Cum de a crește penis și este real?

Astfel aranjate încât o persoană nu este întotdeauna mulțumit cu ceea ce are. Fata, fiind posesoarea unui luxuriante forme, în mod constant încearcă să piardă în greutate — nenumarate diete istovitoare de antrenament.

Sau având bucle, ea este în mod constant foloseste placa pentru a le indrepta. Nemulțumiți de aspectul lor exterior nu numai reprezentante ale sexului slab jumătate a societății. Acest lucru e valabil și pentru bărbați.

creșterea membru

Probabil, cea mai comună problemă de reprezentanți ai puternic jumătate a societății — dimensiunea mica a penisului de organe. Cea de-a doua prevalența problema — potență. După cum știți, aceste două teme interconectate. Prin urmare, întrebarea în vastitatea world wide web: "Cum să marire penis?" se întâlnește destul de des. Bine-cunoscut expresia "ÎN URSS de sex nu a fost" marcat nu despre efectivă lipsa, altfel ne-ar fi cu tine acum nu a fost. Cel mai probabil aceasta se traduce prin ignoranta societății în astfel de subiecte. În această zi, dacă în școli și intenționează să introducă lecții de educație sexuală, atunci este de multe ori rămâne doar în planurile. Asa ca imediat apare întrebarea, cum un astfel de material prezinte corect.

Adaptarea de bunuri literatura de specialitate și manualelor avem provoacă un șoc, deoarece este prea Frank. Deși, la drept vorbind, în acest rușinos sau frustrant. Dacă acest subiect a fost obligatorie la studierea, probabil, puțini ar fi cei care sunt nemulțumiți de aspectul lor. Trebuie să spun că, împreună cu tehnologiile moderne și dezvoltarea World Wide web, omenirea în adevăratul sens al acestui cuvânt "subvertit" în fluxul de informații. Și chiar dacă o persoană încrezătoare, uneori, se pierde în abundența de material, ceea ce, atunci vorbim despre cei care-ca atare nu se aplică.

Pe Internet sunt o mulțime de informații, și, uneori, nu este veridică. Verificați acest lucru nu este posibil. Prin urmare, o mulțime de oameni până la sfârșitul vieții continuă să se bazeze pe inițial de informații eronate. Ca și rezultat, adolescenții nu mai cere sfaturi de la colegii lor mai mari, ei pur și simplu injectat întrebare în motoarele de căutare, și tot aici se află ceea ce strămoșii lor în timp, ar putea doar ghici. Și aici, mulți cad în capcana de a nu atât de mult, nu veridice, cât de mult exagerată de informații.

Iar acest lucru, la rândul său, afectează în mod negativ nu numai asupra vieții sexuale, dar și față de sine. Multe, cine felul de lucruri video sau citește nu este destul de fidelă a informațiilor, se dezvoltă un complex. La urma urmei, ceea ce arată, uneori, nu converg cu numere reale. Tocmai de aceea, bărbații doresc să știe cum să marire penis. Mulți, probabil, încă de la lecțiile de biologie, se știe că un membru — autoritatea care a compus în întregime din cavernos fibre. La umplerea cu sânge, se remarcă o creștere a acestor țesuturi în dimensiuni.

Și cât de mult crește autoritatea în mărime, grosime și un cerc (in grosime), acest lucru este destul de o altă problemă. Este deja încorporată natura. Aici, rezultatul va varia foarte mult, și, uneori, foarte mult. Conform statisticilor, peste 70% barbati — titularii de membri, care se măresc în timpul unei erectii în lungime și mai mult de 15% - bărbați — titularii autorității, care crește în lățime. De a prevedea cum va penis la intentarea, bazîndu-se pe grosimea sau lungimea în neexcitat stare aproape imposibil.

În timpul ture penisului important să ia în considerare mai multe nuante. Pentru a membru se afla în plin de intentare, temperatura trebuie să fie de aproximativ 22 de grade. Lungime se definitivează la spate de un membru, de la pubis la cap. Între corp și penis trebuie să rămână un unghi drept. Circumferinta măsura ruleta. Marimea penisului este un subiect destul de arderea în rândul bărbaților. În ultimele câteva sute de ani au efectuat cercetări, al căror scop a fost de a identifica normele de membru. Studii similare au desfășurat în diferite țări. S-a constatat că lungimea și lățimea este determinată de o predispoziție genetică.

dimensiunea membru

Dimensiunea normală a penisului

 1. În cazul în care dimensiunea organului sexual în lungime este egală cu opt centimetri este așa-numita "micropenis". Conform statisticilor, o astfel de demnitate dotat cu 1% reprezentanți ai puternic jumătate a societății.
 2. Cel mai mic membru al este organul, atingand o lungime de 8-12 cm. Acest organ are două procente din populația de sex masculin a planetei.
 3. Normal este considerat a fi membru, a cărui lungime este de 12 a se vedea în Acest dimensiunea dotate cu 55% bărbați.
 4. Penis dimensiunea care mai mult de cincisprezece centimetri mai sus de mijloc.
 5. Reprezentanții puternic jumătate a societății, al cărei organ sexual lungimea este de 20 cm, sunt deținători de impresionante penisului.

Dacă sunteți printre acei oameni care nu a putut rezista și a măsurat propriul organism, dar în cele din urmă vei rămâne nemulțumit de rezultat, iată încă un pic de material de dimensiuni impresionante.

 • Mult mai mare este dimensiunea penisului, cu atât mai mare va fi cantitatea de sânge care la el ebbs. Numai așa se poate aduce organismul la starea necesară.
 • Orice, chiar și o ușoară ieșire, poate afecta negativ o erectie și, prin urmare, calitatea de sex.
 • Formarea organului se termină la aproximativ 18 ani. După aceea, orice schimbare de lățimea sau lungimea — nu mai mult de înșelăciune vizual.
 • Reducerea de membru poate fi din cauza excesului de greutate. În medie, la fiecare cinci de kilograme inutile "fură" un centimetru de marire a penisului. Din nou toate modificările visual, de fapt, organul rămâne neschimbat.
 • Scădea penis cu adevărat (nu efect vizual). Și conditionata de acest lucru, de obicei, scăderea nivelului de androgeni. Astfel, de exemplu, culturisti care folosesc medicamente care provoacă încălcarea echilibrul hormonal, cel mai des se confruntă cu o astfel de problemă, cum ar fi reducerea penisului, în general, și în erecție.
 • De asemenea, reducerea organului sexual poate fi condiționată de corecte și de succes a operațiunilor de alungire. Vina poate fi fie scăzut de profesionalismul chirurgului, fie fiziologice ale.
crește membru

Despre adâncimea vaginului crede că nu orice, ci mai degrabă cei mai mulți oameni nu știu acest lucru, și pentru prima dată a intra în relații sexuale, știu doar despre una mai mare. În medie, adâncimea vaginului este de — 10 a se vedea Acest lucru indică faptul că, pentru sex normal dimensiunea penisului, care constituie 15 centimetri, este suficient. Tesutul vaginului flexibile, acestea vă permit să se adapteze la o anumită lungime și lățime.

Ele permit de a livra parteneră de fiecare dată tot mai mare plăcere. Schimbarea permanentă a partenerilor sexuali nu este binevenită, deoarece aceasta afectează sensibilitatea și nu este în favoarea reprezentantelor slab jumătate a societății. Cu siguranță, dimensiunea contează. Și aceasta se referă nu numai la lungimea organului sexual, dar și față de grosime. Dar, cu certitudine, în măsura în care oamenii se potrivesc reciproc, fără a verifica, de fapt, nu se poate. În plus, să nu uităm că sex — arta de înțelegere, și nu doar lățimea, lungimea și adâncimea.

05.10.2018