Alcoolul și potență: influența băuturilor alcoolice pe o erectie barbati

Cu toate acestea, nu fiecare înțelepciunea populară este o axiomă. În ceea ce privește anume de alcool și potența această afirmație este prea superficială. Luați în considerare, cum ar fi alcoolul afectează potența.

alcoolul și potență

De ce alcoolul reduce puterea de sex masculin?

Atât la masculin, cât și în organismul feminin, există hormoni, care sunt responsabile de sex : la bărbați — de testosteron la femei — estrogeni. Atunci când hormonii sunt produse în cantități suficiente comportamentul masculin și capacitatea sa de a comite un act sexual, sunt în limitele normei.

Cu toate acestea, există o serie de factori , sub influența pe care o doză sintetizat de testosteron scad de sex masculin corpul își pierde capacitatea deplină de sex. Una dintre principalele cauze capabile de a distruge o viață sexuală normală și poate duce la impotenta este alcoolul. Totodată, mai multe induce în eroare inițială efect pozitiv de ingestia de băuturi alcoolice.

În doze mici (1 pahar de vin rosu) alcoolul este descompusă și se afișează ficat aproximativ 1,5 ore. Atunci când doza de alcool crește, organismul nu poate lupta cu intarziere si toxice acțiunea de etanol. În cantități mari, care intră în organism de alcool în ficat incepe sa produca o toxina care distruge testosteron. Pe de altă parte, alcoolul inhibă descompunerea de estrogen.

Important! Dacă în doze mici de băuturi alcoolice pozitiv afectează unitatea de sex și de nivel de viata sexuala, cantități mari de alcool, cu atât mai mult în mod constant fluxul (și anume, se intampla mai des și), pot distruge complet sensibilitatea organului sexual masculin și capacitatea completă a concepe.

Efectul de bere asupra potența

Contrar credintei populare, bere afectează potența bărbaților exclusiv negativ. Și motivul pentru care acest lucru devine chiar o mare cantitate de băutură, care pot absorbi amatori, ascunde în spatele conținut mic de alcool. Atunci când gătiți orice bere, chiar si racoritoare, obligatoriu ingredient acționează hamei. Anume el este sursa de fitoestrogeni — de sex feminin hormoni de origine vegetală.

Numărul acestor substanțe în bere 100 de ori mai mare decât doza produsă de organism de sex feminin hormoni, iar în 3 cp băutură conține o normă de estrogen, care este capabil de a lucra în corpul unei femei pentru un an. Și cu nu mai puțin de 0,3 mg de hormon sintetizat de organism de sex feminin, în noapte, permite femeii să se conformeze pe deplin chipul. Nu este de mirare că efectul de bere asupra bărbaților le scade masculinitatea și chiar pur exterior, un iubitor de băutură începe să provoca asociere cu corpul feminin. În plus, abuzul de bere cauzează probleme cu schimbul de substanțe, în consecință sunt:

 • grasă degenerare a ficatului;
 • pancreatită;
 • atrofie musculară;
 • sterilitate și feminizare.

Efectele alcoolismului pentru bărbați

Impactul negativ al alcoolului asupra potența — nu este singura consecință a abuzului de băuturi alcoolice. Principalul pericol dependenta de alcool — este treptat în curs de dezvoltare simptome. De multe ori o revelație vine chiar și atunci când este greu ceva pentru a corecta.

În afară de reducerea calității vieții sexuale, la bărbați apar probleme fiziologice plan:

 • Gastrita, ulterior, de multe ori se transferă de la un ulcer gastric. Primul semn al bolii — durere care apare în partea centrală a abdomenului, chiar deasupra buricului;
 • Hipertensiune arterială sau hipertensiune arterială. Atunci când sunt combinate cu patologie vasculară crește dramatic probabilitatea de accident vascular cerebral;
 • Boli de ficat: ciroza, fibroza, alcoolică hepatoză. Supraîncărcat cu toxine organismul nu poate face față cu sarcina și de a începe să se deterioreze sub acțiunea otrăvuri;
 • Destabilizarea sistemului imunitar, care se întâmplă din cauza a crescut în mod constant de încărcare a sistemului imunitar ca urmare a acestei intoxicații. Ca urmare, crește dramatic riscul de dezvoltare nu numai ARI sau ARI, dar, de asemenea, astfel de patologii grave, cum ar fi tuberculoza sau emfizem;
 • Ischemie sau de insuficiență cardiacă care rezultă pe un fundal de creștere slagging vaselor de sânge și arterelor principale în urma constantă de intoxicație.

Important! În afară de pur corporale boli, în diferite stadii de alcool pot apărea probleme psihologice: iluzii de persecuție, gelozie patologică, halucinații, encefalopatie (tulburări în creier, rezultatul care poate deveni paralizie), dementa (scăderea capacității mentale).

Metode de recuperare a potenta

recuperare de potenta

Dacă vă decideți pentru a face lor sexuale sănătate, în primul rând trebuie să înțeleagă că alcoolul și potență — sunt incompatibile. Primul pas pentru a restabili puterea de sex masculin după o lungă perioadă de hobby-uri (chiar și doar o bere) trebuie să devină o respingere completă de băuturi alcoolice. După, ar trebui să obțineți competentă avizul de specialitate cu privire la sănătatea lor. Nu strică și opinia mai multor medici: androlog, urolog, sexolog. Veți obține nu doar un ajutor de specialitate, dar, de asemenea, asigurați-vă că lipsa de condiții patologice a organelor genitale. În cazul depistării acestora, va fi capabil de a începe tratamentul mai devreme.

La medic se pot obține consiliere cu privire la posibilitățile de utilizare a unuia dintre populare metode:

 • Miere și nuci. Ingredientele se amestecă în proporții egale, obținute de amestec se ia de trei ori pe zi după masă 1 lingură de Cursul de tratament — până la 30 de zile;
 • Bai cu frunze de dafin este recomandat să facă înainte de a merge la culcare timp de 15 min Pentru a spori efectul, puteți adăuga un decoct de mușețel.

Specialistul va oferi informații complete cu privire la eficiența de aplicare exact în cazul dumneavoastră, special destinate acestui preparate medicamentoase.

Eficacitatea acestor mijloace poate varia între 10-75%, cu toate acestea, utilizarea lor este cel mai adesea poartă o singură dată natura. În plus, folosind forță de rezervă a organismului date de medicamente cresc volumul de muncă de la alte organe și sisteme, prin urmare, consultarea medicului este obligatorie.

În afară de aceasta, există o serie de produse, care sunt capabile de a stimula o erectie, prin utilizarea constantă:

 • pește și fructe de mare;
 • carnea rosie (soiurile scăzut de grăsime);
 • ouă, nuci, miere de albine;
 • verdeturi, fructe, legume;
 • semintele de dovleac, caise uscate, smochine.

În cazul renunțării la alcool, pentru a restabili potenta ar trebui să fie, de asemenea, se exclud din meniu cârnați, cartofi, paste, orez, energie și băuturi carbogazoase.

Pentru cei care se îndoiesc, sunt compatibile dacă alcoolul și sexul, este în valoare de vedere câteva lucruri:

 • până la 28% din participanții la acte sexuale, comise sub influența alcoolului, nu pot aminti fata de partenerul tau;
 • alcoolul amplifică apetitul sexual doar la început, ulterior, alcoolul reduce sensibilitatea și împiedică actul sexual;
 • sexul sub influenta alcoolului devine de multe ori neprotejat.
12.09.2018