Efectul de hemoroizi la potenta

are hemoroizi de la potenta

Apariția de hemoroizi destul de frecvent întâlnită la bărbați în vârstă . Recent, o astfel de problemă apare și mai tineri reprezentanți ai sexului puternic. Patogeneza acestei boli constă în expunerea la următorii factori:

  • un stil de viata sedentar;
  • excesive fizice;
  • ridicare de greutati;
  • frecvente constipație;
  • alimentația incorectă;
  • hormonal eroare;
  • deteriorările mecanice anus.

O mare parte din motivele enumerate de dezvoltare a hemoroizilor este prezent în viața atât tineri, cât și mai bărbați adulți. De muncă sau timpul liber petrecut la calculator, volumul de lucru în sala de gimnastică, consumul de gras și junk food — pentru unii un astfel de fenomen norma. La apariția hemoroizilor multe preocupat de întrebarea: cum afectează hemoroizi potenței?

Hemoroizi și potență

Cum sunt legate aceste două concepte, și dacă hemoroidali să împiedice funcționarea normală a sistemului de reproducere? Specialiștii susțin că fluxul acestei boli ale rectului nu se reflectă asupra funcției sexuale. Dar acest lucru este valabil doar influență directă hemoroizi potenței. Totuși, dacă privim problema mai profund, atunci puteți urmări un impact negativ patologie la viața sexuală.

Etapa inițială de hemoroizi nu atrage o atenție deosebită bărbați și nu provoacă disconfort. În primele stadii de dezvoltare a bolii nu are loc nici o încălcare din partea funcției sexuale. Când inflamația acută și se formează noduri, un om începe să se simtă durere în perineu, care oferă un motiv serios de îngrijorare. În acest stadiu pot apărea probleme de natură psihologică. Permanente senzațiile de durere, sângerarea din anus, un sentiment puternic de disconfort ca în ședința, cât și în poziție verticală — toate acestea nu doar ne sugerează dorul, iar unități în depresie. Omul devine preocupat numai de problema hemoroizilor și el este complet absent dorința de a face sex. Și dacă luăm în considerare la această întrebare, are hemoroizi de potenta, atunci se poate spune cu certitudine: această patologie se distruge o relație intimă.

Hemoroizi și viața sexuală

În timpul actului sexual, bărbatul strecurat muschii abdomenului și perineului, mai ales la faza finală — în timpul ejaculare. Dacă același partener sexual suferă de hemoroizi, atunci acțiuni nu aduc-i de plăcere, ci, dimpotrivă, provoacă durere. Senzații neplăcute reflecta instantaneu la starea psihologică. Erectia dispare, uneori, dispare în întregime și omul începe să se simtă nesigur. Ca urmare, el dezvoltă un complex, pe fundalul căreia complet nu apare dorința de a face sex. Teama de eșec și de repetare a consiliului de securitate al onu se amână în cap și amenințată de grave tulburări psihice. Se poate concluziona că, hemoroizi poate provoca, de a reduce potenta, dar numai ca factorul psihologic.

De asemenea, potență ar putea slăbi în consecință a bolilor sistemului genito-urinar, care au fost cauzate de hemoroizi. De exemplu, problemele de natură sexuală au apărut din cauza prostatitei, apărută, la rândul său, din cauza hemoroizilor. Se pare că inițial factor de influență negativă, — patologie de colon. Reduce fertilitatea poate fi un simptom și alte boli care se dezvoltă pe fundalul de hemoroizi.

Măsuri de prevenire

Pentru a evita tulburări sexuale, cauzate de formarea de hemoroizi, este necesar să se ia măsuri drastice pentru rezolvarea acestei probleme. Atunci când este detectat primele semne de hemoroizi, trebuie să se refere la proctolog și să efectueze tratamentul. Încercați să excludă factorii de patogeneza: pentru a muta mai mult, grija pentru alaptare, pentru a evita semnificative efort fizic. De asemenea, este important să rămână calm și încredere în sine. Orice boală se poate vindeca, dacă nu implicăm și în timp util pentru a beneficia de ajutorul unui specialist!

23.08.2018