Exerciții pentru a crește potența la domiciliu

Buna potență – un semn de puterea de sex masculin, direct reflectate pe sentimentul de încredere în sine și, ca urmare, ciclul de viață de succes. Dar nu fiecare un bărbat satisfăcut de intim sănătate și sexy speciale, deoarece proastă mediu și de alți factori nefavorabile face schimbări în procesele biologice ale organismului uman. De ajutor în acest caz vor veni miraculoase exerciții care cresc potența.

Cine sunt prezentate exerciții care cresc potența

Crește potența

Nu va fi o exagerare să spun că exerciții pentru a crește potența vor fi este util în arsenalul de orice vârstă și stilul de viață. Va ajuta un set de exerciții în următoarele comune probleme:

 • impotența și alte boli ale sistemului urinar;
 • scăderea apetitului sexual (libidoul);
 • ejacularea prematura;
 • rezistenta scăzută în timpul actului sexual.

De multe ori problemele de mai sus sunt cauzate de o încălcare a circulației sângelui, a devenit o consecință a hipodinamia și permanent scaune pentru calculator. În aceste condiții, orice activitate fizica va avea un important ajutor.

Dacă problemele cu potenta permanente cauzate de stres și nervos extenuare, și aici exerciții fizice va fi foarte util. În timpul și imediat după moderate de efort fizic în organism activ este produs de bine-cunoscut autor de hormon serotonina, care ajută la combaterea stresului și disponibil acum consecințele sale.

IMPORTANT! Dacă aveți dificultăți cu potenta devenit o consecință primirea anumitor medicamente, exerciții pot dovedi a fi ineficiente. În acest caz, este mai bine discuta cu medicul curant.

Contraindicații

Contraindicații la executarea de exerciții sunt:

 • urinar de infecție în faza de acutizare;
 • SARS și alte stări însoțite de creșterea temperaturii corpului și febră;
 • tumori canceroase.

Cu precauție de a efectua exerciții trebuie să și bărbații suferă de grave ce suferă de boli cardiovasculare. În acest caz, crește de încărcare trebuie să fie foarte ușor.

Normele și particularitățile de realizare a unui set de exerciții pentru a îmbunătăți potența

Problema

Pagina principală brațul pe care și influențate de un complex de exerciții – pubian-coccigiană (LC). Acesta este responsabil pentru potenta de sex masculin și intim de sănătate. Când acest mușchi este tare și bine instruit, probleme cu prostata și glanda urinarea nu se produce, iar orgasme devin mai intense. În plus, acest muschi, acceptă în poziția corectă organele pelvine, împiedicându-le de omisiune. Acest fel de sexy mușchi participă activ în procesele de producerea în organism de hormoni masculini.

Înainte de a începe antrenament, trebuie să găsiți la acest mușchi. Simți pubian-coccygeal mușchi este mai ușor în timpul urinării. Omul dispune de două degete pe zona dintre testicule și anus și la trei-cinci secunde suspendă procesul de urinare tensiune aceeași muschii de sănătate sexuală. Sub degetele tensionată brațul va fi clar simțită.

Un alt mod de a simți pubian-coccygeal musculare – se agită ușor aflate în erect stare sexual membru. În acest moment, omul este, de asemenea, în mod clar va fi afectată de dorit mușchi.

Principalele puncte de antrenament MUSCHIUL pc:

 • esența de antrenament acest mușchi este alternativ tensiune și relaxare;
 • efectua exerciții pot fi și așezat, dar eficiența maximă a va aduce la punerea în poziție în picioare sau culcat;
 • pentru ca este mai eficient și mai repede consolidat, de a face unele exerciții trebuie pe deplin în expirație și țină respirația;
 • respirație în timpul exercițiilor se face prin nas, expirati – prin gura;
 • crește volumul de muncă să fie treptat;
 • de a exercita ar trebui să fie numai pe stomacul gol, mai târziu, de cel puțin două ore după ingestia de alimente.

Eliberarea ușoare de oxigen și o întârziere de respirație în timpul executării unor exerciții sunt necesare pentru o mai bună fortificare a organismului de digerat de oxigen. În momentul reținerii respirației în faza de expirație completă în organism se acumulează dioxid de carbon, care la următoarea inspirație activ este înlocuită de oxigen. Adică, mai mult decât în organism a bioxidului de carbon, cu atât mai mult el va primi oxigen. Un astfel de schimb de dioxid de carbon și de oxigen ajută la formarea MUSCHIUL brațul în mai multe ori mai rapid.

IMPORTANT! În zilele de a face exerciții trebuie să bea mai curată apă proaspătă (de până la 2,5 litri).

În timp ce ei înșiși exerciții bea apă nu este în valoare de, precum și nu ar trebui să bea imediat după terminarea domiciliu antrenament. Are sens să aștepte o jumătate de oră înainte de a potoli apărută setea, pentru a evita sarcini inutile de pe inima.

Complex de exerciții tonifiante

Complex pentru a crește potența este format din două părți – tonifiante exerciții și direct de antrenament pubian-coccigiană musculare. Tonic exerciții sunt menite să stabilească procesul global circulator în organism și de a îmbunătăți tonusul muscular si rezistenta. De asemenea, tonic exerciții de bine încălzit corpul. Complexul este format din sta-up-uri, rotiri pelvis, mersul pe jos în loc, simulind pista, dar, de asemenea, exerciții sub numele de "Arc".

Genuflexiuni

Apa

Familiar pentru toate exercițiu în acest complex se realizează un pic altfel. Picioarele au nevoie de un pic de aranjat, doar prin scoaterea celor ciorapi laba piciorului spre exterior, pentru a reduce sarcina pe genunchi articulațiilor. În timpul genuflexiuni, trebuie să tulpina muschii de fese și de a transfera greutatea în spate, parcă dorind să se așeze pe un scaun. În poziție inferioară trebuie să stea mai mult de două-trei secunde, apoi încet a reveni la poziția inițială. Destul de o abordare de 15-30 de sta-up-uri.

Rotația pelvis

Cea mai simpla exercitiu din programul școlar, îmbunătățește circulația sanguină în organele bazinului mic. Picioarele sunt plasate latimea umerilor, mâinile pe centura. Sunt 30-40 de rotiri pelvis în fiecare parte.

Jogging sau mersul pe jos la locul de

Dacă există posibilitatea de a face plimbări în parc sau jogging, este excelent! Dar dacă acest lucru nu este posibil, la domiciliu, puteți utiliza o variantă de alternativă – mersul pe jos sau jogging pe loc. Picioarele pot ridica de mare ca în timpul alergării, pentru a coapsei a fost paralel cu podeaua, și destul de ușor, prin imitarea obișnuită pe îndelete mersul pe jos. În timpul exerciții de mână, de asemenea, fac miscari active. Mersul pe loc timp de cinci-șapte minute va fi suficient.

IMPORTANT! Dacă se dorește, și adecvate vecinii înlocui acest exercițiu poate sărituri cu coarda.

Îmbunătățită de triumf, sau punte

Un om cade pe podea, pe spate, cu picioarele indoite, picioarele și întinse pe părțile laterale cu mâinile (sub un unghi de 45 de grade față de corp). Necesitatea de a rupe de pe podea și ridicați solduri, se odihnește cu palmele și tocuri lor în podea și cât mai puternic stoarce fesele. A persista în această poziție de o jumătate de minut, apoi reveniți la poziția inițială. Cu fiecare antrenament de zi timp de retenție de coapse în cel mai înalt punct trebuie să crească cu 10-15 secunde, treptat, aducându-l până la două minute. Pentru un antrenament suficient pentru a face un exercițiu de trei-cinci ori.

Set de exerciții pentru a consolida pubian-coccigiană musculare

Exerciții

Acest antrenament este alternativ tensiune și relaxare sexuala musculare. În afară de dezvoltarea forței și a tonusului musculare și de a îmbunătăți potența oferite de exerciții efectuate în mod regulat:

 • stimulează eliberarea în sânge de hormoni masculini;
 • te scapă de ejaculare precoce;
 • semnificativ crește senzatii placute in timpul orgasmului;
 • îmbunătățesc calitatea spermei si motilitatea spermatozoizilor, crescând șansele de succes concepție;
 • de asemenea, îmbogăți cu oxigen organele pelvine;
 • dezvoltă imunitate față de sistemul genito-urinar: infecții;
 • protejează împotriva impotenței și a altor anomalii ale aparatului uro-genital;
 • sunt excelent de prevenire a cancerului de prostată și a organelor pelvine.

Antrenament și consolidarea cea mai MUSCHIUL pc trebuie să înceapă cu cele mai simple exercitii, crescând treptat sarcina. Astfel, în primele două-trei zile este suficient în fiecare urinare de a reține pentru câteva secunde în jetul de urină prin tensiune corespunzătoare musculare. Muschii de pe coapse, fese, abdomen totodată, este de dorit să nu tulpina, chiar dacă aceasta este prima dată și nu este ușor. Compresie și tensiune muschii în timp ce fiecare excursie la toaletă se face de trei-patru ori. Mai departe se poate trece la un exercițiu.

IMPORTANT! Prea zelos în timpul exercițiilor nu merita. O cantitate excesivă de repetari sau prea puternic de compresie poate duce la supraantrenament MUSCHIUL pc si probleme cu circulatia sangelui.

ExercițiuTehnica de execuțieNumărul de repetiții și abordări
Warm-upPentru a efectua culcat, în picioare sau așezat. Rapid pentru a comprima și decomprima MUSCHIUL brațul, de numărare de la 1 la 60. Pentru a comprima și pentru a descleșta mușchiul necesar pentru a avea timp în timp de o secundă. Aceasta înseamnă o abordare din 60 de contracții musculare durează exact un minut. Apoi 20 de secunde relaxaTrei abordări de 60 mânere. Odihnă între seturi de 20 de secunde
IntermitentPentru a efectua culcat, în picioare sau așezat. Pentru a respira prin nas, brusc expirați pe gură, la o întârziere de respirație pentru a comprima MUSCHIUL brațul în comun cu partea dreaptă mușchii. A persista în această stare timp de zece secunde, apoi relaxați-vă la zece secunde, pentru a respira și de a repeta exercițiul de la începutFace trei seturi de zece repetari. Între abordările de odihnă timp de un minut
LiftExercitiile fizice pot fi efectuate în timp ce culcat, în picioare, așezat. Considerat necesar de la 1 la 8. Pe contul "o" MUSCHIUL brațul nevoie pentru a comprima ușor și țineți în această poziție timp de cinci secunde, în detrimentul "doi" – un pic mai mult pentru a comprima și de a păstra încă cinci secunde, pe contul "trei" – chiar mai puternic și, de asemenea, de a reține. Pe contul "opt" MUSCHIUL brațul trebuie să fie comprimat la maxim. Deține în această stare de 10 secunde, începe mișcarea cu liftul în jos: șapte pic pentru a descleșta musculare și de a păstra, timp de cinci secunde, șase – încă un pic pentru a slăbi tensiunea în mușchi și persista timp de cinci secunde, și așa mai departe până la "o", atunci când mușchiul va fi complet relaxat. Respira calm, fără întârziereDouă seturi de cinci repetari. Odihnă între seturi este de unul sau două minute
ScaraSe realizează într-o poziție în picioare, culcat sau așezat. Tehnica de execuție este aceeași ca și în exercițiul "Lift", dar la etajele persista pe cinci secunde nu au nevoie de, precum și nu trebuie să țineți brațul în stare de maximă tensiune, la 10 secunde. Respira calm, fără întârziereRepeta exercitiul de zece ori consecutiv, fără odihnă

Efectua exerciții pentru a crește potența necesară de zi cu zi timp de cel puțin o lună. În continuare, puteți reduce mergând până la două-trei pe săptămână.

Abordare integrată: refuzul de obiceiurile proaste, nutriție adecvată, sexul regulat

Dificil de a menține potența la nivel înalt, dacă zilnică de stres se conectează abuzul de alcool, abuzul de fumat sau chiar primirea ușoare și nu foarte de droguri. Prin urmare, în ciuda faptului că, sfaturi despre necesitatea renunțării la obiceiurile proaste din ordinea umplute toate durere, un alt memento această literă mare a adevărului nu va fi de prisos. Este suficient doar să se constate că:

 • fumatul, regulat provoacă un spasm al vaselor de sânge, împiedică procesul circulației și de alimentare în țesuturile organelor genitale masculine;
 • consumul de băuturi alcoolice, cu timpul, duce la o scădere a apetitului sexual, din cauza suprimarea producției de testosteron, precum și la deteriorarea semnificativă a calității (și, de altfel, de gust) de sperma;
 • chiar și cele mai "ușoare" de droguri – este o cale directă la tulburări hormonale, și, prin urmare, și la disfuncție erectilă.

Dacă un bărbat este configurat în serios, de a stabili trebui să-și nutriție, renunțând la produse fast-food, abundent asezonate cu diverse substanțe chimice. Chiar înlocuirea parțială a acestor alimente, legume și fructe va duce rapid la schimbările pozitive din partea organismului, inclusiv și îmbunătățirea funcțiilor genitale.

Dar există și mai multe de dovedit de produse, favorabil afectează potența. Printre ele:

 • de cafea (nu mai mult de trei cesti pe zi);
 • nuci si alune;
 • fructe de mare;
 • oua de gaina si de prepelita;
 • miere;
 • slaba carne și pește;
 • radacina de ghimbir;
 • telina;
 • morcovi;
 • banane;
 • curmale;
 • tărâțe, pâine de secară și tărâțe.

Datorită unui număr mare de oligoelemente și vitamine conținute în aceste produse, ei au fost mult timp câștigat faima afrodisiace, cresc excitatia si care dau putere. De zi cu zi includerea acestor alimente în dieta va face efectul de la persoane fizice lecții chiar mai pronunțată.

De asemenea, pentru a consolida puterea de sex masculin va ajuta și înțelepciunea medicina populară. Unul dintre cele mai eficiente retete – decoct din rădăcină de cicoare. Aici nu există nici o magie. Un efect pozitiv, apariția mijloc de în masculină sexuală domeniul de aplicare, se datorează un conținut ridicat de la el de vitamine A, B și C, valori vegetale de acizi și oligoelemente.

Reteta este simpla: lingura uscat tocată rădăcină se toarna un pahar de apă caldă și se fierbe la foc mic timp de cinci-șapte minute. Răcit se strecoara supa și să ia o lingura de doua ori pe zi cu o oră înainte de masă. Curs – săpt.

IMPORTANT! Utilizarea acestui prescripție medicală este interzisă, tendința de a reacții alergice.

În afară de exerciții și nutriție, de asemenea, este important să se mențină o viață sexuală regulată, în care nu trebuie să fie atât de întreruperi de lungă durată, cât și obositor maratoane sexuale. Moderația este bună și aici.

Efectuarea regulată de exerciții, în special în combinație cu consumul de alimente utile și cu grijă de sănătatea lor, va permite nu numai pentru a îmbunătăți potența și pentru a preveni orice boli ale organelor pelviene, dar și să rămână activi și de succes într-un cadru intim și alte sfere ale vieții, de ani de zile.

15.09.2018