Potență și alcool: dorința și capacitatea de erectie

Cuvântul "potență" - un concept colectiv, literal înseamnă "putere".

În termen include următoarele aspecte:

 • prezența de sex (dorinta),
 • ofensiva erectie,
 • mișcarea penisului în vagin într-o perioadă de timp suficientă pentru a satisface partenera,
 • ejacularea cu orgasmul.
Efectele alcoolului asupra potența

Dacă oricare din link-ul este rupt, este vorba despre o potența.

Principala si cea mai frecventa cauza de încălcare a potenta este considerat de alcool. Un pahar de vin sau bere, se transformă într-o componentă esențială a mesei de seară. Fără băuturi alcoolice, nu se face nici o ceremonie sau prietenos șezătoare în sport pub. Și acest dăunător obiceiul luat de noi de la strămoșii noștri, adică pusă literalmente la nivel genetic.

Dar puțini va fi capabil de a nega un efect negativ de alcool la bărbați de sănătate. Este de remarcat că excesive jertfe de băutură au un efect negativ pe toate verigile funcția erectilă.

Cu efectele dăunătoare ale consumului de alcool asupra potența se confruntă fiecare a treia pereche, și băuturi spirtoase pe bază consumă chiar și tinerii cărora le pasă de propria sănătate.

Dar nu toate dintre ele sunt conștienți de distructive acțiune de etanol pe puterea de sex masculin, pentru că pe nici o sticla cu vodca nu este scris: "Cine cu vodca prietenos, ceea sexul nu este nevoie!" Și este păcat, pentru că acest lucru este adevărat.

Efectele alcoolului asupra potența

În primul rând, alcoolul afecteaza functionarea ficatului, datorită transformării complete a celulelor hepatocitelor în țesutul cicatricial. Ficatul este responsabil de nivelul de testosteron în sânge de sex masculin, care determină comportamentul masculin, inclusiv, și puterea de a potența.

Chiar dacă le folosești zilnic de alcool în doze mici, acesta are un impact asupra libidoului de sex masculin.

Cu varsta, nivelul de testosteron din sânge scade, iar etanol agravează această stare. Oamenii de știință au dovedit că chiar administrarea de 100 de grame pe zi reduce reacția de terminatii nervoase.

Alcoolismul și potență sunt conectate direct unul cu altul, mai mult, regulat sale de primire este capabil de a avea un impact negativ asupra compoziția cantitativă și calitativă a spermei.

Alcoolismul cronic este o cauza de infertilitate sau de naștere incomplet copilului.

Cum de alcool afecteaza erectia

Impotență la bărbați, în multe cazuri, asociată cu îngustarea vaselor de sânge care alimentează penisul. De obicei, acestea se dilată atunci când este în erecție și de a contracta in timpul actului sexual.

Alcoolul schimba acest mecanism, și de erectie sau nu vine, sau se diminuează în timp lipsei de timp.

Cum de alcool afecteaza erectia

Periodică lipsa de ejaculare după o perioadă mai lungă de stimulare sexuala – o cauza stagnantă prostatitei, cu toate consecințele sale.

Bărbații cred că etanolul are un efect pozitiv asupra potenței, deoarece contribuie la amplificarea libidoului și creșterea duratei de contact sexual, prin întârzierea ejacularii.

Dar acest lucru este valabil numai pentru doze mici, să zicem, un pahar de vin roșu, în cazul în care concentrația de alcool în sânge va fi mai mare, atunci atingerea orgasmului va fi imposibil. Impulsurile nervoase pur și simplu vor fi blocate și nu vor ajunge în creier.

Alcoolul insidios și înșelător, în primul moment, când organismul este mai sănătos și nu există nici o cronică de alcool intoxicație, un bărbat cu o potenta vine de scurtă durată îmbunătățire:

 • crește starea de spirit,
 • elimină oboseala,
 • apare erecția și libidoului.

Printr-un anumit interval de timp regulat de ebrietate sexul devine nu se potrivesc deloc, sau potență se deteriorează rapid, iar organismul are nevoie nu de sex și alcool.

Este foarte popular întrebarea: "Cât de mult se poate într-o zi să consume alcool fără a afecta sănătatea?"

Americanii – mai sănătoasă națiune, decât rușii, durata de viață, respectiv, mai mare. Se familiarizeze ce recomandări dau specialiștii americani de folosință capacități pe bază de duhul băuturi, de a trăi până la adânci bătrâneți și să aibă mai mulți copii.

Medicii noștri cred că acest lucru este de 40 de grame de alcool pur, sau 100 ml de băuturi spirtoase, sau 1 litru de bere.

Cu toate acestea, nu toate experți de droguri cu o astfel de declarație este de acord. Consumul zilnic de alcool este clasificat ca "domestică beție", că este inițială etapă a alcoolismului cronic.

Clasificarea alcoolismului cronic

 • I etapa - dezvoltarea patologică a apetitului pentru consum de băuturi alcoolice și trecerea de la casual consumul sistematic la
 • Etapa II - dezvoltarea prin sindrom de sevraj în caz de încetare a consumului de alcool
 • Etapa III - scăderea bruscă a rezistenței la alcool și apariția de semne de ebrietate leziuni ale organelor interne

Datorită continutului naturale de estrogen (substanțe cu acțiune de hormoni sexuali feminini) la bărbați are loc o reducere a testosteronului în sânge.

Un nivel crescut de estrogen duce la pierderea de sex masculin calități, apare o burta de bere, crește glandei mamare (ginecomastie), se schimbă caracterul.

Dacă abuzul de bere a trenat, se dezvolta infertilitate.

În plus, cetatea de bere devine un pic, treptat, omul se duce la mai mult de băuturi spirtoase, iar aici este, și nu până la potența, în viață, să rămână.

Etapele de încălcare a funcției erectile, în funcție de numărul de consumat

Da doza de alcool in traducere de pe net de alcool.

Acțiunea de etanol începe după 2 minute de la intrarea în stomac.

40 mg - pentru a îmbunătăți starea de spirit, înlăturarea oboselii.

60 mg - intensificarea apetitului sexual, emanciparea.

120 mg – lipsa de oportunități de a comite planurile noastre de motive fiziologice.

500 mg – sunt letale.

Cale de ieșire din această situație

Banc: de La recepție la un urolog pacientul.

-Ce-Aveți probleme?

-Când eu mănânc, nu pot finalizare.

-Deci, nu bea!

- Dacă eu nu mănânc – nu pot începe!

Pentru a nu deveni prizonierul unui astfel de situație, este mai bine să manifeste o atitudine gospodărească față de sănătate și domnilor probleme de rezolvat civilizați moduri.

Medicul

Dacă din neștiință ați încă nu au ajuns la un diagnostic corect "alcoolism cronic", luând alcool pentru a îmbunătăți potența, atunci există și alte metode pentru a spori puterea de sex masculin, și anume:

 • medicale
 • Piața farmaceutică oferă o cantitate suficientă de medicamente pentru corectarea disfuncției erectile. După consultații, medicul vă va prescrie un remediu care va ajuta tine.

 • chirurgicale
 • Se aplică în forme severe de disfuncție erectilă, de exemplu, pe fondul exprimată vascular patologie, când apariția erectie este imposibil, în principiu. După fallot-protezare viața sexuală a pacienților, de obicei, a pus la punct.

 • fizioterapie
 • Există o serie de aparate pentru masaj vacuum pentru marirea penisului, care prin presiune negativă provoacă o erecție. Totodată, se îmbunătățește circulația sângelui, și chiar crește lungimea penisului.

Aceste pompa masaj sunt fixe și pentru o casă de tratament.

În staționar echipament, eventual, suplimentare de moment impactul electric și laser radiații pe aproape orice verigă sexual masculin a sistemului, care permite de a trata prostatita, uretrita, ejacularea prematură și altele de sex masculin probleme.

19.09.2018