ALIMENTE CARE CRESC POTENȚA

fructe de mare pentru a crește potența

Catering - cea mai importantă componentă a vieții umane și a sănătății. De asemenea, cum și cu ce se hrănește omul, depinde de starea lui de sănătate și potența. Un regim alimentar dezechilibrat, care include produse de preparare rapidă, de exemplu, în cazul ofertelor în magazin găluște, sandwich-uri, hot-dog, paste și piureuri de preparare rapidă (Rolton, Doshirak), cârnați etc., nu sunt capabile să umple necesare organismului substanțe și constant consumul de negativ afectează sănătatea omului.

Pentru a îmbunătăți starea de sănătate și funcția sexuală ar trebui să renunțe la produse de slabă calitate, optând pentru produse naturale care cresc potența.

Ce alimente cresc potența?

Fructe de mare

În fructe de mare conținut mare de zinc și seleniu - bază de minerale, care afectează funcția sexuală la bărbați. Fructe de mare ca cambulă, macrou, somon, creveți, crabi, calmar pur și simplu necesare pentru sexual de sănătate. În afară de vitamine și minerale, gras marine de pește conține omega-3 și omega-6 acizi grași esențiali, care participă în biosinteza testosteronului.

Nuci

Nuci, migdale, fistic, nuci de pin sunt un depozit de vitamine și minerale, proteine vegetale, uleiuri esențiale și fibre. Bogat intern componența și conținutul în nuci considerabile doze de arginina - un aminoacid care îmbunătățește circulația sângelui, au un efect pozitiv asupra funcției erectile. Eficientă rețetă populară pentru a crește potența este un amestec de nuci cu miere (obligatoriu disponibilitatea de nuc), pulverizate nuci, pentru o mai ușoară asimilare (opțional). Cu 3-4 ore înainte de culcare să ia un amestec de 1-2 lingurita pe zi.

nuci pentru a crește potența

Ierburi

Despre proprietățile benefice de patrunjel pentru bărbați este cunoscut din cele mai vechi timpuri. În cadrul patrunjel o substanță apigenina, copleșitoare în organism bărbați productia de hormoni sexuali feminini, care la rândul său inhibă producția de testosteron. La fel patrunjelul este un remediu excelent pentru prevenirea prostatita. Patrunjel, ceapa, coriandru, spanac organic în afară de vitamino-mineral vegetale conțin analogi de hormoni de sex masculin (androsteron).

Ouă

Ou este un produs echilibrat, bogat in proteine, acizi grași, vitamine și oligoelemente. Nu este recomandat să consumați ouă crude, t. digestibilitate lor mai rău, și există riscul de a prinde microbi și salmonella, care se află pe suprafața cojii. În ouă conține colesterol, necesar de sex masculin corpul ca material de construcție pentru a hormonilor sexuali. Dacă nivelul colesterolului scade, după el scade nivelul de testosteron. Dar un nivel ridicat de colesterol nu este mai puțin periculos decât extra -: colesterolul începe să se depună pe pereții vaselor de sânge, ceea ce duce la ateroscleroza si blocarea vaselor de sange. Nutritionistii mult timp discută despre cât de multe ouă consuma: unii susțin că cele două ouă, o dată la două zile, este norma maximă, alții, că ouăle pot fi consumate în fiecare zi, deoarece dispun de o substanță, care reglementează nivelul de colesterol și nu care-i crească standardele de mai sus.

Usturoi si ceapa

Usturoiul și ceapa intensifica circulatia sangelui la nivelul organelor genitale, stimuleaza producerea de testosteron, crește potența, au un efect preventiv de prostatita, au antibacterian proprietate, ajutând organismul să facă față cu diferite boli bacteriene. Usturoiul și ceapa au un bogat vitamino-mineral compozitie, iar usturoiul conține necesară pentru bărbați element esențial în urmă seleniu. Pe proprietățile lor în creșterea apetitului sexual în mănăstiri se interzicea consumul de ceapa în mâncare.

Carne

de carne pentru a crește potența

În antichitate, carnea a fost principala sursă de puterea de sex masculin. Și acest lucru nu este surprinzător, deoarece în carne conține animale proteine și aminoacizi necesare de sex masculin corpul. Dar în consumul de carne trebuie să cunoască măsura, deoarece conține colesterol și o cantitate mare de grăsimi, necontrolată a consumului, care ar putea duce la obezitate. Cel mai bine este să consume alimente grase (carne de vită, carne de vită, pui, iepure, curcan) carne proaspătă.

Legume rădăcinoase: țelină și ghimbir

Telina si ghimbir două rădăcină, contribuie la ridicarea de sex masculin de sănătate. Telina pentru bărbați este util prin faptul că în ea conține hormonul sexual masculin androsteronul, responsabil de erecția și secundare sexuale semne. Telina si ghimbir au în componența toate vitaminele si mineralele necesare pentru a potența și sunt o măsură preventivă împotriva prostatita. Cele mai utile piese de ghimbir si telina sunt rădăcinile lor.

Stridii și midii

Stridiile sunt considerate a fi campion cu privire la conținutul de zinc. Celebrul sale o sete de iubire Casanova mânca la micul dejun 50 de stridii. Proprietăți utile de scoici în îmbunătățirea funcției erectile comandat conținut ridicat organică de zinc, cu toate acestea, în cele mai recente studii s-a constatat, că în afară de zinc, scoici rare sunt bogate in aminoacizi, care stimuleaza producerea de hormoni sexuali. Pentru un efect maxim de stridii și de midii ar trebui să fie consumate crude, deoarece la tratament termic se pierde o parte semnificativă de aminoacizi. Oamenii de știință subliniază că, de la scoici recoltați primăvara, concentrația de aminoacizi este mai mare, deoarece în această perioadă de scoici se înmulțesc activ.

21.08.2018