Plante care cresc potența: principalele efecte și modalități de aplicare

Cunoscute de medicii din antichitate în scrierile sale privind tratamentul pentru potenta pe bază de plante au descris mai mult de 1000 de specii, care imbunatatesc potenta.

mijloace pentru a spori potenta

Pe baza acestor plante create mai multe medicamente moderne pentru tratamentul disfuncției erectile și de a îmbunătăți calitatea vieții sexuale.

Ginseng

Deja de câteva mii de ani în medicina orientală întrebându-se ce fel de plante cresc potența, ginseng este folosit ca un mijloc de impotenta. Aceasta planta are un efect tonic, stimulator și stimulant activitate sexuală. Acesta este utilizat în pulberi, soluții și tincturi, tablete și capsule.

Pentru dezvoltarea efectul dorit nu este suficient marcatǎ, este necesar alergarea de multe zile un curs de tratament. Dar tinerilor pentru a îmbunătăți erectie poate să-l ia și printr-o singură plată, aproximativ 6-8 ore de la intimitatea sexuală.

Ginseng nu este atât de mult îmbunătățește erecția, cât de mult crește durata acesteia. Dar trebuie să ne amintim că această plantă nu se administrează în sindromul mahmureala, deoarece aceasta poate provoca palpitatii.

Arborele de cola

Acest un stimulent natural bine cunoscut în țările africane, ca o planta pentru a crește potența. El este vândut sub formă de pulbere și comprimate. Este destul de puternic remediu, de aceea se recomandă, de obicei, persoanele în vârstă, bărbații cu suficient de grave tulburări de potență.

Aceasta planta ar trebui să fie consumate timp de 30-60 de minute înainte de actul sexual. Necontrolat de primire poate provoca, de lungă durată și chiar o erecție dureroasă. Bărbații care suferă de hipertensiune arterială sau cardiovasculare insuficiență, este mai bine să nu consume preparate din aceasta planta.

Rhodiola

Rhodiola rosea, numita, de asemenea, rădăcina de aur, este o erbacee perenă. Din rădăcini și rizomi se prepară extract de 40% alcool. Aceasta planta timp de câteva sute de ani în medicina populară, Altai este folosit ca un mijloc de a crește apetitul sexual și este cunoscut ca o planta care afecteaza potenta.

În plus, rhodiola reduce oboseala și crește performanța. Extract ar trebui să ia 5-10 picaturi pentru o jumătate de oră înainte de mese de trei ori pe zi, două săptămâni.

Leuzea

Din radacina de levzei, fabricat alcool, extract, care are un pronunțat efect stimulant. Aceasta planta este încă în antichitate au folosit pentru a îmbunătăți potența, chiar și la bărbați mai în vârstă.

Ca multe alte plante, pentru a potența masculină, leuzea are un efect general tonic și elimină fizic și psihic deosebit. Extractul trebuie să ia 20-30 picaturi de trei ori pe zi.

Yohimbe

Copac yohimbe este în creștere în africa continent. Coaja a fost mult timp cunoscut pentru stimularea potenței proprietăți. Este vegetal, chiar și descrie într-o varietate de mituri. În țările europene, cu timpul, au început să producă preparat din scoarta de yohimbe, care a fost numit iohimbină.

Substanțele care intră în compoziția de plante, nu numai pentru a crește vitalitatea, dar, de asemenea, crește producția de hormoni de sex masculin, oferind efectele benefice pe forța sexuală, bărbații. Ca și în multe medicamente similare, iohimbină nu se recomandă în caz de insuficiență cardiacă.

Diavolului

Diavolului este o plantă din familia Araliaceae, care este în creștere în Orientul Îndepărtat. Prin acțiunea sa tinctura din rizomi și rădăcini de diavolul se apropie de tinctura de ginseng. Remediu ar trebui să fie luate în cantități de 30-40 de picaturi cu 30 de minute înainte de mese de 2-3 ori pe zi. Aceasta planta este folosit nu numai pentru stimularea energiei sexuale, dar și ca un tonic general, dar încă mai este cunoscut ca o planta care îmbunătățește potența.

Securinega

Din acest curativă plante pentru potenta, comune în Extremul Orient, secreta un alcaloid securinine. Aplicarea lui se arată pentru impotenta, care se produce pe sol neuro-tulburări psihologice, precum și ca un instrument puternic. Mortar de securinineа, de obicei, este numit de 20-30 de picaturi de 3 ori pe zi. De asemenea, poate fi folosit sub forma de pastile.

Aralia Manchurian

Pe baza aralia Manchu se prepară tinctura de alcool de 70% alcool. Acest instrument are un efect pozitiv asupra funcției sexuale în urma lor un tonic general de acțiune. Tinctura de aralia ar trebui să ia 30 de picături de trei ori pe zi. Există, de asemenea, de droguri saparal, fabricate din rădăcini de plante. El este o pulbere, bine solubilă în apă.

În plus, sunt disponibile comprimate, care sunt numiți, de obicei, de la 1 bucată de 1-3 ori pe zi. Cursul tratamentului trebuie să fie de cel puțin două săptămâni.

Enumerate mai sus, plantele constituie de departe nu este o listă completă de remedii naturale, restabilirea și îmbunătățește potența. Mai întâi, ar putea părea că acestea sunt destul de inofensive și pot fi folosite de sine stătător. Dar nu este așa. Înainte de utilizare, orice plantă ar trebui să consulte un medic, deoarece unele boli nu pot fi luate de cei sau alte mijloace, deoarece acestea pot provoca exacerbarea sau agrava boala.

De asemenea, nu pot mânca ierburi pentru a spori potenta pentru o lungă perioadă de timp, deoarece, în acest caz, pot apărea efecte secundare negative. Acest lucru este legat de acumularea în organism de substanțe nocive conținute în plantă. În plus, medicul curant, ținînd cont de comorbidități, pot ridica acele medicamente pe bază de plante, care nu numai că îmbunătățește potența, dar și de a reduce de manifestare a altor boli.

06.09.2018