Potență la 50 de ani

Un om la orice varsta vrea să fie cel mai bun, mai ales dacă este vorba de viața sexuală, și, prin urmare, atunci când potență, după 50 de ani devine din ce în ce mai slab, mulți cad în depresie, se închid în sine, renunță la intimitate. Potrivit statisticilor, peste 60% dintre bărbați se confruntă cu această problemă.

Unul

În realitate, această cifră este mult mai mare, pur și simplu, multe sunt jenat să se adreseze la medic. Dar dacă în timp pentru a găsi un motiv de a reduce potenta, erectie buna va deveni o normă pentru anii care vor veni.

Cauzele de deteriorare

Potența masculină este foarte subțire mecanism de munca de calitate care depinde de o multitudine de factori. Fonul hormonal, psihologic, starea generală de sănătate afectează în mod direct calitatea vieții sexuale. Și dacă în anii tinereții organismului de ușor pentru a face față cu dificultăți și probleme cu potenta, practic, nu se produce, ceea ce îmbătrânesc, devin, de cele mai multe ori urmăresc un bărbat probleme de erecție și de calitatea actului sexual.

Critică scăderea producției de hormon testosteron, care afectează în mod direct activitatea sexuala. Nivelul său se reduce imediat, undeva incepand cu 30 de ani în producția de hormoni scade ușor și potență rămâne normală, la vârsta de 50 de ani, la majoritatea bărbaților apar primele semne de alopecia de insuficiență. Dacă strângeți cu un apel la un specialist și nu de a alege dreptul de tratament, de recuperare a potența la bărbați poate dura mult mai mult timp.

De boli cronice. Penis acționează ca un indicator de sănătate pentru bărbați, orice problemă de sănătate afectează în mod direct calitatea vieții sexuale. La diminuarea potentei este influențată de boli cardiovasculare. Slaba activitatea muschiului inimii, duce la o deteriorare a circulației penisului, ceea ce poate reduce o erectie. Îngustarea vaselor de sânge din cauza colesterol placi, de asemenea, împiedică fluxul normal de sange la nivelul penisului.

La fel cu varsta, elasticitatea vaselor scade, iar penisul este format din mai multe mici vaselor de sânge, și, prin urmare, se observă o slabă potență;a crescut rata de zahăr în sânge provoacă o defecțiune în sistemul hormonal, care duce la o perturbare a proceselor metabolice și degradarea lucru de prostată. La bărbați după 50 de ani suferă de diabet zaharat este un nivel foarte scăzut de testosteron; obezitatea, bărbații obezi au o slabă potența; boli ale sistemului genito-urinar, prostatita cronică.

Pentru a potența la bărbați a fost în regulă, fără activitate fizică nu se poate face. Locul de muncă sedentar, de asemenea, devine un motiv de a reduce potenta, așa cum se întâmplă de stagnare de sânge în zona pelviană, ceea ce duce la o deteriorare a aportului de sânge la nivelul penisului. Abuzul de alcool și țigări, de asemenea, devine un motiv de a reduce potenta, după 50 de ani. O cantitate mică de băuturi alcoolice poate deveni chiar un fel de afrodisiac, dar utilizarea prelungită, fără îndoială, va duce la erectii slabe.

Stresul constant, probleme la locul de muncă și în familie, duc la scăderea apetitului, scădere a numărului de acte sexuale, iar acest lucru duce la o stagnare de sânge.

Având în vedere toate aceste motive, nu este surprinzător că întrebarea "Cum de a crește potența, după 50 de ani" este de actualitate pentru majoritatea bărbaților au împlinit jumătate de secol de aniversare. Dar nu trebuie să încerce singur să se confrunte cu problema, sub îndrumarea specialiștilor, puteți alege cel mai eficient tratament și de a elimina cauza.

Două

Recuperare de potenta

Medicina moderna nu este în loc, și în prezent sunt disponibile numeroase medicamente, care permit de a spori potenta, dar multe dintre ele nu rezolvă cauza, iar fără acest efect de recuperare va fi temporară. De a alege dreptul de medicamente poate doar medic, deoarece multe fonduri au o serie de contraindicații.

De a realiza îmbunătățirea potența poate fi și de mijloacele tradiționale, de obicei, aplicarea lor în mod eficient cu o ușoară agravare a potența un stadiu incipient.

Medicamente

Pentru a îmbunătăți potența sunt disponibile diferite forme de medicamente:

  • Pastile, sunt cele mai populare medicamente care permit de a crește potența;
  • De injectare, cel mai rapid duc un penis la normal, și de încredere, dar necesită prudență de aplicare, deci, cât de mare este riscul de deteriorare a penisului și dureroasă degradare erectie;
  • Locale, geluri, unguente, care sunt introduse direct în uretră înainte de actul sexual, sunt considerate a fi cel mai puțin populare medicamente intensificarea erectie.

În afară de problemele legate de utilizarea și eficiența scăzută, mulți bărbați acestea provoacă dureri în zona inghinală și testicule, iar la femei de arsură în vagin. La plusurile pot fi atribuite practică lipsa contraindicațiilor.

În componența preparatelor medicamentoase care se pot include atât sintetic cât și componente naturale de ranforsare fluxul de sânge la nivelul penisului membru. Aceste medicamente ar trebui să ia cu precauție la bărbații cu hipertensiune arterială; activează NO-sinteza, datorită acestui netede muschii se relaxeaza, ceea ce duce la îmbunătățirea circulației sângelui.

Aceste medicamente nu provoacă creșterea tensiunii arteriale, astfel încât ele sunt mai potrivite pentru bărbații după 50 de ani.

Alfa-blocante, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și de a crește apetitul sexual. Medicamente hormonale care cresc nivelul de testosteron, sunt folosite numai la indicația medicului, dacă este puternic redus norma de hormon.

În ultima vreme sunt promovate de SUPLIMENTE alimentare și medicamente homeopatice, care ajuta pentru a spori potenta, dar pentru a obține efectul dorit necesită utilizarea prelungită, iar eficiența este destul de scăzută. Prin urmare, aceste medicamente sunt mai potrivite pentru a sprijini bărbați de sănătate normală.

Remedii populare

In medicina populara, există multe retete, care ajuta pentru a crește potența, după 50 de ani. Aceste metode au fost testate de timp, au mai puține efecte secundare și contraindicații.

Cele mai populare sunt considerate a fi medicamente pe baza de radacina de ginseng. Ei nu numai spori o erectie, dar și de a îmbunătăți sentimentele sexuale. Medicamente cu ginseng, puteți cumpăra într-o farmacie sau de a găti de unul singur. Pentru a pregăti tinctura de acasă avea nevoie de 20 de grame de radacina de ginseng și 300 ml de alcool. Root insistă în întuneric 2 săptămâni și să ia 20 de picături, în termen de 14 zile, înainte de mese, iar după 10 zile de pauză, repetați cursul.

De asemenea, este bine s-au dovedit pentru a crește potența seminte de schinduf 20 g de semințe se toarna un pahar de lapte cald și bea o dată pe zi. Puteți încerca pentru a restabili puterea sexuala ceapa bulion. 3 cepe se toarnă 500 ml de apă fiartă, insista 24 de ore. Bea un decoct de 3 ori pe zi, înainte de mese.

Uneori, în scopul de a îmbunătăți potența la 50 de ani este suficient pentru a ajusta stilul de viață și alimentația. În dieta de bărbați după 50 de ani trebuie să includă alimente care conțin cantități mari de vitamine E, C, e, zinc, seleniu. Ar trebui să renunțe la fumat, să încerce să bea mai puține băuturi alcoolice. Un bărbat de cincizeci de recomandat mai mult de aer curat, de a face sport.

16.08.2018