare, napi se duce la un produs util, care este recomandat să utilizați în hbp de prostată și a altor modificări patologice de prostată. Având în vedere vindecarea ranilor, anti-inflamatorii, care întăresc proprietăți, trebuie să includă în dieta de aproape fiecare om.
 6. Nuci. Componente importante ale produsului sunt vitaminele E, b, A, magneziu, zinc. Elementele chimice sunt implicate în diferite procese, care asigură funcționarea normală a sistemului de reproducere. Unele tipuri de nuci contin arginina. Acesta este un donator de azot, care asigură fluxul de sânge la cavernous corpul penisului, relaxeaza peretii vaselor de sange, ceea ce contribuie la îndeplinirea erectie. La această categorie se referă și nucșoară, care, ca un condiment, trebuie să adăugați în produsele alimentare de zi cu zi. Acest lucru nu numai că îmbunătățește gustul de feluri de mâncare, dar, de asemenea, îmbunătățește sexy posibilitățile de reprezentanți ai puternic jumătate a omenirii.
 7. Verdeață. Salate cu adaos de plante proaspete permit de a rezolva probleme legate de o disfuncție sexuală, datorită numărului mare de componente utile. Printre ierburi cele mai eficiente de agenți patogeni poate fi numit patrunjel, telina, usturoi, sparanghel.
 8. Carne. Este un șef de proteine produs. Cele mai valoroase sunt roșii soiuri. Preparate în fiert și fiert într-asigură un bărbat necesară de energie și de a îmbunătăți calitatea spermei.
 9. Ouă. Lor în condiții de siguranță pot fi atribuite la produsele pentru prostată datorită conținutului lor de lecitină. Substanță contribuie la producerea secretului prostatei, amelioreaza fluxul de prostată de suc. Astfel, este redus riscul de a dezvolta procese stagnante într-un organ.
 10. Interesant băuturi. Efect produse pentru potenta nu se limitează la dieta de bază. Pentru fiecare bărbat este important regimul de băut. Calitatea acestuia depinde direct de opțiuni de băuturi care se consumă. O concentrație mare de componente utile dispun de sucuri din fructe și legume. Suc de dovleac, țelină, pepene verde sunt capabile să asigure o bună funcția sexuală, pentru a îmbunătăți calitatea de sex. Ceai pe baza de radacina de ghimbir îmbunătățește agitație, stimulează fluxul de sânge la zona inghinală și oferă luminos orgasm.
pentru a-potenta

Componente dăunătoare alimente

Cu toate acestea, nu toate produsele alimentare este la fel de util pentru bărbați. Unele comestibile componente pot provoca backlink procesele și reduce fertilitatea.

Atenție! Produsele care nefavorabil afectează bărbați de sănătate, ar trebui să fie de a limita sau de a exclude din dieta.

Pot fi menționate cele mai frecvente tipuri de nocive feluri de mâncare:

 • Afumat - au un efect negativ impact prin leziuni de celule din testicule.
 • Băuturi alcoolice - reduc nivelul de hormoni masculini, în special bere, care conține fitoestrogeni.
 • Drojdie de pâine și produse de patiserie în cantități mari favorizează formarea excesului de masă și apariția disfuncției erectile ca urmare a încălcării metabolismului.
 • De energie și spumoase băuturi - conțin componente dăunătoare, care crește sarcina pe inima și vasele de sânge, crește cantitatea de glucoză în sânge.
 • Coriandru - în cantități mici stimulează potența, cu toate acestea, consumul excesiv duce la rezultatul invers.
 • Produsele din soia - bărbaților nu este de dorit de multe ori să ia acest produs din cauza conținutului ridicat de fitoestrogeni.

În concluzie,

O mare varietate de alimente, care stimulează funcția sexuală și crește potența, vă permite să alegeți fiecare reprezentant al sexului puternic gustoase și sănătoase, varianta dieta de zi cu zi.

Bărbatul, care deține cunoștințe despre dreptul de dieta echilibrata, poate schimba radical viața intimă, viața în bine și de a salva puternic de sănătate pentru anii care vor veni.

16.08.2018