Ierburi si tincturi pentru potenta la barbati: listă de plante și rețete

Cu atât mai mult că, pentru a crește potența la bărbați nu este absolut sigur de a bea farmacologice de medicamente-stimulatori din farmacie. Știind ce fel de plante cresc potența, se poate realiza și calitatea vieții sexuale.

plante pentru potenta

Puterea de vindecare a naturii

Este cunoscut faptul că aproape toate plantele sunt utile și au proprietăți medicinale. Singura întrebare este, în unele dintre ele conțin substanțe necesare pentru a tonusului sexual de viață de sex masculin, în care concentrația de acestea sunt prezente acolo și cum aveți nevoie pentru a lua aceste plante pentru potenta, pentru a realiza creșterea erectii. Pentru a lua în considerare efectul de care au rețete, tincturi și ierburi pentru a spori potenta, trebuie să clasifice problemă care deranjează: lipsa de potență sau complexitatea prelungindu-se și finalizarea actului sexual atunci când inițial excesivă a libidoului.

În primul caz, problema de reducere a potența trebuie să fie abordate prin creșterea de sex masculin de sex, pentru a îmbunătăți circulația sângelui a dus la o erectie. Pentru a crește potența la bărbați, de a provoca dorința, necesitatea de a folosi următoarele plante medicinale, alegerea dintre:

 • Ginkgo biloba.
 • Păducel.
 • Gorjanki.
 • Ginseng.
 • Ivan-ceai.
 • Urzica.
 • Hypericum.
 • De cimbru.
 • Dubrovnik.

Aceste plante produc îmbunătăți potența masculină și de a îmbunătăți circulația sângelui, ceea ce, în cele din urmă, duce la normalizarea vieții sexuale la bărbați. În plus, aceste plante medicinale sunt capabile de a influența psihologic statutul de om, ajutând la eliminarea crescută de anxietate și de a îmbunătăți starea de spirit. Astfel, extract de sunătoare mult timp folosit ca un remediu pentru depresie, iar pastile si tinctura pe baza de ginkgo biloba – cel mai bun remediu pentru oboseala cronica.

Dacă problema a reduce potenta nu este cauzată de leziuni organice, adică nu a fost o accidentare, din cauza căreia a avut loc deteriorarea mecanismului de erectie, sau o somatice boli bărbați, remedii populare pentru a consolida și de a spori puterea cu siguranță va produce efecte pozitive în creșterea calității sexual masculin viață.

O altă problemă, atunci când calitatea vieții sexuale la bărbați scade nu din cauza lipsei de erecție ca atare, ci din cauza durata scurtă actului sexual. De exemplu, atunci când un bărbat vine rapid la orgasm în mod regulat vieții sexuale sau de erectie dispare în timpul actului sexual, fiind inițial crescută. În acest caz, este necesar nu numai pentru a ridica remedii populare, care măresc potența, dar și de a crește timpul de continuarea acesteia prin acțiuni selectate mijloace.

În acest scop, este bine să luați plante pentru a îmbunătăți potenta:

 • Odosul.
 • Telina.
 • Patrunjel.
 • Radacina de obligeana.
 • Schizandra orientul îndepărtat (china).
 • Mărar.

Această listă de plante pentru tinctura de incomplete, dar, de asemenea vă oferă posibilitatea de a înțelege ce fel de plante utile și de a îmbunătăți viața intimă prin creșterea timpului actului sexual.

Nuanță importantă

Dacă în mod sistematic și intenționat să aplice pentru potenta, medicamente pe bază de plante, este important să știți și plante, care sunt capabile de a reduce apetitul sexual, pentru a nu strica efectul terapeutic, accidental, utilizîndu-le pentru a spori forțele de bărbați ca un aditiv la supa are sau ceai. Reduc erectie efect are menta. Desigur, nu este necesar să se evite toate feluri de mâncare, rețete care conțin, pentru că numărul acestui ingredient în ceai sau guma de mestecat puțin atât de mult încât abia se strica metode pentru a îmbunătăți potența și accesoriu de sex masculin activitate sexuală.

Dar dacă o persoană este luată în scopuri terapeutice, de exemplu, iarba dubrovnik, nu este în valoare de la nivelul consolidarea efectul de puterea de sex masculin, băut aceeași cantitate de infuzii de mentă de tinctura. Există și alte plante, care afectează în mod negativ potenta. Astfel, pentru a reduce de excitație recomanda retete de balsam de lamaie, talpa gastei, oregano. Dacă problema a îmbunătăți tonusul nu este în valoare de margine, pentru a crește potența bărbaților le este mai bine să evitați mari (terapeutice) cantități.

Rețete pentru toate ocaziile

Cel mai simplu de a folosi ierburi ca tinctura, după ce a cumpărat pe bază de plante de colectare sau de o singură plantă de-a gata de la farmacie. Indicații cu privire la modul de a lua o băutură pentru creșterea libidoului, sunt indicate pe ambalaj. Să nu așteptați un efect instantaneu, dar după o lungă perioadă de primire, se poate observa un rezultat semnificativ puterea de sex masculin.

Este important să ne amintim că plantele nu sunt atât de sigur, așa cum se obișnuiește. Când necontrolate admitere sau creșterea dozei de plante pentru a crește potența pot provoca intoxicații ale organismului – este foarte periculos pentru starea de sănătate. De aceea, persoanele care sunt predispuse la o reactie exagerata a sistemului imunitar la anumite componente, ar trebui să fie atent.

Dacă doriți pentru a pregăti tinctura de sine stătător, nu este nimic mai ușor, pentru că pentru aceasta există rețete speciale.

 1. Trebuie să ia 5 linguri de ierburi dubrovnik și se toarnă un pahar de apă clocotită. Se acopera vasul cu un capac si se lasa sa stea timp de cel puțin 4 ore. Separa ia un decoct de plante pentru a spori potenta sexuala la barbati pentru 4 portii si se bea in timpul zilei. Cursul de tratament este de 2 săptămâni.
 2. De a lua orice alcool băutură, de exemplu, o jumătate de litru de vin de porto, și se fierbe. Se adaugă 5 linguri de semințe de urzică și nu pentru a trage de pe foc cateva minute, amestecand constant. Se răcește, insista o jumătate de oră și se pune într-un loc rece. Tinctura se bea înainte de culcare 2 linguri. Pentru creșterea libidoului nevoie de o băutură rezultată numărul de tinctura.
 3. 2 linguri de iarbă de sunătoare se toarnă un pahar de apă clocotită, se acoperă și se infuzeze timp de o oră. Bea tinctura într-o zi, împărțirea în trei părți. Cursul este de nu mai puțin de 12 zile. Popular-un mod similar cu pe alcool: se ia o lingura de iarbă uscată de sunătoare și se toarnă cinci linguri de vodca. Reteta fiert săptămână, apoi se ia de trei ori pe zi, câte 40 de picături pentru a spori apetitul sexual.
potență

Astfel, orice plante pentru bărbați, necesare pentru a crește potența, menționate în listele de mai sus, se poate bea ca un ceai, tinctura sau decoct. Este important doar să fie atent, combinând diferite ierburi între ele, pentru că, uneori, aceste retete pot amplifica efectul, care provoacă senzații dureroase, în timp ce creșterea de erectie. Sau, dimpotrivă, substanțe active din plante pot "cearta" între ele, și un decoct de la care a fost planificat să găsim ridicat tonul, poate deveni un mijloc pentru a-l downgrade sau chiar agrava starea de sănătate. Prin urmare, în caz de incertitudine freestyle colectarea de plante pentru a îmbunătăți potența este mai bine să cumpere de-a gata de la farmacie.

O modalitate de a uita de încălcare a potenta o dată și pentru totdeauna...

Sex o dată pe lună, a devenit o normă, ci despre ore maratoane în pat ai uitat de mult? Partenerul nemulțumit, dar încă mai nemulțumit de tine tu de mine? Rapid scade stima de sine?

Stresul și oboseala de multe ori împiedică relaxa și devine cauza rateuri in pat. Nu esti singur – cu aceeași problemă se confruntă în fiecare al 2-lea om în vârstă de peste 30 de ani. Probleme cu potenta implică:

 • Tulburări psiho-emoționale (depresie, agresiune nemotivat, și chiar tentative de suicid).
 • Discordie în familie – probleme intime devin de multe ori o cauza de destramarea casatoriei.
 • Încercările de a corecta situația cu ajutorul puternic de medicamente, ceea ce în final duce la impotență totală.
01.09.2018