Cum de bere poate afecta potenta?

Oamenii asociate cu medicina, și apoi vorbesc despre pericolele de bere pentru bărbați. Menționată formarea de-a lungul timpului, dependenta de alcool, frecvent utilizat un bărbat de bere, ultima are un efect extrem de negativ asupra potenței. Statisticile spun că bere dependența de alcool, comparativ cu vodca, se formează mult mai repede.

Bere

De-a lungul timpului se înrăutățește, nu numai fizică, dar și sufletească de sănătate, se observă o oboseală și o deteriorare a stimei de sine. Cu toate acestea, iubitorii de aceasta bautura sigur că el nu numai că nu dăunătoare, dar chiar aduce multe beneficii.

Să ne uităm la modul de bere afectează potența și pe starea organismului, în general, și ce fel de procese în organism apar la administrarea de lungă durată și consumarea regulată.

Componența de bere

Pentru a vorbi despre componentele din care este alcătuită această băutură spumoasă, constituind indicații vizuale tabel:

Denumire componente Lista și caracteristicile
VitamineMalțul folosit pentru prepararea de băuturi, oferă disponibilitatea De vitamine b, acid folic și derivații săi de – a folaților.
Fibre vegetale Persoană pe zi ar trebui să fie consumate de 30 de grame de fibre vegetale, din care 1/3 ar trebui să fie prezentate solubile fracțiunea. Consumul de un număr limitat de bere poate asigura 17% din totalul de fibre vegetale solubile, care ajuta la reducerea nivelului de colesterol și pentru a evita constipatia.
Oligoelemente Într-o băutură, datorită malț a negat, conține peste 30 de oligoelemente, într-un litru este de aproape 50% necesară pentru om doza zilnică de magneziu, fosfor în cantitate de 40%, 20% potasiu și chiar un pic de calciu. Trebuie amintit faptul că băutura preparată în recipiente din aliaje metalice. Prin urmare, acesta poate să conțină un pic de cupru sau de zinc. Ei înșiși drojdie de bere este o sursă de fier, cupru, zinc, molibden, seleniu și crom. În componența bere intră și siliciu – acest element necesar organismului pentru a genera colagen, care intră în componența țesuturilor.
Etanol Astfel de substanțe se găsesc în toate băuturi alcoolice și consumul lor în cantități mari afectează în mod negativ starea de sănătate. Studiile au arătat că etanol în cantități mici în unele cazuri, previne deteriorarea sistemului vascular al creierului, dezvoltarea de boli de patologia cardiacă și diabet zaharat, contribuie la producerea de colesterol bun.
Maltodextrina Într-o băutură conține o cantitate considerabilă de substanțe utile . Ele reprezintă un complex de carbohidrati, timp de divizare care este suficient de mare. În consecință, și eliberarea de glucoză se produce treptat, de asemenea, a avertizat dezvoltarea de hipoglicemie.
Hamei Această caracteristică diferențiază de bere de la altele de alcool. Despre proprietățile pozitive de hamei spun sale anti-inflamatorii și bactericid. Anti-bacterian rezistent asigură acid în cadrul plante – polifenoli, care sunt antioxidanti naturali care protejeaza organismul de influența radicalilor liberi. De asemenea, antioxidantii conținute în băutură, împiedică îmbătrânirea populației și dezvoltarea aparatului cardiovascular
Testosteron

Prin urmare, substanțele care intră în compoziția berii, în cea mai mare parte sunt utile și necesare organismului. Litigiile provoacă caloric de bere, care este capabil de a afecta greutatea iubitorii de băutură.

Cu toate acestea, dacă ia în considerare cu atenție eticheta de pe flacon, se poate de menționat, că 200 de ml de băutură conține doar 90 de calorii. În moale bere în aceeași cantitate se gaseste la doar 34 kilocalorii. Cu toate acestea, la bărbați, abuzează de băutură, apare "burta de bere". În acest caz, este vorba nu despre calorii și substanțele enumerate mai sus, iar despre femei hormoni, având origine vegetală, care afectează fondul hormonal al organismului.

Estrogenii și corpul masculin

În ciuda faptului că estrogenii se referă la sexual feminin hormoni, care sunt produse de ovare, în corpul de sex masculin sunt de asemenea prezente, dar în cantități mai mici. Elaborarea acestor hormoni ai sexului puternic se ocupă de testicule, împreună cu coaja de glandele suprarenale. Cu toate acestea, în cea mai mare parte, producția de estrogen la bărbați – este transformarea moleculelor de testosteron. Dacă luăm în considerare, este util dacă berea din punct de vedere al prezenței în ea de estrogen, ar trebui să înceapă cu virare a acestora proprietăți pozitive pentru bărbați:

 • ei sunt capabili de a sprijini în limitele admise de colesterol;
 • împreună cu testosteron asigură amortizare cresterea masei musculare;
 • acceptă starea de echilibru a sistemului nervos;
 • dacă cantități insuficiente de estrogen nici femeile, nici bărbații nu sunt imune la scăderea libidoului.

Pe măsură ce creștea, bărbații sunt în mod natural echilibrul hormonal apar modificări. Nivelul de testosteron scade treptat, în timp ce, odată cu vârsta la bărbați are loc creșterea de estrogen. Atunci când un număr insuficient de testosteron începe depozite de excesul de grasime, ceea ce este deosebit de periculos în zona abdomenului. Anume în acest domeniu se transformă testosteronul în estrogen, cu creșterea numărului care are loc înrăutățirea sănătății în general.

Excesul de estrogen este plină cu apariția de depresie și stres, se poate dezvolta ginecomastie, disfuncție erectilă, inhibat producerea de testosteron, depunerea de grăsimi are loc în altul, tip.

Nivelul de estrogen, de asemenea, poate crește nu numai prin vârstă, dar și din cauza stilului de viață, din cauza greșit mici și mijlocii de dieta, atunci când în meniu produse conțin o mulțime de aceste substanțe.

Efectul de bere asupra potența bărbaților, în cazul utilizării frecvente a folosit, are un impact negativ asupra aspectului persoanei. Caracteristici generale bărbații devin efeminat. În lista nedorite de feluri de mâncare, crește nivelul de estrogen, se încadrează soia, care intră în compoziția a numeroase produse lactate cât și din carne, și, de asemenea, deserturi, leguminoase plante, inclusiv fasole, fasole și mazăre.

Nivelul de estrogen creste, pe fondul abuzului de cafea. Și, în cele din urmă, ar trebui să ia în considerare unuia dintre cei mai importanți reprezentanți de alcool – bere, recepționată de important impactul pe corpul masculin, în special, pe potența masculină – estrogeni, hormoni inhibând activitatea în organismele de reprezentanți ai sexului puternic, devin motivul pentru care se formează disfuncție sexuală.

 • are loc depunerea de grăsime pe părțile laterale, coapse;
 • se extinde zona pelvina;
 • are loc creșterea sânilor;
 • uneori se observă o creștere tonalitate a vocii;
 • scade în mărime de penis.
Efectele alcoolului asupra potența la bărbați

Pentru o astfel de schimbare la nivel mondial destul de zi cu zi consuma aproximativ un an și jumătate de litri de bere. Oamenii de stiinta au efectuat experimente în care mobilizat animale de fermă. Esența experimentului a constat în hrănirea plantelor, în componența cărora intrau fito-estrogeni.

Ca urmare, experimentele au apărut probleme de sănătate – animale și-au pierdut capacitatea de a se reproduce. Pe baza acestei experiențe, se poate presupune efectul de bere asupra potența – este puțin probabil că acesta va fi pozitiv, ca și capacitatea de producere de urmași.

Sa vorbim despre, cum ar fi abuzul de bere afectează potența. Apariția și dezvoltarea de trăsături masculine este imposibilă fără de testosteron – acest hormon nu este doar pentru bărbați principal, dar, de asemenea, cu ușurință se transformă în fito-estrogeni în anumite condiții. În acest caz transformarea flyback nu are. Anume testosteronul are un efect principal al influențelor pe o erectie. Mulți reprezentanți ai sexului puternic la reducerea nivelului de hormon înclinați să cadă în depresie, a renunța la contacte sexuale.

Bere și potență sunt incompatibile, dacă băutura este consumată în cantități mari. Producția de testosteron se face în testicule, care sub influența alcool-care conține o băutură de-a lungul timpului sursa. Un alt efect secundar abuz lichior – o încălcare a funcționalității ficatului, rezultatul care devine din ce în ce producția de enzime care distrug testosteron.

Consumul regulat de bere plină de probleme cu controlul ejacularii și erecție. De la bere probleme și cu impotență, când, graba de sânge la nivelul penisului organului nu este suficient de mare:

 • Testosteronul deprimat calitatea de a ejacula.
 • Spermatozoizii devin mai puțin mobile.
 • Ajunge la orgasm devine dificil, deoarece, prin utilizarea constantă de bere treptat se deteriorează subcorticale structura creierului.
 • Bere negativ asupra urinar sistem, inclusiv rinichi, care, de asemenea, reduce nivelul de potenta.
 • Dacă reușesc să facă fertilizarea, apare un risc ridicat de apariția pe lume copii cu o varietate de defecte – ca persoane fizice, cât și mintale.

După consumul de alcool pentru bărbați sexuală sistemul s-a stabilizat pe parcursul a nu mai puțin de o lună. Cu alcoolul în tot acest timp continuă afecta sperma, și toate acest lucru duce la reducerea vitezei de spermatozoizi și de a schimba structura de ejaculare.

Important! Actualizat sperma cu un interval de trei luni, și, dacă doriți să concepe un copil, cel puțin la acest termen ar trebui să fie de a renunța la primirea de ebrietate alcoolică de băut.

Și încă un moment în secțiune ce afectează bere pe corp masculin. Rar cine bea această băutură de la sine, într-o sarcină de la el merg o varietate de gustări, grași și ascuțite preparate din carne și cârnați cu cârnați, alimente prajite. Un astfel de meniu nu poate afecta nivelul de colesterol, punct negativ este și blocarea vaselor de sânge, ducând la fel scade potenta.

Beneficiile de bere

Momente pozitive în consumul de bere

Ținând seama de toate modificările în activitatea organelor și sistemelor de organe la consumul de bere apar consistente de emoție și de îndoială, deoarece renunțe la un delicios de băut barbatii nu sunt gata. Oamenii de știință suedezi au decis a contribui pozitiv la starea de spirit a maselor, dovedind și documentate motivînd faptul că berea poate servi și favorizare acționează pe libidoului factor. Cu toate acestea, pentru a realiza acest efect, trebuie să urmeze două reguli:

 • Nu se poate depăși norma zilnică de băutură – volumul maxim pentru bărbați este de nu mai mult de o halba de bere.
 • Un alt punct important – calitatea de băutură și de soi. Vai, dar modern bere preparată cu utilizarea de bere pulbere, care este produs în mod deliberat nefiresc. Din acest motiv, și beneficiile sale este discutabilă.

Dovedit că, de multe ori duce la dezvoltarea de probleme de sanatate este consumul de bere soiurile întunecate. Cu toate acestea, în stadiile inițiale și la cantități mici de bere pentru a menține sănătatea rinichilor, datorită faptului că este natural diuretic intracelular. De asemenea, o recepție limitate cantități de bere tonifica activitatea inimii si vaselor de sange, intareste peretii organelor, îmbunătățește pofta de mâncare și metabolismul, previne formarea cheagurilor de sânge, normalizează flora intestinală și nu permite să se formeze pietre renale.

27.08.2018