Cum afectează fumatul la potența la bărbați?

Cum afectează fumatul potenței, știe puțin și adolescent, un incepator viața sexuală, și un om cu experiență. Probabil, acest fapt chiar mai mult abstains fumător de a crește doza zilnică decât posibilitatea de a cancerului de stomac sau de infarct miocardic. Și acest lucru este de înțeles, pentru că funcția reproductivă a un om, este important nu numai pentru a menține normale de relații conjugale, dar și pentru planificarea completă de familie, cu copii sanatosi.

diminuarea potentei

De ce fumatul este dăunător pentru potenta

Dăunătoare tutun substanță nicotina nu acționează direct pe posibilitatea de a penisului, deci, de ce pentru normalizarea vieții sexuale fumător ar trebui să renunțe la obicei? Potența și libidoul este primul lucru pe care afecteaza fumatul la barbati.

La începutul de dezvoltare a dependentei de nicotina lovitură cade pe vasele de sânge, care își pierd elasticitatea, fermitatea, tonusul, să devină mai subțire și mai slab. De asemenea, pe pereții lor sunt formate placi aterosclerotice, care împiedică circulația normală a sângelui în vitale domeniu. Vasele penisului în acest caz nu este o excepție și, de asemenea, își pierd elasticitatea și densitatea chiar și la fumat pasiv. Acestea sunt responsabile pentru umplerea cavernos tel penisul cu sânge pentru a menține o erecție completă. În consecință, mai rău circulația sângelui în regiune, cu atât mai slab erectie sau lipsește complet.

Există încă o conexiune la fumat cu inhibarea funcției sexuale. Nu beneficiază de hrană suficientă, împreună cu sângele, sistemul endocrin uman începe să lucreze în modul de urgență, că de mult afectează producția de hormoni sexuali. Mult mai puțin testosteron aruncat în sânge, cu atât mai puțin un bărbat se simte atras, slăbește-l dorința sexuală (libido).

Statisticile sunt, de asemenea, atrage atenția asupra faptului ca de multe ori se dezvoltă impotenta la fumat. Conform cifrelor, în jur de 120 de mii de bărbați mijlocie și vârstnici (30-50 de ani) suferă de această afecțiune gravă. În același timp, 15% dintre respondenți declară încrezător că problemele sexuale au apărut pe fondul lungă de fumat. Un semnal cu privire la problemele sexuale poate servi pierderea temporară a obtine o erectie sau sa slăbirea.

Oamenii de știință au dovedit că absența sau slăbiciunea erectie este primul semn de dezvoltare a bolilor sistemului cardiovascular, până la accident vascular cerebral sau atac de cord. La rândul său, o criză hipertensivă și patologia inimii accelerează dezvoltarea de impotenta, în consecință, se obține un cerc vicios.

Disfuncția erectilă este importantă fiziologice o problemă care provoacă activ bărbați și complexe psihologice nesiguranta. Acest lucru afectează în primul rând o relație intimă cu o femeie și de a reduce șansele de a concepe un copil, din cauza a ceea ce se dezintegreze multe moderne de familie. Un bărbat a anumitor ani ar trebui să fie pentru totdeauna să înțeleagă că potență și fumatul lucruri incompatibile.

Cum afectează fumul de tutun la productia de testosteron

impactul fumatului asupra potența

Testosteronul

După formarea de plăci aterosclerotice și slăbirea vaselor de sânge încetează în mod normal veni în organele producătorii de hormoni sexuali. Producția de testosteron scade, în primul rând, ceea ce afectează persoane de sex masculin corpul cel mai divers.

În primul rând, o concentrație scăzută de hormon duce la o scădere a dorinței (libidoului), astfel încât omul fizic nu simte nevoia și o viața intimă.

Lipsa de încercări de a stabili relații sexuale, precum și slăbiciunea vaselor în sumă conduce la dezvoltarea de disfuncție sexuală și impotență. Oamenii de știință au stabilit că smoking un pachet pe zi crește riscul de a dezvolta boala la 60%. Acest lucru ne face să credem că fumatul și impotență concepte asociate, și în cele mai multe cazuri sunt livrate într-un singur "pachet".

Scăzut producția de testosteron, de asemenea, afectează mobilitatea și calitatea spermatozoizilor. Adică capacitatea de reproducere Fumatul bărbații sunt în scădere, și, așa cum arată și statisticile, cifrele dezamăgitoare — 75% din fumătorii grele nu sunt capabile de fertilizare. Din păcate, modern, un tânăr nu crede despre consecință a fumatului pentru viitoarea sa familie, și pur și simplu ignoră informații statistice. Dar deja după primii 5 ani de fumat sunt descoperite primele probleme cu calitatea spermei. Dacă în timp util pentru a spune la revedere de la un obicei dăunător, organismul va fi capabil de a recupera în câteva luni și să-i dăruiască un bărbat de bucurie intimitate.

Impactul fumatului pe corp masculin: mituri fumători

În ciuda pregătit extras informații, iar oamenii de stiinta de cercetare, tineri și maturi, bărbații continuă să nege influența tutunului asupra potenței.

Mulți se referă la faptul că deja fumeaza de ani de zile, dar în acest caz calitatea de viața intimă nu a avut de suferit. Medicii neagă acest mit, deoarece procesul de slăbire a potența și deteriorarea calității spermei este suficient de lung și de multe ori nu este însoțită de o trăsătură simptomatica. Cu atât mai încrezătoare în sine un om nu acordă atenție temporare intime eșec, scris pe lor pe nervi, probleme la locul de muncă, nutriție proastă sau surmenaj fizic în sala de gimnastică. Din păcate, disfuncția erectilă poate veni pe neașteptate și pe deplin, cu unele procese vor deveni ireversibile pentru un fumător.

Un alt mit de mature fumători bărbați — după renunțarea la tutun viata sexuala nu s-a aranjat. În primul rând, fumatul "vârstă" nu este singurul factor de influență asupra erectiei. Consumul de alcool, consumul regulat de stres la locul de muncă, boli cardiovasculare și ale sistemului endocrin, tulburari de alimentatie si lipsa somnului pot provoca, de asemenea disfuncția sexuală. În al doilea rând, în afară fiziologice impotenta vine și psihologică, care nu poate să plece după dispariția factorilor nocivi. Frica de eșec, stresul psihologic și alte complexe pot pune presiune pe om, chiar și după renunțarea la tutun, care necesită corecție ai unui sexolog va oferi și terapeut.

rea potență

Mulți pacienți nu-și dau seama, cum ar fi fumatul afectează presiunea și decât fumatul este dăunător pentru bărbați bolnavi de hipertensiune arterială. Fumătorii cred cu adevărat că nicotina facilitează starea de când necesarul de presiune (acest lucru este asociat cu crampe vaselor de sange). Din păcate, medicii au descoperit o relație de hipertensiune fumător și pentru potenta. La creșterea presiunii și ulterior fumat circulatia sangelui devine haotic, ceea ce este foarte periculos pentru mici vase de sange a penisului. Ei încep să scadă, nu da cavernous corpurile să se umple de sânge, iar acest proces durează nu mai puțin de 7-8 ore. Dacă suferiți de hipertensiune arterială, dar nu doresc să renunțe la fumat, să încerce fuma ultima țigară cu 6-8 ore înainte de intimitate, care vă va ajuta să mențină o erecție și de a reduce riscul de a dezvolta impotență.

Următorul mit la fumători este de a reduce puterea sexuala, după Fumatul menthol de țigări. Medicii au studiat și s-au dovedit, în general, impactul negativ al fumatului asupra potența la bărbați, indiferent de tipurile de țigări, concentrația de nicotină și arome. Printre fumătorii sunt de părere că o astfel de componentă ca mentol poate spori acest efect, dar nu este așa. Dimpotrivă, oamenii de știință au descoperit că, natural vegetal componenta duce vasele în tonusul și asigură circulația normală de sânge, care, la rândul său, îmbunătățește activitatea sexuală. De asemenea, mentol calmeaza sistemul nervos, elimină organismul de stres și spasme musculare, ceea ce reduce șansa de a intim "eșec". Cauzele intime probleme ar trebui să caute în nicotina, tutun resins și alte substanțe nocive conexiunile, și nu naturale aromatice de aditivi alimentari (în cazul în care acestea sunt într-adevăr naturale). Iar dacă este vorba despre impactul pe bază de plante pe puterea de sex masculin, nu este recomandat să se înfășoară într-o casă de opțiune țigări oregano. Aceasta planta este într-adevăr un impact negativ asupra erectiei.

Nicotina și potență sunt interconectate, astfel că primele probleme de natură sexuală ar trebui să fie comparat cu o frecvență și cu o durată de fumat. Și amintiți-vă că recuperarea funcțiilor genitale posibil. Mai devreme vă să renunțați la țigări, cu atât mai mare probabilitatea de o recuperare completă (chiar dacă este vorba despre impotenta).

03.10.2018