Cum de a crește un penis fără operații: modalități de

Principala indicație pentru creșterea organului sexual sau modificarea este dorința de bărbați. Stricte standarde de dimensiunea penisului nu există, dar dacă l-lungimea în starea excitată nu ajunge la 8 cm, atunci se poate vorbi despre o abatere de la norme.

cum de a crește membru

În esență, omul însuși se definește, sunt normale sau nu dimensiunile sale "demnității". Nu toți reprezentanții sexului puternic sunt mulțumiți de lungimea lor de a penisului, prin urmare, ei caută, prin orice metode pentru a remedia acest defect. Dar imediat vreau să-i avertizeze pe bărbați, că nu este de lucru și modalități de auto-medicația pot dăuna sănătății. Prin urmare, nu vă jucați pe propriul organism și reproducere autoritatea, cu atât mai mult că natura a dat la tine într-un singur exemplar! Poate fi folosit doar verificate și aprobate de medici metode.

Cu privire la modul de a crește principalele organul masculin fără operație și fără consecințe, puteți afla în acest articol.

Cum influențează mărimea membru de stima de sine bărbați?

De foarte multe ori exact lungimea organului sexual afectează formarea de sex masculin de identitate. Depinde de stima de sine, sentimentul de încredere și un sentiment de a valabilității. Nesatisfăcător dimensiunea membru afectează în mod negativ, în primul rând, în stare psihoemoțională. Lipsa de regulate și de calitate a avea relații sexuale fac viața bărbaților incomod. De aceea, pentru ei, dorința de a crește lungimea lor de sex masculin demnitatea este pe deplin justificată și nu este un capriciu. Astfel, ei sunt dornici de a îmbunătăți stima de sine, pentru a îmbunătăți viața sexuală, pentru a elimina senzație de constricție și complexe. Pentru bărbați este foarte important să se simtă atractiv sexual.

Psihologia de bărbați este foarte dificil de a schimba, spre deosebire de mărimea penisului. Dar cum de a realiza acest lucru?

Ce metode contribuie la creșterea organul masculin?

Nu toți bărbații sunt dispuși să mărească dimensiunile membrului cu ajutorul intervenției. În principal, ei folosesc non-chirurgicale metode:

  • extender — dispozitiv special pentru alungirea penisului;
  • agățat de mărfuri;
  • tehnica jelcing;
  • administrarea de medicamente;
  • stimulator electric;
  • de înălțare pe organul sexual.

Crește membru, fără intervenție chirurgicală este destul de real. În plus, puteți face acest lucru și în condiții de casă. Dar fii atent, dacă vă oferă orice mijloc, lupa, organul sexual la 10 centimetri în câteva luni, este evident o farsă, așa cum nici o parte a corpului uman nu este atât de a modifica dimensiunile lor pentru o astfel de perioadă scurtă de timp.

Același lucru este valabil și miracol-medicamente: pastile, geluri, unguente. Această listă poate include și "metode vechi", care utilizează în principal de șarlatani cu scop lucrativ. Nu numai că astfel de metode sunt ineficiente, ei încă mai pot și dăuna sănătății.

Pentru a face alegerea corectă, trebuie să dețină informații despre cele mai bune metode de a crește principalul organ de bărbați.

metode de marirea penisului

Extender — aparat care permite de a schimba dimensiunea penisului

Până în prezent, această metodă este cel mai popular și în cerere. Mecanismul de acțiune constă în întindere pânză de membru și de stimulare a creșterii sale. De asemenea, puteți utiliza instrumentul pentru a elimina extern defect — indreptarea twisted organul masculin.

Aceasta tehnica are o justificare științifică: corpul omului se poate schimba sub influența permanentă a sarcinii. Datorită acestui principiu și funcționează prelungire.

Astăzi, se poate afirma că această metodă este cea mai eficientă. În plus, pentru 20 de ani de utilizare a acestuia nu au fost identificate efecte secundare. Aparatele sunt ușor de aplicat și invizibile pe sub haine. Tracțiune trebuie să-și exercite în fiecare zi (aproximativ 8 ore) timp de 3-5 luni. Cu respectarea tuturor regulilor poate crește organul sexual de la 2,5 până la 3 centimetri. Dar nu trebuie să uităm despre faptul că dinamica pozitivă se poate obține numai cu zi de aplicare.

Exercitii ca o modalitate de alungire a penisului de organe în condiții de casă

Jelcing— exerciții speciale, care vă permit să crească penisului și de a îmbunătăți caracteristicile sale. Tehnica ajută de a schimba nu numai lungimea de membru, dar și de grosimea acesteia.

Jelcing este una dintre cele mai vechi tehnici. Ei au folosit pe parcursul a mai multor secole. Rezultatul este atins prin stimularea tensiunii de curgere în organul sexual. Cu timpul, cu ajutorul exercițiilor cresc în volum vasele cavității și crește fluxul de sânge în organul sexual. Astfel de procese acționează favorabil și la creșterea membru.

În zilele noastre, tehnica jelcing puteți ușor pentru a descărca de pe internet. Cu toate acestea, opiniile oamenilor de știință cu privire la eficacitatea acestei metode diferă. Unii cred că de exercitii într-adevăr cresc organul sexual. Alte convinși că jelcing este o modalitate ineficientă, și pentru a obține rezultatul dorit astfel de metodă, bărbatul trebuie să-și petreacă o mulțime de timp și efort.

Mod de vid

Principiul pompa de vid se bazează pe o îndelungată se întinde penisului. Dispozitivul este numit pompă de vid.

Principiul său de acțiune constă în stimularea tensiunii de curgere și consolidarea funcției erectile prin vid, care afectează organul masculin. În urma membru crește atât în volum cât și în valoare. Dar un astfel de efect are un caracter temporar, prin urmare, o pompă de vid recomanda de a utiliza imediat înainte de actul sexual.

Dacă medicamente crește de sex masculin "demnitatea"?

Mediatizat medicamente cu greu poate fi numit un mod eficient marirea penisului. De exemplu, în componența tablete de fonduri sunt cele mai obișnuite de vitamine. Si atunci astfel de pastile ajută la îmbunătățirea funcției erectile, dar nu afecta lungimea penisului.

Dacă vorbim despre medicamente pentru aplicații locale (unguente, geluri, creme), compoziția lor nu este întotdeauna cunoscută. După utilizarea lor mulți bărbați poate apărea senzația de mâncărime și de o reacție alergică pe piele capac.

Prin urmare, medicamente pentru marirea penisului sunt nu numai ineficiente, dar, uneori, chiar periculoase pentru sănătate.

Suplimentele pentru imbunatatirea functiei erectile

Până în prezent deosebit de populare suplimente nutritive biologic active. Datorită naturala compoziția preparatelor are loc intensificarea fluxului sanguin în membrul, îmbunătățește erecția. Primirea Suplimente alimentare influențează pozitiv durata și calitatea actului sexual. Conform feedback-mulți consumatori, după utilizarea lor, se creează un sentiment de a crește principal organul masculin. Cu toate acestea, aceste medicamente au un efect temporar.

penis

În zilele noastre există o mulțime de metode pentru marirea penisului. Dar utilizarea lor valoare numai în cazul când mărimea de fapt devine o problemă. Dacă ați decis să încerce lor de dragul experimentului, atunci nu uitați că astfel de acțiuni pot fi periculoase consecințe.

20.10.2018