Cum de a crește într-adevăr membru: cele mai bune mijloace și modalități de alungire a penisului acasă

Spun fetele seamănă cu spam-ul: ele sunt în mod constant cere să cumpere tot felul de prostii și de a crește membru.

Și adevărat, cât de realist rog a doua jumătate a mai impresionant instrument?

cum de a crește membru

Discuta despre cel mai bun remediu pentru marirea penisului împreună cu tine în articol.

Dimensiunea normală a penisului

Pentru nimeni nu este un secret faptul că cei mai mulți bărbați se uită filme pornografice, și, compararea lor, "demnitatea" cu unități au acele actori rămân dezamăgiți.

Cu toate acestea, nu este un secret că în filme de acest gen a priori sunt alese de bărbați cu dimensiuni deosebite, care potrivit statisticilor, un procent foarte mic. Medicii spun că mărimea medie a penisului barbati este de 10-15 centimetri în starea excitată.

Dacă din greșeală ați văzut în vestiar remarcabil exemplu de, este puțin probabil să fie in erectie, el va fi mult mai mare, și invers – cu minte un penis mic in stare de excitație poate fi mult mai mare.

Dacă omul continuă să complexe din cauza lipsei, în opinia sa, lungimea de la real mărime normală, atunci el mai degrabă ar trebui să meargă la psihiatru, dar nu chirurg.

Potrivit unui studiu, majoritatea bărbați, care au avut loc operațiunea de majorare de membru al suferă de tulburări mintale, astfel diagnostice foarte slabe de fete. În acest caz, după operație nemulțumirea lor nu merge departe.

Înainte de a afla cum de a crește într-adevăr penis, vorbim despre dimensiuni alungire.

Pe cât de mult poate crește?

Înainte de examinare, în moduri specifice, ca de fapt poate crește membru, ar trebui să clarifice câteva detalii:

  1. Maxim real rezultatul tuturor moduri de a – majorarea de la 2 la 5 centimetri.
  2. Procedee chirurgicale în întreaga lume sunt considerate experimentale, și dacă sunteți de acord cu o astfel de operație, faceți acest lucru pe propriul risc.

Dacă crește organul sexual de două ori promit producătorii următoarea minune-unguent, de obicei, deși nu ar pune-te rău, dar dacă auzi astfel de informații de la un chirurg plastic, atunci este mai bine să nu se stabilească, cum ar fi de tentant ar suna.

Ei bine, gata pentru a auzi, ce este cel mai eficient remediu pentru marirea penisului?

10 moduri de a crește membru

În această secțiune ne uităm la modul de a crește membru, fără operație, dar, de asemenea, sa vorbim despre metodele chirurgicale.

Masaj

Și, deși de masaj se referă la cel mai vechi metode de a crește, susținători ai acestei metode este în mod clar mai puțin decât de publicitate variate: de la articole și cursuri video la plată de învățare.

Mod real de a mări penisul este că sunteți de câteva luni, face exerciții speciale.

Prin urmare, trăgând penisul cu mâinile la 30 de minute până la o oră în fiecare zi, timp de câteva luni, fără a întrerupe procesul de orgasm.

Dacă simțiți apropierea moment, pur și simplu opriți-vă și începeți din nou după revenirea la o stare normală. Metoda se bazează pe faptul că cavernos corpului umple cu sânge și, prin urmare, sunt în creștere.

Cu toate acestea, mai mare scor posibil – creștere de 1 cm. Același rezultat poate aduce sexul regulat. Promit să nu – l credeți.

Probabil, acest lucru nu este cel mai bun mod de a crește membru. Dacă sunteți de acord cu noi?

Prelungitoare

Probabil cel mai bun mod de a crește membru. Desigur, producătorii au creat un dispozitiv, automatizarea acest proces. Prelungitoare pentru penis, dacă credeți că publicitatea, se prelungesc și alinierea curbura penisului.

Pentru anul promit alungire de pana la 7 cm, de fapt, același rezultat maxim – plus 4 centimetri. Principiul de funcționare "minune a tehnicii" în se întinde penisului cu puterea 200-1100 de grame. Stimulat de educație și o creștere suplimentară a țesuturilor datorită tracțiunii cavernos dosar

Poarta acest echipament 3-12 ore în fiecare zi cel puțin o jumătate de an.

Timpul poate zdrobit pentru a alimentarea cu sânge a reușit să recupereze, și nu ați primit mare, dar este absolut inutil non-funcționarea autoritatea.

Diferă între ele prelungitoare, de obicei, o modalitate de fixare a capului: o buclă de câteva periculos, mai bine să alegeți un model cu un silicon centura.

masaj

Dispozitiv convenabil lor de invizibilitate pentru cei din jur, astfel încât să puteți purta chiar și în locuri aglomerate, cu toate acestea, au fost cazuri când aparatul strîngînd membru, freca sau a cauzat iritatii, rănească durere.

În plus, vă rugăm să reținețică, în cele mai multe modele este utilizat metal, așa că nu merită să poarte prelungire, în cazul în gând să treacă prin cadru detector de metale, de exemplu, la aeroport.

Nu se recomanda de a utiliza această metodă de bărbați și 19 ani, și, de asemenea, fără a consulta un medic-androlog.

După o intervenție chirurgicală pentru a crește membru al purtarea extender neapărat.

Ponderare

Ponderare este un remediu real pentru marirea penisului, dar pentru a apela eficient în ceea ce privește continuarea utilizării de greu.

S-a produs această metodă de la unul din triburile africane. Totul este destul de simplu: pe penis este spânzurat de marfă, care-l întinde. În rezultat, au beneficiat de această metodă bărbații tribului au primit unitățile incredibil de lungime, care a purtat în pungi speciale.

Desigur, funcția a rămas doar un ritual, copiii de la date bărbați nu se aștepta.

Demografice problema de o astfel de practică nu a provocat doar pentru că a fost aplicată doar unitățile preferate de bărbați.

Modele ponderare există o mare varietate, mai mult de instrucțiuni pentru confecționarea lor.

Problema este că medicii din o singură voce spune despre insecuritate metodă, puteți, desigur, să fie ghidat de instrucțiunile de pe internet-site-uri și forumuri, dar pe propriul risc.

În acest moment, cea mai eficientă metodă de a crește membru, este o prelungire, vedem că există încă?

Medicamente

Dacă prelungire un fel de rezultat poate aduce, publicitate asociată de contracepție încredere exact nu ar trebui să fie. Pastile și Suplimente de capabil de a crește membru pentru o perioadă scurtă de timp, după care el va reveni la starea anterioară.

Mai multe o altă situație cu hormoni de creștere: luându-le, tu a alerga riscul de a nu numai că nu crește masculin demnitatea, precum și de a obține o caracteristică eroare a organelor interne.

Este de remarcat faptul că sportivii iau anabolizante, de multe ori se observă o scădere a penisului. Dacă aceeași persoană curs de subdezvoltare a penisului de organe din motive hormonale, atunci medicul poate prescrie adecvate de injectare.

Mai important este pentru băieți până la adolescență.

Dimensiunea medie a penisului este de 10 ani a copilului este de 3-4 cm, dacă penisul băiatului nu este dezvoltată, ar trebui să cât mai curând posibil la un specialist.

De la o vârstă fragedă hormonală de corecție are un grav efect.

Deci, medicamente – acest lucru este cel mai eficient mijloc de marire a penisului? Nu, cu siguranta nu.

Mobilizarea

Penisul nu există separat de întregul organism, și este atașat speciale ligamentelor la nivelul osului pubian. În pachet practic lipsesc vasele de sânge și nervii, da și funcțională deosebit nu este.

Deci, se efectuează operația în urma căreia o grămadă sînt întrerupte, iar un membru, într-un limbaj simplu, dezlegat. Medicii dau asigurări că pericolul nu mai mult decât de orice operație: penisul nu va dispărea și nu va înceta să îndeplinească funcțiile sale.

După operație, clientul poartă un dispozitiv special, care scoate-l. Creșterea în dimensiune nu se întâmplă întindere de membru, precum și la scoaterea în exterior a rezervelor.

dispozitive speciale pentru a crește

În cele mai multe cazuri, penisul se prelungește cu 3 cm, cu toate acestea, există cazuri în care a reușit să ajungă și 5 cm, ceea ce este deja vizibil progresul. Trebuie remarcat faptul că diametrul membru rămâne aceeași.

Prin urmare, mobilizarea este un mod real de a crește membru.

Plastic

Silicon

Desigur, ideea de a mări penisul prin ceva dens și elastic, nu a fost doar o idee. Numai material nu vaselina, iar un gel special, care se cunosc sub numele de silicon.

Materialul este scutit de deficiențele de lipide de umplere, dar apar noi: nu este atașat de silicon se acumulează în zona capului, transformându penis ca un buzdugan.

S-ar spune că problema este pur estetică, dar în afară de aceasta, se observă o indecenta cap cu posibile consecințe în formă de inflamație și fimoza. Așa că, pentru a apropia capetele de această metodă, de asemenea, nu este foarte potrivit.

Pentru cei care doresc pentru a crește volumul organului sexual există o astfel de metodă, ca de plastic – de fapt, umflarea penisului depozitele de grăsime țesături lui titularului. Grăsime este luată din locul unde-l suficient, prelucrate și transferate în masculin demnitatea.

Mai departe grăsimea este distribuită în întreaga membru și de la un timp se aplică gips, pentru a fixa forma dorită.

Rezultatele sunt impresionante, dar... nu pentru mult timp. Fericirea de acest upgrade se termină în aproximativ 10 zile.

Faptul că țesuturi adipoase fără reîncărcare resorbit, și în jumătate din cazuri, toate schimbările pozitive dispar, ca și plata pentru operație.

Prin urmare, aplicând această plastic, nu se poate spune că este cel mai eficient mod de a crește membru.

Polimeri

Un material similar cu silicon, dar cu o densitate mai mare și plasticitate "turnate" pe organul sexual și se distribuie pe suprafata.

Avantajele sunt aceleasi ca si la gel.

Problema constă în faptul că materialul poate fi fragil, atunci sunt posibile gravă de durere și a prejudiciului.

Deci, silicon si polimeri – acest lucru este real, metode de marirea penisului, dar nici pe departe nu sunt cele mai bune.

Introducerea de materiale din piele

Iau pielea de pe site-ul corpului și implantat sub piele membru. O piele nu este supusă resorbția, de colectare și de alte deficiențe trecut de materiale.

Există mai multe variante de bază, variază de la o metodă de fixare și de tip dermului. În funcție de aceasta variază de durabilitate și eficiența operațiunii. Efectul poate ajunge la 3 cm în diametru.

Aceasta este, probabil, cel mai bun remediu pentru marirea penisului, care se realizează prin intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, inainte de operatie ar trebui să se gândească dacă e nevoie de ea pentru tine.

Pompa

În opinia noastră, cea mai eficientă modalitate de a crește membru este pompa.

Merită să ne amintim și despre clasice de dispozitive care rulează cu ajutorul vidului.

Procesul este simplu: se introduce penisul în special cilindru, porniți aparatul, după care aspirarea aerului provoacă fluxul de sânge la nivelul țesuturilor, îmbunătățește erecția și creșterea în dimensiune. Apoi penis prins inel pentru a preveni refluxul de sânge.

În acest stat membru poate menține nu mai mult de o jumătate de oră, după care pot surveni probleme grave de sănătate.

Metodele populare

Din undescribed mai populare moduri de a crește un membru demn de remarcat prelungirea erectiei.

Metoda de aplicare de substanțe chimice, plante medicinale sau influențe mecanice erectie păstrează pe o perioadă de mai mult de o oră.

În acest mod este posibil de a realiza un mic efect, cu toate acestea, nu trebuie să-l practice departe de instituțiile medicale, pot apărea consecințe nedorite.

Este la ziua de azi, toate reale metode de marirea penisului. Și pentru tine de a decide ce este mai bine pentru marirea penisului, poate vi se potrivesc speciale accesorii, măresc membru.

Că nu ajută?

Luați în considerare mai departe, nu sunt eficiente metode de marirea penisului.

  1. Autogen și alte metode psihologice este puțin probabil de a va aduce rezultatul dorit (dacă, desigur, încă nu a ajuns la iluminare), însă acestea nu vor afecta dvs. masculin demnitatea. Cu toate acestea, acest lucru nu se poate spune despre psihicul.
  2. Masturbarea, potrivit unora, contribuie la dezvoltarea musculaturii responsabile de o erectie, de a elimina toxinele și chiar creșterea generală a imunității, cu toate acestea, dimensiunea membru, astfel, afecta, din păcate, este imposibil.

Impurități

Această metodă ar fi fost gluma, dacă nu ar fi fost serios distribuite. Aceasta tehnica de "pompare" său unității materiale de vaselina la mai solide bile, lustruite de periuțe de dinți, bijuterii și alte obiecte improvizate.

Dacă începe familiarizarea cu datele procedurilor de în android a companiei, este punctul culminant a existat cu siguranță în cabinetele medicale.

Efectele, în principiu, se poate rezolva, dar, de obicei, numai chirurgicalși unele probleme pot să rămână pentru toată viața.

creșterea membru

Mai bine să renunțe la astfel de metode.

De fapt, este destul de normal în mărime penis poate pur și simplu "de a ascunde în cutele de grasime. Și nu trata creșterea penisului, ca la înlocuiri de piese auto sau PC, totuși, aceasta este una dintre cele mai sensibile și delicate ale organelor corpului.

Putin, care vrea să obțină o mare unitate din porno, dar lipsit de sensibilitate, sau, în general, de sănătate.

Prin urmare, gandeste-te de trei ori înainte de a cum de a crește într-adevăr membru. Este posibil să nu trebuie să caute modalități eficiente marirea penisului, și repara propriile complexe?

05.10.2018