Cum să marire penis

În cazul în care dimensiunea organului sexual la bărbați este mai mică de mijloc, atunci este foarte ușor poate provoca neîncrederea în sine, de a provoca stres si chiar depresie. Mai mult, mitul despre faptul că, cu mici masculin demnitatea este imposibil de a satisface o femeie doar agravează profund psihologică problemă la om, devenind o sursă de grave complexe.

Tocmai de aceea, mai mult de 60% dintre bărbați, cel puțin o dată m-am gândit, cum de a crește dimensiunea de membru și că pentru aceasta trebuie să facă.

marirea penisului

Caracteristici principale de acțiune a mijloacelor de

Bărbații ar trebui să ne amintim că orice fel de rigid normele în lungime a organelor genitale nu există și, în mare măsură, acest indicator este determinată de factori genetici caracteristici ale organismului. În acest caz, în cazul în care lungimea penisului la intentarea este mai mică de 8 cm, atunci acest lucru este considerat o abatere de la normă.

Cele mai multe fonduri pentru a schimba lungimea de membru al concentreze pe creșterea fluxului de sânge la nivelul penisului autorității, prin care el va apărea mai mare. De asemenea, unele dintre ele sporesc o erectie și contribuie la producerea de testosteron, care are un efect pozitiv asupra funcției sexuale a omului.

În revistă a celor mai populare mijloace și tehnici de

Înainte de a crește dimensiunea lor membru, un bărbat se recomandă să se familiarizeze cu cele mai des utilizate metode, care sunt:

 • Pompa de vid. Acest aparat creeaza un vid, care crește fluxul de sânge la nivelul penisului, în consecință, organul sexual crește. Să se bucure de vid fanfara foarte simplu. Pentru a face acest lucru ar trebui să fie plasat penisul in cilindru, după care aspirați din el aerul.
 • Utilizarea unui inel special. Trebuie să-l poarte la baza penisului, atunci când este excitat. Metoda va crește în mod semnificativ membru, precum și de a prelungi timpul actului sexual. Singurul dezavantaj al acestei metode este faptul că după scoaterea inelului de membru va fi niciodată la fel. De asemenea, este demn de amintit faptul că inelul poate fi purtat nu mai mult de 30 de minute, altfel la om apar consecințe grave.
 • Marirea penisului cu ajutorul de bicarbonat de sodiu. Este un vechi populară metodă, care va contribui la creșterea organului sexual. Cu dreptul de efectuarea acesta este complet inofensiv.
pompa pentru marirea penisului

Pentru a crește dimensiunea lor de membru și nu aplicați sine rău, medicii nu recomanda să se aplice unele metode, care pot provoca complicații grave la om. În acest caz, mai bine pentru a ajunge la mai puțin de efect, mai degrabă decât pentru a expune sanatatea in pericol.

Pastile

Admiterea la diverse Suplimente alimentare și alte mijloace de verificat de acțiune poate deveni o cauza de eșec hormonal la om, dar, de asemenea, provoca o serie de nereguli în sexuala sistem. De aceea necontrolată tratamentul cu medicamente orale prin mijloace fără prescripție medicală este considerată indezirabilă pentru a practica.

Agățat de mărfuri

Crește masculin demnitatea promite metoda organizat o suspensie de performanță de mărfuri. Principalul dezavantaj al acestei metode este că se poate deteriora teaca penisului, pentru a deveni o cauza de edem, de cicatrizare, dar, de asemenea, curbura a penisului in erectie. Descrierea efectele sunt ireversibile, de aceea agățat de mărfuri — este o idee rea pentru marirea penisului.

Creșterea mărimea penisului: intervenția operativă, eficiența de masaj si cele mai bune exercitii

Cele mai eficiente în același timp sigure moduri pentru a modifica dimensiunile organului sexual sunt masaj, efectuarea de exerciții speciale și jelqing.

Ca auxiliar de metode pentru a crește dimensiunea penisului, puteți aplica o varietate de remedii populare, decocturi de plante medicinale sau infuzii.

Masaj

Pentru a efectua un masaj pe organul sexual trebuie să pre-aplicați ulei de masaj. Acest lucru va hidrata pielea, dar, de asemenea, pentru a preveni de la daune în timpul procedurii.

Începe masajul trebuie cu tragere de pe capul penisului. După ar trebui să oprească pentru câteva minute.

Mai departe trebuie să maseze organul pe toată lungimea lui. Repetați această procedură de preferință, de zi cu zi, încercând să nu rănească, și întindeți-l.

jelqing

În baza metodei jelqing este regulat de frământare și tergiversarea membru. Durata procedurii va crește treptat, ajungând la 30 de minute. În acest sens, merită să ne amintim că, masaj, autoritatea ar trebui să fie așa, pentru a nu ajunge la orgasm. Dacă o persoană simte că în curând va veni descărcarea, trebuie să în mod deliberat să tergiverseze acest moment.

Marirea penisului atunci când acest lucru se va întâmpla, ca urmare a sarcinii pe organ. De a acționa omul trebuie să fie extrem de atent, pentru a nu duce la rănirea oamenilor.

Exerciții

Utilizarea de exerciții pentru a crește dimensiunea penisului este una din cele mai utile tehnici.

Pentru a face acest lucru ar trebui să se aplice următoarele exerciții:

 • Se unge cu ulei penis, îmbrățișeze mare și degetul arătător de la baza. Încet întindeți pielea.
 • Treptat a reveni la baza penisului, după care coborî la cap, creșterea de captare.
 • Apuca membru de la baza capului. Întinde-l până când nu mai simți disconfort.

Este, de asemenea, bine ajuta pentru a schimba membru exercitiile Kegel.

Primirea de decocturi și infuzii

Pentru a crește dimensiunea penisului acasă un bărbat poate datorită utilizării speciale de plante. Cele mai bune retete pentru a face acest lucru sunt:

 • Ginseng. El este considerat un puternic afrodisiac, care excită pasiunea la bărbați. Bea ar trebui să fie 30 de picaturi de zi cu zi. Cursul de tratament ar trebui să fie de lungă durată.
 • Dubrovnik. Să-l folosească cel mai bine sub forma de infuzie: la 5 linguri de planta ia o cana de apa clocotita. Solutie gata preparata bea în 2-3 prize.
 • Sunătoare. El afectează circulația sângelui în pelvis, și, de asemenea, îmbunătățește potența. Utilizarea sunătoare ar trebui să fie sub formă de infuzie: o lingura de plante, să ia 2 cesti de apa clocotita.
 • Aloe. O lingura de suc acestei plante se amestecă cu miere. Să ia de trei ori pe zi.
 • Catina. Un potenta suc de cătină albă ar trebui să fie amestecat cu mumii și să ia o lingură pe zi.
marirea penisului cel mai

Utilizare bicarbonat de sodiu

Bicarbonat de sodiu conține / bicarbonat acid de calciu, care afectează lichefierea de sânge. Creșterea membru este de observat pentru că sângele în liquefacto imposibilitatea de a mai curge în organele sistemului de reproducere.

Există două moduri de a folosi bicarbonat de sodiu pentru acest scop:

 • Se unge cu un membru de ulei vegetal. După ce aplicați bicarbonat de sodiu pe piele. Bine frecat.
 • Ia o lingura de bicarbonat de sodiu și se amestecă în 1 litru de apă. Aplica mortar pentru a efectua tăvile. Durata procedurii trebuie să fie nu mai mult de 20 de minute.

Operațiunea de majorare a

Astăzi crește masculin demnitatea se poate prin a efectua diferite operațiuni. Cele mai eficiente sunt de plastic borne, disecție suprapubiană zona ligamentelor, coliere de membru, precum și aplicarea implanturilor speciale, care fac organismul mai gros.

Mai mult, în ultimul timp, tot mai des practicat operația lipolifting, care se bazează pe introducerea în corpul penisului proprii țesuturilor adipoase.

Înainte de a efectua o intervenție chirurgicală unui bărbat este recomandat să se gândească bine, deoarece acest lucru este destul de gravă, o procedură care poate provoca o serie de efecte negative în formă de edem, durere, disfuncție sexuală.

Pot crește membru, fără a trece prin toate consecințe neplăcute? Problema presantă de toți bărbații de pe Pământ! Deci, dacă există un mod magic, care va crește de fapt, dimensiunea penisului repede și cum se poate evita cu probleme de sănătate (cât de mult să-și petreacă efort)? Să încercăm să înțelegem în detaliu.

"Este mai puternic decât sabia"

Atunci când creșterea penisului efecte secundare pot fi purtate atât pozitiv, cât și negativ de nuanta. Evident pozitiv – acela, pe care încearcă să realizeze, folosind o crema de la domiciliu, este de a crește dimensiunea fertilă a organului. Efecte negative la aceeași aplicarea cremei pot varia de la uscarea pielii la puternic iritant și apariția erupțiilor.

Deci, cum să marire penis și prin ce metode se poate face acest lucru?

Posibile opțiuni:

 1. Cu ajutorul extender.
 2. Diferite variante de creme.
 3. Pompa hidraulica.
 4. Pompa de vid.
 5. Manipulative inginerie (jelqing).
 6. Pastile (alte forme de medicamente).
 7. Cu ajutorul intervenției chirurgicale.
 8. Masaj (t. h. la domiciliu).
 9. Agățat de marfă.
 10. Duzele de pe penis.

Potrivit afirmațiilor producătorilor cu ajutorul tuturor acestor intime mijloacelor puteți mări penisul până la 5 a se vedea În cele mai îndrăznețe spoturile publicitare cifra tinde la infinit. Dar unde este adevărul și ceea ce este, de fapt, ar trebui să se teamă de bărbat, și care, din contra, sunt așteptate și care pot "face" orb?

Este important. Experții cred că, de fapt, de a crește lungimea și lățimea penisului cu ajutorul operațiuni – ligamentum. Toate celelalte metode nu mai mult decât un truc de producători de mijloace speciale și infamul efectul placebo.

Analiza ", adăugând câte o cărămidă"

Pentru a răspunde la întrebarea cu privire la posibilitatea de marire a penisului, trebuie să meargă la problemele cele mai importante, care este atât de preocupat de bărbați.

Mituri și fapte:

 1. Când începe să crească penisului? - Cu 10-12 ani, inițial a crește dimensiunea de lungime, și apoi în volum.
 2. Dimensiunea penisului în stare de repaus care este în regulă?- De la 5 la 12 cm, dar în situații de stres și frig, el poate fi redusă.
 3. De fapt, dacă creșterea penisului cu ajutorul unguente, pastile, creme, etc.?- Nu de fapte confirmate de către specialiști, că atunci când se utilizează crema, pompa, extender casa penisul a crescut până la dimensiuni impresionante.
 4. Cum se poate mari penisul? -Cu ajutorul extrem de neplăcută operațiuni, în care, prin mai multe incizii se emite în exterior parte ascunsă a penisului. Mai departe, în termen de 6 luni. este necesar de a purta prelungire.
 5. Dimensiunea penisului cu vârsta scade? - Da, treptat reproductive organism scade.
 6. Bărbați în greutate și lungimea penisului sunt interconectate? - Mult mai mare de bărbați în greutate și volum dimensiuni in talie si pe solduri, cu atât mai puțin penisul.
 7. Creșterea vid fanfara casei de fapt? - În caz de succes, creșterea "nou" dimensiune poate rezista mai mult de o zi. Cu toate acestea, atunci când se aplică pompa multe dezavantaje: rupturi de vase de sange a penisului, echimoze sau deformare a penisului.
 8. Cât rezultative exerciții? - Deoarece penisul este format nu din țesutul muscular, iar din corpii cavernosi, nici un exercițiu nu va duce la o creștere a dimensiunii sale.
marirea penisului tehnici
Deci, cei mai mulți specialiști una în opinia mea: creșterea penisului la câțiva centimetri de aproape ireal, mai ales în condiții de casă. Dimensiunea este dat de la natură și, în cele mai multe cazuri crește membru doresc cei care penisul potrivit statisticilor, în mod normal.

Minus rezultatul

În ciuda faptului că medicii recomanda de a crește dimensiunea membru numai în cazul când nu se poate efectua în mod normal funcțiile fiziologice (urinare), adepți dubioase moduri de a crește o mulțime de. Ce "surprize" asteapta pe cei care îndrăznesc să profite sau altul, o metoda populara?

Să luăm în considerare:

 1. Prelungire. Mai multe plângeri de la aplicarea extender cu silicon buclă. Prin fixarea capului penisului de multe ori din cauza low-elasticitatea se întâmplă de compresie a capului și oprirea circulației. Poate deteriora vasele de sânge, apariția de noduri, tumidum roșu-maro benzi.
 2. Unguente, creme. Există o mulțime de astfel de mijloace, recomandate pentru marirea penisului. Le folosesc acasă, aducând pe penis, în diferite perioade și la diferite termene. Este adesea o reacție alergică la componentele mijloace, de aceea alegerea lor trebuie să fie atent.
 3. Pompa hidraulica (pompa). Aplicarea poate provoca apariția de vânătăi sau fierbe, mici vânătăi pe corp membru. Când utilizați hydraulicus sentinam exhauriant casa puțini care reușesc să le evite.
 4. jelqing. La exces de presiune pe membru și supraantrenament se pot observa echimoze, mișcări anormale pot deteriora penisului.
 5. Pastile. Suplimentele au puține efecte secundare, dar funcționează aproape întotdeauna în pereche cu extender sau fanfara. Medicamente hormonale, pentru a mări penisul, desemnează numai un medic, independent de acceptarea lor de origine poate provoca o mulțime de probleme, cele mai "inofensive" vor fi greață, alergii și intoxicații. Toate celelalte mijloace (Levitra, Cialis, etc.) rezultate concrete nu aduc, în schimb, o mulțime de dezavantaje.
 6. Masaj pe dimensiunea practic nu funcționează, un membru nu poate "creste" la câțiva centimetri numai de mișcări caracteristice. Dar stupid de manipulare pot deteriora membru.
 7. Agățat de mărfuri. Cum poate crește membru cu ajutorul greutăților și cât de mult va crește? În prezent, această metodă aproape nu se bucură, deoarece exista riscul de traumatizarea.
 8. Duzele de pe penis. De fapt, pot crește penis și iscusit poartă accesorii au un minim de efecte secundare.
Modalitate reală de a crește membru rămâne o intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, medicii de asta spun, că, dacă ar fi știut sigur si eficient mod de a crește dimensiunea, atunci de mult ar fi devenit miliardari.

Dorința de a crește dimensiunea penisului la infinit poate lăsa vânătăi, cicatrici, schimbare de culoare, umflături, durere la erectie sau de încălcare a funcției și plus – părăsite buzunare. Cât de 1-2 centimetri de creștere (și anume acest lucru – numere reale) sunt în valoare de ea, rămâne sub semnul întrebării. Dar atâta timp cât în lume vor rămâne cult "un mare prieten" și publicitate vor fi în orice mod posibil prețuiesc acest postulat în mintea, bărbații vor încerca diferite moduri, în ciuda probabile rezultate negative, cât de mult nu ar merita.

10.10.2018