Pompa pentru marirea penisului - cât crește penis, modul de utilizare a

Bărbații care doresc să-și facă propriul organ sexual mai mult, dar nu se rezolvă de la operație, poate ajuta pompa speciala. Acest dispozitiv este bine îmbunătățește fluxul de sânge la intim locul prin care cresc posibilitățile în pat. Membru atunci când acest lucru devine din ce în ce mai mare, ceea ce mă bucură și de un bărbat, și-l partener.

cum de a crește membru

Principiul de funcționare a pompei

Aflând despre existența mărind dimensiunile penisului pompa, bărbații primul lucru pe care doresc să studieze principiul său de acțiune. După cum a fost menționat anterior, aparatul de mai multe ori îmbunătățește alimentarea cu sânge în zona genitală. Prin aceasta se asigură următoarele efecte:

 • Marita de umplere cavernos tel. Exact acest lucru duce la faptul că un membru devine din ce în ce mai mare. Efectul trece, împreună cu plecare de erectie. Dacă utilizați o pompă în mod regulat, atunci șansele pentru o lungă perioadă de stabilire a rezultat în mod semnificativ a crescut.
 • Consolidată erectie. Starea de realizat datorită vastei fluxul de sange la zona intima. Prin aceasta se restabilește presiunea de erectie, care se poate ține câteva ore.
 • Îmbunătățirea aportului de sânge. Un astfel de efect este asigurat de apariția artificială circulația biologică a lichidului în zona de amplasare a organelor pelvine. Pompa îmbunătățește transportul de sânge, prin care se rezolvă o problemă de încălcare a aportului de sânge. Iar acest lucru este un excelent de prevenire, de avertizare, dezvoltarea prostatitei și hemoroizi.
 • Creșterea sensibilității. Pentru acest rezultat corespunde hiperemia țesuturilor. Pompa face actul sexual mai intens, iar un orgasm de – vie.

Obține astfel de efecte, va reusi doar cu barbatii care folosesc aparatul în conformitate cu instrucțiunile.

Dacă în timpul efectuării manoperelor vor fi comise greșeli, vă puteți aștepta la un rezultat contrar.

Variante de pompe de apa

Pompa pentru marirea penisului poate fi de diferite tipuri. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici. Dispozitivul constă dintr-un plastic bec, pe care a aplicat riglă. În set pot fi găsite speciale accesorii chedere, care ajuta pentru a crea un vid.

În unele modele sunt prezente elemente suplimentare în formă agentului de circulație sau un cablu declanșator supapei. Există astfel de tipuri de pompe de apa, care mareste de sex masculin demnitatea:

 1. Manuale. Pentru a elimina din aparatului de aer, este necesar de a utiliza o para sau un piston. Manual pompa este diferit de accesibilitate și ușurința în aplicare. În plus, ea permite de a obține rezultatul așteptat, dar pentru aceasta va trebui să încerce mai mult.
 2. Automate. Ei au pompa electrica, care reduce rapid presiunea în balon. Pentru ca aparatul să funcționeze, trebuie să introduceți în el bateriei. Pentru marirea penisului, cu ajutorul pompei nu trebuie să depună prea mult efort, deoarece toate manipulările au loc în mod automat.
 3. De apă. Aceasta este o relativ nou model. În ele în loc de aer, apa este utilizată. La bec o manșetă cu pompa. Rezultatul după aplicarea acestui aparat este realizat destul de repede. El este considerat a fi mai sigur decât alte tipuri de pompe.

La alegerea tipului de pompă ar trebui să fie sigur să acorde o atenție la caracteristicile propuse de modele. Acest lucru va permite de a alege cea mai bună opțiune.

pompa pentru marirea penisului

Etapele pregătitoare

Înainte de a utiliza o pompă de destinație, trebuie să fie instruit. Cu mult înainte de cumpărare este de dorit să se consulte cu un specialist despre posibilitatea de aplicare a acestui dispozitiv. Necesar pentru a trece examenul de la clinica, pentru a asigura siguranța de marire a penisului de organe cu ajutorul său.

Înainte de aplicare directă a aparatului este necesar, spălați-l în apă caldă.

Totodată, este de dorit de a folosi sapun. Este strict interzis să încerce să se fierbe timp de o pompă și uda-l cu apă clocotită, cu scopul de a dezinfecta.

Aceste acțiuni vor duce la deteriorarea aparatului. De asemenea, nu se poate bucura de 1 fanfara de mai multe persoane, deoarece ea se referă la o categorie de obiecte personale.

De a utiliza aparatul trebuie cu prudență, deoarece se poate deteriora ușor. Depozitați-o pompă într-un loc întunecos, în care temperatura nu se ridică mai sus de 35 de grade. Temperaturile mai ridicate pentru ei distructive.

Instrucțiuni de utilizare

Daca barbatii sunt indicatii de utilizare pompa, de exemplu, probleme cu circulatia sangelui in zona pelviana sau nemulțumire dimensiuni membru, atunci el poate începe să utilizați acest dispozitiv.

Dar înainte de asta este necesar să examineze cu atenție ghidul, care se anexează la fiecare model.

La aplicarea de vid pompă manuală sau automată de tip, trebuie să adere la un astfel de algoritm de acțiuni:

 1. Organul sexual trebuie să feriți-vă de a pune în balon, după ei, este necesar cât mai strâns presat la corpul. Verificați densitatea poate fi cu ajutorul de compresie orificiile de pe balon.
 2. Țineți aparatul, trebuie să apăsați pistonul sau pere. Dacă pompa electrică, este necesar să faceți clic pe supapa corespunzătoare pentru a aduce aparatul în funcțiune. Ar trebui să se întâmple pompare a aerului.
 3. După aproximativ 30 de secunde penisul devine roșu, va apărea o erectie. În acest moment, se arunca cu subpresiune prin intrarea aerului în aparat. Pentru a face acest lucru, este necesar să faceți clic pe special supapa. Uneori este suficient doar pentru a deschide destinat acestui orificiu pe cea mai pompa.

Ca doar erectii va slăbi un pic, este necesar, din nou, să efectueze toate etapele de mai sus.

Când erecția va deveni foarte puternică, la organul sexual va fi nevoie de a purta un inel special. Acesta nu va permite cresterea tensiunii fluxul rapid să se îndepărteze de la această zonă.

După procedura imediat trebuie să fie bine spălate utilizat aparatul în apă caldă cu săpun.

Se admite aplicarea unui alt detergent, care are un dezinfectant de proprietate. Bine, dacă acesta este destinat pentru îngrijirea intimă de relaxare.

De similare principiul folosit pompa hidraulica pentru bărbați. Dar în acest caz trebuie să urmeze astfel de etape succesive:

marirea penisului
 1. Nevoie pentru a obține confortabil în baie, în care deja acumulată o cantitate suficientă de apă. Este necesar să se afunde în ea până la nivelul taliei. În apă caldă, de preferință la macerat timp de câteva minute, pentru a maximiza de a relaxa zona intimă. Datorită acestui fapt, crește eficacitatea terapiei.
 2. Balon dispozitiv are nevoie să se scufunde în apă caldă și ușor de a pune pe relaxat membru.
 3. Ar trebui să facă o pereche de manipulare balansoar, pentru a elimina din pompă inutile de aer. Datorită acestui fapt, în interiorul ei creează o presiune scăzută. Din instrumentului ar trebui să fie, de asemenea, elimina excesul de apa cu ajutorul de sus capsule.
 4. Când pompa este suficient va face volum, trebuie să se relaxeze și de a observa puterea de vid. Dacă el va începe să slăbească, trebuie să repetați primare de manipulare.

Dacă omul se va lipi de reguli de aplicare a pompei pentru a crește dimensiunea și grosimea de sex masculin demnitatea, atunci el va fi capabil de a face mai mult cu aproximativ 2-3 vedea acest lucru Este destul de un rezultat bun pentru cei nemultumiti de dimensiunile propriului penis.

În ce cazuri se interzice de a utiliza o pompă

Metoda de marire a penisului de organe prin expunere la ea de vid se referă la numărul relativ sigure. Spre deosebire de alte moduri de a-l puteți practica bărbații care au probleme în funcționarea inimii. Cu toate acestea, de la pompa, de asemenea, există contraindicații, care ar trebui să se familiarizeze înainte de a ocupa această terapie.

Dacă nu respectați regulile, omul se va confrunta cu o serie de reacții adverse. Trebuie imediat să renunțe la utilizarea pompei, dacă se vor produce următoarele modificări adverse:

 • Apariția de leziuni și echimoze pe dermic stratul de zăpadă adâncă intim autorității.
 • O puternică scădere erectie dupa procedura cu aparatul.
 • Reducerea sensibilității capul penisului.

Cea mai mare atenție ar trebui acordată vânătăi, care pot apărea la aplicarea greșită a aparatului. Dacă un bărbat este rănit, el trebuie să apeleze la un specialist.

Cel prescrie medicamente cu acțiune locală, care vă va ajuta să le elimine. Astfel de încălcări sunt adesea indică prezența bolilor asociate cu vasele. Atunci când sunt expuse la vid acestea sunt foarte rapid deteriorate, de aici și hematoame cu vânătăi.

Complet interzis această metodă de marirea penisului este pentru oameni care sunt procesele inflamatorii in uretra.

Un flux puternic de sânge va crește doar simptomatica patologie și va duce la dezvoltarea rapidă. Același lucru este valabil pentru bărbați cu îngustarea preputului.

În acest diagnosticul pompa va duce la distrugerea țesuturilor de membru, după ce autoritatea de mult se va umple de sânge.

Medicii recomanda insistent să renunțe la pompe bărbați, care au tendința de lungă durată de erectie. La diferite boli metoda de marirea penisului poate provoca leziuni grave. Aparatul va consolida doar durata vârful de stare.

În unele cazuri, pentru a rezolva o astfel de problemă poate doar la interventia chirurgicala. Dacă un om, care nu este contraindicată expunerea la organul sexual vid, vor să adere la toate recomandările și reglementările referitoare la utilizarea pompei, atunci el va fi capabil de a realiza marirea penisului de 2-3 cm pentru mai multe sesiuni.

membru

Un membru va fi semnificativ mai mare, nu numai în lungime, dar și diametru. Astfel un bonus frumos va multumi partenerul, astfel ca el va face senzație în timpul intimitate mai vii.

16.11.2018