Marirea penisului: pe cât de mult este real?

Toată lumea știe că nici o pompa, pastile sau exercitii nu va face penisul mai multe, sau toate la fel va face?

Nu neg că, odată ce ești pentru prima dată cu mulți ani în urmă, a văzut reclame pentru marirea penisului de pe ultimele pagini din jurnal de sex masculin, în cazul în care a fost descris în pericol de tipul de aparat cu imensa semnătura: "Creșteți penis de centimetri!", tu de fiecare dată s-a întrebat: "Și nu încercați dacă și ție?"

marirea penisului

"Am fost tot timpul au întrebat", spune Michael, doctor în medicină, urolog de la Harvard medical al institutului și Feminine clinica din Boston. "Bărbații sunt dispuși să meargă pe toate de dragul de marire a penisului". Dar de fapt acest lucru?

Nu este destul. "Este o prostie", repetă O ' Irej a obosit. La urma urmei, dacă ar fi fost atât de simplu, atunci a fost mult timp toți bărbații ar fi fost de 30 de cm membru.

Dar bunul simț încă nu toate se oprește. Datorită noastră constantă de tracțiune la auto-îmbunătățire, de publicitate de marire a penisului este la fiecare colt. Vândute ilegal pastile pentru marirea penisului sunt promovate la televizor. Fără a cere consimțământul dumneavoastră, aveți la e-mail în mod constant vine vorba de astfel de publicitate. Mai mult de 10.000 de oameni în statele UNITE, este probabil mult mai mult, au fost mai mult decât discutabilă intervenții chirurgicale pentru marirea penisului.

Dar nu te grăbi a lua bani și de a trage de pantaloni. Am analizat toate frauduloase de metode de marire a penisului și gata de a împărtăși cu tine.

Poate oare penisul meu este de a deveni mai mult?

În primul rând, chiar dacă tu ești sigur că ai un penis mic, de fapt, el poate fi, destul de ciudat, de dimensiuni normale. Dimensiunea medie a penisului in erectie este de 10-15 centimetri. Lungimea nu un penis in erectie, poate varia. Dar acest lucru înseamnă că, dacă în vestiar vei observa pur și simplu cineva penis de dimensiuni impresionante, este puțin probabil ca el va deveni mult mai în erect de stat, și invers, penis care pare a fi mic, poate crește în mod semnificativ.

În al doilea rând, dacă ești încă rămas să cred că ai mic membru, chiar dacă gama spune contrariul, atunci poți pune un diagnostic din domeniul psihiatriei: dysmorphic tulburare asupra penisului lor. Acest diagnostic este aproape de distorsionat percepția propriului corp față de anorexie, atunci când o persoană, continuă să creadă în sine gros, chiar fiind dureros de subțire. Potrivit unui studiu, majoritatea bărbați, expuneți chirurgical operațiile de creștere a penisului, se observă o astfel de tulburare. Ele rămân nemulțumite de mărimea și după operație.

"Bărbații cu dimensiunea normală a penisului, dar siguri, că el de mic ar ajuta mai degraba un psihiatru, nu un chirurg", spune Karen Elizabeth Boyle, doctor în medicină, asistent profesor de urologie la Clinica de medicină reproductivă și chirurgie Johns Hopkins, în Baltimore.

Pompa de pastile, tincturi din plante de munte capra și alte metode de marire a penisului

modalități de a crește

Ei bine, da destul de rezonabile sfaturi de specialitate. Iată o scurtă descriere metode pentru marirea penisului, dacă nu a lăsat această idee.

 • Pompa de vid. Este un aparat în genul de marire a penisului. Pus penisul in cilindru, conectat la aeriană pompa. Cu ajutorul unui vid în penis ajunge mai mult sange, astfel erecting-l și de a face mai mult. Apoi, aveți ternum penis inel, ca cablajul, pentru a preveni inversa fluxul de sânge.
  Aceste pompe sunt utilizate în medicină pentru a trata disfunctii sexuale. Dar efectul de zoom penisului trece repede. Ca doar închirierea inel de penis va reveni la dimensiunea normală.
  Riscurile posibile includ temporar impotenta, răni, vânătăi, leziuni ale vaselor de sange, pielea isi pierde culoarea naturală și devine din ce în ce mai subțire. Inelul purtat de maxim 20-30 de minute, după care poate începe de leziuni tisulare.
 • Exerciții de ponderare și alte dispozitive. În primul rând, amintiți-vă: nu puteți overextend penisului exercitii, cum biceps. Acest lucru nu este. Cu toate acestea, unele dispozitive și tipuri de stimulare presupune întind pielea și se prelungesc în sine penis.
  Una dintre cele mai celebre exemple este "jelqing" - un set de trăgând "de muls" exerciții. Desigur, această metodă are o "veche" (a se citi "fals") istorie: web-site-ul vorbește despre antică arabă tehnologie, care a trecut de la tată la fiu. Detalii promit să dezvăluie după transferul de bani. Dar exerciții de sistemul de jelqing necesită cheltuieli mari de timp, este de 30-60 de minute zilnic active procrastinations penisului. Dar adevărata dificultate constă în faptul că aceste exerciții ar trebui să fie efectuată nu erectum penis. Deci, veți avea nevoie de auto-disciplina, o mulțime de timp liber și ușa, închidere la castel.
  O altă modalitate de marire a penisului constă în purtarea unui dispozitiv special pe penis, care se intinde-l, uneori, acest dispozitiv trebuie să poarte de 8 ore pe zi, cu urme grase. "Ca apoi mi-a trimis-o bucata", este împărțit în O ' Irej, "ea a fost similar cu medieval dispozitiv de tortură".
  Dacă una dintre aceste metode? Boyle spune că nu. O ' Irej, foarte atent, spune că este posibil, cu ajutorul lor se poate întinde pielea. Dar fără nici un efect pentru dimensiunea penisului. La fel aceste metode necesită inuman un angajament de durata. Riscurile includ leziuni tisulare, ruptura vaselor de sânge și alte probleme. O ' Irej recent a pacientului, care a purtat mai mari greutăți pe erectum penis și l-a rănit, rupând țesuturile. În urma insuportabilă durere și de operațiune.
 • Pastile, suplimente si creme. Un nonsens. Fără excepție. Cele mai multe dintre ele sunt realizate pe baza de "yohimbe" ("pe bază de plante Viagra"), ginseng și, desigur, iarba de munte capra. Nu a fost înregistrat nici un caz de marire a penisului cu ajutorul lor.
creșterea chirurgical

Marirea penisului chirurgical

Spre deosebire de majoritatea metodelor de marire a penisului, chirurgie poate fi eficace. Ceea ce recunosc, chiar critica. Desigur, există și riscuri și rezultatul poate fi la fel de vederi spectaculoase, cum speri. Într-un studiu din 2006, publicat în European de urologie se menționează că, de lungime medie, pe care a reușit să adăugați cu ajutorul operațiuni, este mai mică de 2,5 consultați Mark P. Solomon, doctor în medicină, chirurg plastician notează că rezultatele modeste, dar un pic mai bine decât înainte de operație.

Există două tipuri principale de operații de mărire a penisului.

 • Alungirea penisului. Penisul pe la pelvis cu ajutorul tari funicles, denumite compatibile cu corzile. Ele sunt legate de penis și ascunde o parte din el în interiorul corpului. Chirurgical pentru tăierea acestor ligamente slăbește tensiunea și, teoretic, pentru a deveni vizibil mai mare parte a penisului. Pentru a preveni re-fuziune de ligament, posibil să aveți nevoie de zi cu zi purta pondus sau postponing de prindere în termen de șase luni.
 • Îngroșare a penisului. Inițial, procedura a constat în faptul că au fost luate țesutului adipos din altă parte a corpului și se adăugau în trunchiul penisului, făcându-l mai masiv. Dar rezultatele pozitive nu a adus. Țesutului adipos parțial absorbetur, și penisul arata hopuri cal. "Astfel de penisuri arata ca cobblestone agrement.peste", a declarat Solomon.
  Noua varianta a acestei tehnici este implantat allograft, tapiterie, transplantat de genetic dissimilis organismului, utilizată în multe tipuri de reconstructiva. Chirurgi care efectuează astfel de operațiuni, Solomon și Brian J. Rosenthal, doctor în medicină, urolog, medic în Beverly Hills, sunt de acord că allograft dă mai lung și cel mai bun rezultat. Nu știm cum de donație tapiterie se poate conduce după transplant.

Există și alte tipuri de interventii chirurgicale pentru marirea penisului. Pacienții cu greutatea țesutului adipos de la baza penisului sunt curățate cu ajutorul liposuctie. Unii medici fac operațiunile privind exercitarea concomitentă a crește lungimea și grosimea penisului, alții le fac pas cu pas.

În timp ce doctorul Rosenthal prezice același aplicarea largă de operații de mărire a penisului, ca si de marire a sanilor, doctor Solomon cu el nu este de acord. El consideră că principalul obstacol în calea aici, în valoarea operațiunii. Operație de alungire a penisului este în valoare de aproximativ 5-10 mii de dolari. În timp ce operațiunea de îngroșarea este de la 5 la 7 mii de numai allograft, nu de numărare costul de operațiunea în sine. Luând în considerare lucrările operațiunea va costa mai mult de 20 de mii de dolari.

complicații și riscuri

Marirea penisului, riscuri și complicații

Desigur, înainte de a se întindă pe masa de operație, este important să se gândească la posibilele riscuri. Nici una solidă organizație de sănătate nu se recomandă de a face astfel de operațiuni bărbații cu un penis. Asociația americană de urologie subliniază că o astfel de operațiune nu sînt sigure sau eficiente.

Mai multe studii efectuate în acest domeniu, la fel, nu inspiră optimism. Astfel un studiu realizat de asociația Europeană de urologie a studiat 42 de cazuri de marire a penisului chirurgical, a arătat că doar 35% dintre pacienți au fost multumiti, iar 50% au continuat să căutați alte operații de mărire a penisului.

"Am să vadă adevărate coșmaruri", a declarat O ' Irej, descriind cazuri când a trebuit să corecteze efectele tranzacțiilor nereușite. Cunoscute complicațiile includ: cicatrici, transmiterea, modificarea normală a unghiului de erectie, reducerea sensibilității și impotență. În unele cazuri, ca urmare a operațiunii de alungire a penisului, poate deveni mai scurt, din cauza faptului că incizate tapiterie crescere la pelvine partea de jos și cea mai mare parte a penisului va fi în interiorul corpului.

Chirurgi care efectuează operațiuni susțin că, în general, toate operațiunile au loc cu succes, iar cazurile de complicații severe sunt rare. "Mi-am petrecut mii de astfel de operațiuni", spune Rosenthal. "Noi am înaintat în îmbunătățirea tehnicii de efectuare a unor operațiuni și pacienții ele ajuta".

De asemenea, le-ai plictisit, argumente, că oamenii care merg la astfel de operațiuni mai degrabă poate ajuta un psihiatru. Operațiunea permite un om pentru a percepe mai bine pe sine, spune el. O femeie care vrea să crească sânii, pentru că nimeni nu îl numește nebun? Deci, ce este aici este diferența?

O ' Irej insistă că există o diferență. Spre deosebire de operațiunile de marire a sanilor, cum ar fi la ei nu se refereau, dar care a devenit o parte a practicii medicale, operațiunile de creșterea penisului astfel nu sunt.

"Dacă ar fi existat procedura legală de a efectua astfel de operațiuni, atunci nu ar fi nici o problemă", continuă O ' Irej. "Dar această aprobată o procedură care să garanteze siguranța și eficacitatea nu există".

Doctor - tipul de operatie de marire a penisului!

Dacă sunteți încă în speranța de a găsi calea legală, nu dispera. Exista o metoda de marire a penisului, care recomanda toti medicii – este pierderea in greutate. Da, nu sună grav, dar poate ajuta.

marirea penisului

"Mulți dintre pacienții mei, invocă pe un penis mic, au avut de excesul de greutate", spune Boyle. Penisuri normale de mărime arata pe fondul grăsime corpului este mai mică, ascunzîndu-se în cutele de grasime. Prin urmare, pierderea in greutate vizual va face penisul mai lung și mare.

Fii circumspect. Cele mai multe metode pentru marirea penisului este o risipă de bani. Intervențiile chirurgicale sunt scumpe, ele sunt riscante și nu au fost studiate. Când boli canceroase are sens să vorbim despre chirurgie experimentală, dar aici nu este cazul.

Uită-te la ea cu o astfel de mână: penisul este extrem de delicat și sensibil organ. Și acest lucru îl face atât de extraordinar. Este foarte bine să se gândească, înainte de risc de a-l crește. Merită de asemenea riscul de transformare dimensiunea normală a penisului, care funcționează bine, în imensa chestia filme porno, care, ca urmare, poate să nu mai funcționeze.

17.10.2018