Medicamente pentru puterea de sex masculin

Sănătatea sexuală este o componentă importantă în viața unui bărbat. Să fie întotdeauna la o înălțime de la podea va ajuta nu numai specifice barbati stimulente, dar și rezonabilă atitudine față de rezervele lui organismului.

Se disting două tipuri de medicamente pentru a stimula potenta:

 • farmaceutice, create sintetic prin;
 • de origine naturală (stimulente, suplimente naturale).
Un medicament pentru a restabili potenta

PREPARATE FARMACEUTICE

 • Pastile pentru potenta permit de a îmbunătăți în mod semnificativ dorinta sexuala, de a crește durata actului sexual si sex de calitate, în general. Astfel, se întorc bărbații de încredere în sine.
 • Moderne de reglementare a funcției sexuale la îndemână, pentru că le puteți aplica doar atunci când este necesar. Efectul dorit se ține destul de mult. Este posibilă o singură dată de primire, cât și aplicarea de rutină. Medicamente nu provoacă dependență și acționează chiar și cu utilizarea frecventă a aplicării.
 • Cele mai cunoscute branduri la nivel mondial sunt de PDE-5 cu inhibitori și se aplică pentru a menține potența și tratamente de orice formă organică și psihogene disfuncției erectile la bărbații cu vârsta peste 18 ani.
 • Toate PDE-5 cu inhibitori de disfunctie erectila au un principiu similar de acțiune: provoacă creșterea fluxului sanguin la nivelul penisului autorității, dar sunt eficiente numai după excitare sexuală.
 • Primirea și doza trebuie să fie de acord cu un specialist dacă aveți boli cronice sau în perioada de aplicare a altor medicamente. Astfel, o atenție deosebită ar trebui să fie pacientii ce suferă de boli cardiovasculare, diabet zaharat.Toate inhibitori ai FED-5 este strict interzis să ia simultan cu pe donatori de oxid de azot și preparate care conțin în orice doze și forme organice nitrați (nitroglicerină, izosorbid mononitrat, dinitrat și așa mai departe). Există și alte contraindicații, astfel încât înainte de a aplica vă rugăm să consultați manualul de instrucțiuni.
 • Probabilitatea de apariție a efectelor secundare este individuală (poate lipsi sau manifesta în grade diferite). Efecte secundare, de asemenea, similare: dureri de cap, o graba de sânge la față, nas înfundat, dureri de spate, greață și altele, La apariția de disconfort sau efecte secundare, în orice caz, ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră.
 • Numite de PDE-5 cu inhibitori ai diferă în principal în vigoare de substanța și de durata de acțiune.

MEDICAMENTE DE ORIGINE NATURALĂ

Preparate naturale, utilizate pentru reglarea funcției sexuale, a variat în compoziție. Convențional, acestea pot fi împărțite în două grupe:

 • presupun schimb de primire;
 • sunt eficiente în single recepție.
Rădăcina de ginseng

Componente în componența lor, de regulă, pentru a îmbunătăți starea fizică generală a organismului, care se manifestă și în privința funcției sexuale. Există, de asemenea, suplimente, care sunt mai selectivă asupra funcției sexuale.

radacina de ginseng - sunt utilizate pe scară largă în Asia de Est ca tonic si afrodisiac, are un efect tonic, un mijloc de întinerire.

un căluț de mare - remediu popular în medicina tradițională orientală, inclusiv prin reducerea potenta. Este considerat valoros medicament mijloc, ci un amestec de ginseng și ciulin - de neegalat afrodisiac, cresc apetitul sexual, rezistenta sexuala, consolidarea luminozitate orgasm.

Hedysarum neglectum (denumirea populară de "roșu root") - endemice Altai, eficace cu simptome de boli ale sistemului urinar la bărbați, precum și în tratamentul bolilor sferei sexuale, reface și îmbunătățește potența masculină și puterea; are un efect de fermitate asupra întregului organism.

coarne de cerb cerb - cunoscut de întinerire și de stimulare sexuală activitatea de componenta; remedii pe baza de coarne de cerb și sânge de cerb sunt cunoscute în medicina populară de mai mult de 2000 de ani.

extract de Eurycoma longifolia (în Malaezia root Tongkat sau Rădăcină de Aur Ali) – stimulent al apetitului și o activitate sexuală.

extract de pitic palma – stimulează sistemul hormonal, producția de lichid seminal, crește apetitul sexual și au efect anti-inflamator în infecții uro-genital.

extract din frunze de Damiana (la indienii Maya - "Picături de iubire") - are acțiune excitantă, creșterea apetitului sexual.

extract de scoarță de copac yohimbe – conține iohimbină, care stimulează producția de testosteron.

ghimbir – un condiment, stimuleaza productia de hormoni de sex masculin.

Extract din frunze de Damiana

NOTA

 • "Vulnerabil" puternic sex fac obiceiurile dăunătoare (în special consumul excesiv de alcool afectează în mod negativ potența), depresie, stres, infecție, un stil de viata sedentar, de vârstă.
 • De a rezista la factorii de risc este dificil, dar pentru a reduce efectul lor este destul de real. Pentru potenta de ajutor de nutriție echilibrată, normală alternanța de odihnă și de activitate fizică.
 • Probleme în sfera sexuală adesea indică prezența altor boli (diabet zaharat, hipertensiune arterială, boli coronariene etc.). De aceea este atât de important oportună și calificată diagnostic pentru stabilirea adevăratelor cauze probleme.
 • Pentru a restabili potenta este în prezent utilizat pe scară largă ca medicamentos și tratament chirurgical.
 • Mai devreme vă contactați imediat medicul dumneavoastră, cu atât mai eficient va fi tratamentul!
17.09.2018