Un remediu natural pentru a crește potența. Avea nevoie de doar 2 ingrediente!

Tulburari sexuale funcții barbatii de multe ori recurg la farmacie medicamente. Substanțe chimice rezolva problema, dar numai pentru o scurtă clipă, până când acțiunea pastile nu se va termina... Mult mai eficient de a merge pe o altă cale.

reteta pentru potenta

Ar trebui să acorde mai multă atenție la starea generală de sănătate, de a monitoriza dieta, un regim de somn și de odihnă, să se angajeze activ în activități fizice. Ca doar tu aduce corpul în ton complet, sexuale probleme vor fi rezolvate de la sine! Nu este deloc de neglijat mijloace pentru a crește potența, și aici este o reteta eficienta de care surprinde...

Un instrument pentru a crește potența

INGREDIENTE

  • 1 pepene verde
  • 1 lamaie

Mod de PREPARARE

  1. Taie un pepene verde în bucăți mici și stoarce sucul din ea, puteți folosi un storcător de fructe. Funcționează aproximativ 1 litru de proaspat, aromat pepene verde de suc. De asemenea, stoarce sucul de la 1 lamaie.
  2. Se toarna suc de pepene verde într-o cratiță, se încălzește și se fierbe timp de 3 minute. Apoi adauga sucul de lamaie. Diminua foc și tomi băutură de aproximativ 15 minute. În rezultat conținutul vasului ar trebui să scadă de 2 ori.
  3. Cool acest amestec, se toarna într-o sticlă și păstrați în frigider. Primești un remediu pe stomacul gol, doza depinde de greutatea: aproximativ 2-5 linguri de 1 ori pe zi.

Citrulina — un aminoacid care se găsește în pulpă de pepene verde. Această substanță ajută la creșterea activității fizice, de rezistență, ajută pentru a îmbunătăți fluxul de sânge.

De asemenea, pepenele verde este bogat util substanță, un puternic antioxidant, cresc nivelul de energie și capacitatea organismului de a efectua toate funcțiile sale la cel mai înalt nivel.

29.08.2018