Creșterea membru de bicarbonat de sodiu

Un mic penis, poate deveni o adevărată provocare pentru un bărbat. Specialiștii spun că, de fapt, acest fenomen provoacă mai puține probleme decât de a veni cu ei înșiși astfel de bărbați. Problema de bază este de stresul psihologic, care afectează calitatea vieții sexuale. Există mai multe metode de marire a organului sexual masculin, fara interventii chirurgicale, dar, cu ajutorul remedii populare. Cum de a crește un membru de bicarbonat de sodiu și este posibil să se ajungă la un rezultat bun?

mic membru al

Este posibil acest lucru?

Crește membru, folosind bicarbonat de sodiu este destul de real. Cu toate acestea, această metodă este destul de lung, de aceea trebuie să avem răbdare. În plus, un imens rezultat poate fi realizat doar prin modalități radicale, de exemplu, o operatie de marire a penisului. Cei de la sine incercat poporului metoda cu bicarbonat de sodiu, se vorbește despre creșterea în nu mai mult de 3-4 vezi

Înainte de încalce procedura, trebuie să vă asigurați în oportunității de aplicare a acesteia. Unii oameni cred in mod eronat că acesta le este necesar. Experții numesc "mici" cu dimensiuni de cel a cărui lungime nu depășește 10 cm într-o stare de excitare. Cel mai frecvent dimensiunea în rândul bărbaților din țara noastră – medie, lungimea sa nu depășește 18 a se vedea cu toate acestea, uneori, chiar și deținătorii de mari dimensiuni, depășește 18 cm deschis, capabil nu cred mândria lui, încercând să crească. În acest caz, utilizarea de bicarbonat de sodiu nu va aduce mari rezultate.

Imposibil se poate dovedi a fi o creștere de membru în cazul în care acesta are o dimensiune mică, în urma patologii congenitale sau boli cronice. Prin urmare, înainte de a utiliza orice populară metodă, trebuie să se consulte cu un mascul de un medic cu privire la starea de sănătate a penisului de organe și a întregului sistem sexual. Din păcate, de cele mai multe patologii poate rezolva doar prin intervenție chirurgicală. Dacă starea de sănătate vă permite să lucreze independent la schimbarea dimensiunea membru, atunci cea mai bună opțiune ar fi utilizarea de bicarbonat de sodiu – produs disponibil pentru toată lumea.

Proprietăți utile de bicarbonat de sodiu

Pentru unii se pare uimitor faptul, cât de vaste sunt proprietățile utile de bicarbonat de sodiu. Cineva, în general, consideră că acest produs poate fi utilizat numai pentru copt. De fapt, chiar mai multe medicii spun utile despre proprietățile medicinale ale bicarbonat de sodiu. Pentru sănătate bicarbonat de sodiu este util în astfel de domenii:

 • Pentru a lupta împotriva excesului de greutate.
 • Pentru a elimina arsuri.
 • De arsuri la stomac.
 • Pentru normalizarea nivelului de aciditate în stomac.
 • Pentru a accelera procesele metabolice.
 • În scopuri cosmetice.
 • Pentru normalizarea circulației sanguine.

Pentru mărirea penisului se aplică proprietatea ultima bicarbonat de sodiu – pentru normalizarea circulației sanguine. Este cunoscut faptul că sângele provine de la nivelul penisului membru în urma lucrului inimii, ceea ce duce la o erectie. Atunci când el este în stare normală, presiunea fluxului de sânge este mică, iar când vine excitația sexuală, aceasta crește în mod semnificativ. Când țesutul membru umple cu sânge, ei încep să crească în dimensiune și să devină mai dens.

Din mecanismul de erectie poate concluziona că ea depinde în mod direct de funcționarea sistemului cardiovascular, în mare măsură, de organizarea fluxului sanguin și creșterea acestuia de presiune la intentare. Unul dintre proprietăți utile de bicarbonat de sodiu este tocmai capacitatea de a normalizarea circulației sângelui, dacă este necesar, creșterea lui.

bai cu bicarbonat de sodiu

Instrucțiuni de utilizare

Cel mai comun mod de a utiliza bicarbonat de sodiu pentru marirea penisului este de masaj. Pentru a obține rezultatul dorit trebuie să-l îndeplinească în mod corect, pentru a nu dăuna, pentru că pielea penisului este foarte fină. Deci, procedura este format din mai multe etape:

 1. Pregătirea. Obiectivul de formare de – a face pielea penisului elastică, în același timp, creșterea circulatia sangelui. Trebuie să ia un prosop, care trebuie să fie foarte moale, umed-l în apă caldă și în ambalaj-le penisul, lăsând pentru câteva minute. Repeta procedura este necesar, de 3-4 ori.
 2. Masaj. Ei înșiși exerciții pot fi orice, principalul lor obiectiv – întindere de membru. Între exerciții trebuie să asigure restabilirea circulației, care îndeplinește ușoare massaging de mișcare. La intinderea autoritatii, de la el va veni aflux mare de sânge, apoi la buna massaging ea va fi egal distribuite prin vene. Bicarbonatul de sodiu este recomandat să utilizați în timpul masaj. Este suficient pentru a lua în palmă o cantitate mică de pulbere și ca o "frec" pielea lui. Procedura va fi similară cu utilizarea de scrubs.
 3. De recuperare. După efectuarea de exerciții trebuie să se relaxeze și să mintă. Dacă imediat sari și de a începe treaba, pentru ca organismul va de stres. Apoi, fluxul de sânge, care abia a reușit să pentru a obține o mai bună, din nou se va lucra intens.

Specialiștii spun că, în timpul de masaj organului sexual, bărbatul trebuie să fie într-o dispoziție bună și complet relaxat. Probleme de sănătate sexuală barbatii de multe ori sunt de natură psihologică, prin urmare, este important să tune în sine. Sexologii recomanda "pentru a termina" în capul lor dorite de centimetri și să prezinte rezultatul. Cu alte cuvinte, omul trebuie să iubească pe sine și să fie setat pentru a admira de realizarea lui.

Lotiuni cu bicarbonat de sodiu

Loțiuni sau comprese cu bicarbonat de sodiu – un alt mod de penis la domiciliu. Pentru prepararea de sifon de soluție trebuie să ia 1-2 linguri de bicarbonat de sodiu și se dizolvă-le în jumătate de pahar de apă caldă. Apoi, umezi primit-o soluție de tifon și atașați-l la un membru al. Dimensiunea de tifon trebuie să fie suficientă pentru a folie de ea întreaga lungime a organului.

De a face lotiuni este recomandat în fiecare zi, timp de o luna. Unic procedura de rezultatul dorit nu va aduce. Puteți adăuga la hortus soluției câteva picături de uleiuri esențiale. De exemplu, acest lucru poate fi ulei de cardamom, chiparos și alte "masculin" de arome. Mirosul lor, ajută să se relaxeze și să nu se concentreze pe problema. După finalizarea procedurii, se recomandă să mintă într-o stare relaxată.

Bicarbonat de sodiu în interiorul

Primirea de bicarbonat de sodiu în interiorul, puteți utiliza pentru a completa una din cele de mai sus metode de marirea penisului. Soda are de mai mulți factori impact pozitiv asupra sistemului intern al organismului. Uneori, se dovedește că, de fapt, lungimea de membru este revelat nu este pe deplin din cauza bolilor de care omul nici nu bănuiește. Acestea pot provoca și alte probleme de erectie. Consumul de bicarbonat de sodiu va scăpa de "gunoi", în formă de toxine, care pot fi cauza unor boli.

Ia bicarbonat de sodiu în interiorul, trebuie să urmați sfaturile medicilor. Sunt sfătuiți să înceapă administrarea cu doze mici – ¼ lingurițe pe zi, dimineața și seara. Acest lucru trebuie făcut în între mese. Treptat, cantitatea de bicarbonat de sodiu crește până la 1 linguri cu masa.

În scopul de a preveni, se recomandă să utilizați o soluție de sodă din 1 lingurita de bicarbonat de sodiu la jumătate de pahar de apă. De a face acest lucru este necesar, în dimineața, pe stomacul gol. Desigur, în mod direct consumul de bicarbonat de sodiu nu va afecta dimensiunea penisului, dar este sigur de a afecta în mod pozitiv starea de sănătate a bărbatului și starea emoțională.

contraindicații

Contraindicații

Bicarbonatul de sodiu este substanța naturală, ceea ce înseamnă că, în general, aplicarea sa în condiții de siguranță. Cu toate acestea, ca orice produs are contraindicatii. Utilizarea bicarbonat de sodiu pentru masaj membru sau comprese publice și private:

 • Dacă aveți răni, erupții cutanate pe piele.
 • La intoleranță individuală a produsului de către organism.
 • În cazul unor modificări patologice de organ (nevoie de consultația medicului).

Consumul de bicarbonat de sodiu în interiorul dispune de toate de aceiași factori ca și exterior, precum și mai multe contraindicații. Acestea includ:

 • Gastrita cronică și alte boli cu încălcarea nivelului de aciditate în stomac.
 • Ulcer.
 • O reacție alergică la un produs.

Se interzice categoric utilizarea restante de bicarbonat de sodiu, înainte de utilizare, trebuie să verificați specificat pe cutie termenul de valabilitate. În plus, în cazul în care pulberea, deși nu a expirat, dar are, de culoare galbenă, cu miros neplăcut sau alte defecte, utilizarea sa este, de asemenea, interzisă.

Efectul de bicarbonat de sodiu în corpul masculin

Proprietăți utile de bicarbonat de sodiu sunt capabili de a îmbunătăți bărbați de sănătate și de a crește puterea de sex masculin, deși bicarbonat de sodiu nu este inclus în lista de afrodisiace.

Datorită proprietăților sale de bicarbonat de sodiu ajută la lichefierea sânge, care stimulează fluxul de sânge în organism, inclusiv la nivelul organelor pelvine. Organul sexual împreună cu sângele este îmbogățit cu oxigen, spongios corp turnat, membru devine ferm.

Suporterii de bicarbonat de sodiu o consideră un mijloc sigur, salvarea de la masculin cumpene:

 • Bicarbonat de sodiu, nimerind în organismul bărbatului, normalizează metabolismul și producerea de hormoni, inclusiv testosteron. Acest lucru este favorabil afectează funcționarea organelor de reproducere.
 • Intern primirea de bicarbonat de sodiu stimulează fluxul limfatic la nivelul organelor pelvine.
 • Bicarbonat de sodiu curăță organismul, elimină toxinele și îmbunătățește imunitatea. Robuste și puternic imunitatea fac un barbat accentus-obsistens, ceea ce înseamnă că și rezistent în pat.
efectul de bicarbonat de sodiu pe membru

Cum să luați

Barbatii spun o varietate de metode de consumul de bicarbonat de sodiu. Aici sunt cele mai populare:

Sifon băutură

Sifon băutură consumate pe stomacul gol sau cu 1 oră înainte de mese. În stomac nu ar trebui să fie proceselor digestive. Acceptarea poate fi de lungă durată, dar doar 1 dată pe săptămână. Sau cure de 2 săptămâni de zi cu zi și 2 săptămâni de pauză. Bicarbonat de sodiu diluat poate fi în apă și în lapte.

 1. Într-un pahar de apa fiarta la temperatura camerei se presara cu 0,5 linguriță de bicarbonat de sodiu. Ia dimineața, după masă. Cursul este conceput pe lună. Deși unii cred că o astfel de norme nu este suficientă și se diluează o lingură mică.
 2. Adaptive modalitate presupune creșterea treptată a dozei în timpul cursului, începând cu 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu.

Acțiunea sifon băutură nu durează o lungă perioadă de timp. Pentru o perioadă scurtă de timp de până la 3 ore, suficient pentru o singură întâlnire, bicarbonat de sodiu poate face organul sexual mai lung si mai gros pe o sumă mică de 3-4 mm Și apoi prin valul de sânge.

Aplicarea locală de bicarbonat de sodiu

Local frecare de bicarbonat de sodiu în penis este metoda principală. Sifon pulbere este aplicat direct pe corp. Eficiența unei astfel de proceduri este de înțeles. Masajul stimuleaza fluxul de sange, bicarbonat de sodiu patrunde prin piele, intră în sânge și subțiază ei, crescând de umplere. Pentru desfășurarea procedurii de necesitatea de a penisului la abur în baie sau duș. Abur crește suplețea și crește ușor dimensiunea.

 1. O cantitate mică de bicarbonat de sodiu ia pe degetele de la picioare și ușor freca organul sexual 3-5 min Scrot ocupa de bicarbonat de sodiu nu trebuie să. Mod eficient înainte de intimă comunicare. În unele comentarii spun că, dacă există perseverență pentru 2-3 luni a reușit să ajungă la mărire la un cuplu de centimetri.
 2. Frecare cu ulei vegetal. Un strat subțire de ulei vegetal caldut se distribuie pe suprafata penisului. La un film de ulei se aplică un pic de bicarbonat de sodiu și atent mișcări de masaj frecat în organul sexual. Procedura continuă până la uscare a tuturor componentelor, de aproximativ 4-6 min este suficient pentru a evalua un rezultat pozitiv.
 3. O combinație de succes de componente contribuie nu doar la creșterea în mărime, și chiar crește sensibilitatea, care este de asemenea important. Pre-bicarbonat de sodiu și miere ar trebui să fie se amestecă în volume egale. Gata amestecul se întinde pe membru. Masajul se realizează ușor frecare mișcări.

Supliment alimentar

Consumate împreună cu produse de patiserie și preparate cu aluat pe sifon.

Exterioare de baie

 1. Pentru persoane tăvile avea nevoie de un bol sau o altă capacitate potrivită. Cantitățile de apă ar trebui să fie suficient pentru a se scufunde picioare. Soluția se pregătește aderarea la raporturile de 2 linguri de bicarbonat de sodiu la 2 litri de apă cu o temperatură de 38-41°C. Durata sesiunii – 15 min
 2. Locale de baie eficiente și simple. Într-un pahar cu apă caldă se toarnă 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Se amestecă bine. Într-o soluție de sodă se scufunde penis. Durata procedurii este de 30 min Repeta poate fi nu mai mult de 1 ori pe zi.
utilizarea bicarbonat de sodiu

Microclysters

O procedură decontată la 2 săptămâni curs 1 dată în 2 zile. Începe cu o purificare clisme cu apă curată, caldă, apoi soda. Într-un vas de sticlă se dizolvă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu în 200 ml de apă fiartă caldă. Pentru temperatura apa si corpul trebuie să se potrivească.

Compresa

Pentru a prepara o compresa pe net o cârpă umedă din țesături naturale, se toarnă un strat uniform de bicarbonat de sodiu. Pus pe membru și să păstreze nu mai mult de 20 de min Compresa calda cu bicarbonat de sodiu activeaza umplerea cu sânge a penisului, acesta devine mai elastic. Resturile se spala sub jet de apa.

O combinație de bicarbonat de sodiu și clamping

Dacă în cauză bine de bicarbonat de sodiu opinii membrii de pe forum-bărbați au fost împărțite, mulți au vorbit despre miracol exerciții care se execută concomitent cu "sifon terapie".

Nesigur tip de exercițiu numit clamping. În traducere liberă din limba engleză înseamnă "de prindere cu cleme". Sensul de bază de exerciții – trece la fel de externe din viena, pentru a întârzia fluxul de sânge din penis.

Esența tehnicii:

 • Avea nevoie de masina sau banc colierele de dimensiuni potrivite pentru cóntere baza penisului.
 • Începe un antrenament ar trebui să fie cu experitur nu mai mult de 5 min
 • Când efectuați exerciții neapărat nevoie pentru a muta. Este interzis să se așeze sau se întindă, chiar dacă se simte disconfort.

Judecând după comentarii, se poate ajunge la marirea penisului de 2-3 cm, dacă-și exercite jumătate de an, în fiecare zi. Dar și despre bicarbonat de sodiu nu trebuie să uităm și de a lua o soluție de sodă.

Este important de remarcat faptul că exercitarea este nesigur. Cei care au probleme cu vasele sau boli ale sistemului genito-urinar efectua un exercițiu nu se poate.

20.10.2018