Cum de a crește membru bicarbonat de sodiu - regulile de utilizare, contraindicații

Mulți oameni nu sunt mulțumiți de mărimea lor sexual autorității, astfel încât ei încearcă să găsească o metodă care vă va permite pentru a mari penisul. În acest scop, reprezentanți ai sexului puternic, folosesc o varietate de rețete și moduri, iar unele dintre ele pun în pericol sănătatea și conduc la dezvoltarea incurabile patologii. Printre rețete de medicina traditionala pot fi găsite astfel de mijloace, care sunt preparate simple și accesibile de componente, dar ele arată de înaltă eficiență și destul de sigure. Unul dintre aceste este bicarbonat de sodiu. Acest produs este în fiecare casă, iar valoarea lui penny. Înainte, cum de a crește un membru de bicarbonat de sodiu, trebuie să ia în considerare aspecte importante și regulile de utilizare a acestei substanțe.

bicarbonat de sodiu pentru marirea penisului

Este eficient dacă bicarbonat de sodiu pentru marirea penisului?

Mulți sunt interesați de întrebarea dacă este posibil să crească membru cu bicarbonat de sodiu? El răspunde în mod rezonabil numai după analiza compoziția acestui produs.

Soda de des folosită în rețete de medicina traditionala, deoarece acesta este un instrument excelent pentru a combate inflamatorii proces și microorganisme dăunătoare. Nu trebuie să credeți că atunci când se utilizează această substanță penis va crește de furtunos. Studiile au arătat că soda crește eficiența atunci când se utilizează alte metode, atunci este recomandabil să se aplice ca un element auxiliar.

Cum de a crește membru cu ajutorul de bicarbonat de sodiu? Capacitatea de a modifica dimensiunea organului sexual este condiționată de faptul că o substanță poate pătrunde nestingherit în țesuturi, precum și din contul unic de acțiune subțiază sângele. Această caracteristică face praf de neînlocuit – este de activ, crește dimensiunea organului sexual. Marirea penisului bicarbonat de sodiu nu va afișa rezultate normale, dacă nu se efectuează exerciții sau de a nu utiliza dispozitive speciale.

Ar trebui remarcat faptul că acest material minunat protejează penis de la leziuni și diferite complicații. Unele exerciții fizice pot crește riscul de formare a cheagurilor de sânge, dar, de asemenea bicarbonat de sodiu, din cauza compoziției sale unice este capabil de a pentru a lichefia sânge, ceea ce nu permite apariția cheagurilor de sânge.

Există mai multe opțiuni pentru marirea penisului bicarbonat de sodiu, fiecare dintre care are individuale avantaje și caracteristici. Un anumit tip de murături fiecare de sine stătător, și chiar mai bine să le combine, dar principalul lucru nu este de a exagera stabilite de dozare. Cei care știu cum să marire penis bicarbonat de sodiu, susțin că falusul creste cu aproximativ 1-2 centimetri. În general, această pulbere este utilizat în următoarele tipuri:

 • este folosit în interior;
 • se aplică ca o componentă de bază pentru unguente;
 • este o componentă pentru prepararea de tăvile.

Mai bine grafic arată tot despre creșterea membru de bicarbonat de sodiu — video demonstrează cele mai importante aspecte legate de desfășurarea procedurii și de a spune despre regulile de bază:

Calitățile utile de bicarbonat de sodiu

Pentru cei care nu sunt mulțumiți cu dimensiunea lor sexual organ, ar trebui să învețe cum de a crește membru de sex masculin cu ajutorul de bicarbonat de sodiu, deoarece aceasta este una dintre cele mai simple și accesibile metode pentru punerea în aplicare a care aveți nevoie pentru a petrece un minim de efort și resurse financiare.

Unele nu sunt chiar conștienți de proprietățile pozitive de bicarbonat de sodiu, crezând că ea se aplică exclusiv pentru copt. De fapt, despre proprietățile medicinale ale acestui produs merg adevărate legende. Dacă luăm în considerare mai în detaliu, o substanță ajută în următoarele cazuri:

 • scapa de excesul de greutate;
 • elimină arsuri;
 • pentru a face față cu arsuri la stomac;
 • accelerează metabolismul;
 • normalizează aciditatea în stomac;
 • se aplică în scopuri cosmetice;
 • reglementează procesul de circulație;
 • cu ajutorul de bicarbonat de sodiu creste penisul.

Marirea organului sexual se produce prin expunere la praf de la sistemul circulator. Toată lumea știe că erecția se produce când umplerea membru și elemente structurale de sânge. Bicarbonat de sodiu contribuie la amplificarea circulației sangvine, astfel încât cavernos și spongios corpului cresc în dimensiuni.

Cum să utilizați bicarbonat de sodiu poate crește membru?

Înainte de a mari penisul cu ajutorul de bicarbonat de sodiu, trebuie să ia în considerare câteva reguli foarte importante de utilizare a acestei substanțe. Cea mai comună metodă este de masaj. Pentru a rapid și în condiții de siguranță a ajunge la un rezultat pozitiv, trebuie să facă un exercițiu în mod corect, în caz contrar, există o probabilitate de deteriorare a pielii sensibile falus. Procedura cuprinde mai multe etape:

cum de a crește membru
 1. De pregătire. Înainte, cum de a crește membru la domiciliu, bicarbonat de sodiu, aveți nevoie pentru a pregăti organismul pentru a cutanate calota a devenit elastic și a crescut circulația sângelui. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a lua un prosop — mai bine să acorde prioritate mai soft varianta. După, trebuie să udați-l cu apă caldă și încheie în jurul organului sexual, se lasă timp de 2-3 minute. Procedura se repetă de mai multe ori – cel puțin 3.
 2. Masaj. Nu toată lumea știe cum să marire penis cu ajutorul de bicarbonat de sodiu prin masaj, al cărui principal scop – să se întindă autoritatea. Între seturi ar trebui să asigure restabilirea corectă a circulației, prin efectuarea netede și ușoare mișcări. Când se întinde organului sexual în ea intră o mare cantitate de sange de masă, după care, prin buna masarea ea va fi distribuită în mod egal pe toate venele. Bicarbonat de sodiu trebuie să se aplice în mod direct în timpul de masaj. Pentru a face acest lucru este suficient pentru a lua un vârf de cuțit de substanțe în mână și literalmente împinge-l în suprafața penisului. Procedura este oarecum amintește aplicarea frecarea.
 3. De convalescență. După ce exercitii pentru marirea penisului bicarbonat de sodiu s-a încheiat, trebuie să restabiliți funcționarea normală a organismului. Pentru a face acest lucru trebuie doar să întindeți-vă și relaxați-vă.

Expertii recomanda înainte de a efectua creșterea penisului bicarbonat de sodiu, nevoie pentru a ridica starea de spirit și relaxați-vă. De multe ori problemele de sănătate a sistemului de reproducere poartă, de natură psihologică, prin urmare, trebuie să vă programați la un rezultat bun.

Sexologii susțin că bărbații au nevoie de a veni cu lipsă de centimetri de capul lor, acest lucru va permite mai repede pentru a scăpa de complexe.

Suc de gadget-uri

Pentru gătit sifon soluție nevoie pentru a lua 2 linguri de substanță și se amestecă bine în 100-150 ml de apă caldă. În această soluție, umeziți o bucată de tifon sau un mic prosop și puneți acest compresa pe zona inghinală. Dimensiunea tesatura ar trebui să fie astfel încât s-a reușit pe deplin, cu organul sexual.

Creșterea membru cu ajutorul de bicarbonat de sodiu prin loțiuni presupune utilizarea de zi cu zi, în termen de 30 de zile. O procedură nici un rezultat nu va arăta, de a aplica metoda trebuie doar cursuri. Pentru a mări efectul pozitiv asupra organismului în amestec, puteți adăuga un pic de ulei esential. Perfect pentru aceste scopuri, potrivit ulei de cardamom sau orice alte plante, înzestrate cu "macho" miros. Aroma de uleiuri esențiale vă permite să se relaxeze și să uitați despre problemele urgente și consistența fină contribuie încălzirea corpului și facilitarea circulației. După procedura de ceva timp să mintă, dar mai bine un pui de somn, pentru a fixa rezultatul.

Pentru a îmbunătăți eficiența prin creșterea penisului bicarbonat de sodiu poate fi cauza ei internă de recepție. Ea acționează pozitiv în mediul intern al organismului, și anume contribuie la reglarea funcționării importante organe și sisteme. În unele cazuri, de dimensiuni mici este cauzat de prezența bolilor asociate, despre care omul nu poate ghici. Acestea conduc la o scădere a calității erectie sau chiar provoacă impotență. Consumul de substanțe va scuti organismul de toxine și a toxinelor, care pot duce la patologii periculoase.

Înainte de administrarea substanței trebuie să se consulte cu un specialist — medic calificat vă va spune cum puteți mări penisul bicarbonat de sodiu, și face acest lucru în condiții de siguranță și maximă într-un timp scurt.

bicarbonat de sodiu

Tu ar trebui să înceapă, în doze mici, un sfert de linguriță de două ori pe zi. Acest lucru se face în intervalele de timp intre ingestia de alimente. De-a lungul timpului doza crește la 1 linguri pentru recepție.

Pentru prevenirea diferitelor boli și probleme cu sistemul digestiv este necesar să utilizați o soluție de sodă – la 150 ml de apă, se adaugă 1 Linguriță de pulbere. Bea instrumentul trebuie să fie în dimineața înainte de masă.

Desigur, în mod direct utilizarea de bicarbonat de sodiu nu se va schimba dimensiunea penisului, dar, în orice caz, va influența în mod pozitiv sănătatea bărbați și starea psiho-emoțională.

De multe ori se aplică de baie pentru marirea penisului bicarbonat de sodiu — comentarii arată că această procedură are un indicator de eficiență. Pentru a utiliza această metodă trebuie la fiecare litru de apă se adaugă 100 de grame de substanță. Pornind de la acest raport, volumul de baie poate fi reglat, nu este nevoie pentru a face apa foarte fierbinte, alegerea optimă va fi de 40-50 de grade. Este foarte important să ne permitea relaxeaza-te, nu provoacă disconfort și chiar mai mult durere. Pentru a face acest lucru de pe corp nu trebuie să fie deteriorat.

Cea mai mare eficiență procedura prezinta imediat înainte de exerciții, atunci cădiță normalizează circulația sângelui în penis și relaxează țesuturile. Durata procedurii este de aproximativ 15 minute. Aplica datelor de manipulare nevoie de cât mai multe ori în decurs de o lună, dar nu mai des decât de 2 ori pe zi. Intervievați de bărbați într-o singură voce a spus că bicarbonat de sodiu – acest lucru este foarte de încredere și în condiții de siguranță substanță pentru a crește masculin "demnitate", care în tot timpul cursului nu a provocat nici un fel de complicații.

Reguli de securitate

Mens manega este foarte sensibil la o varietate de manifestările negative, prin urmare, trebuie să se protejeze împotriva patogene a factorilor de mediu și a mediului intern. În ciuda pozitive produs de calitate, o astfel de metodă poate duce la consecințe grave. Pentru a preveni acest lucru, este necesar să se respecte o serie de reguli, care permit de a păstra sănătatea este în regulă. La ele se referă la următoarele aspecte:

 • dacă se planifică utilizarea internă, trebuie să fie extrem de atent, mai ales dacă există unele afecțiuni ale sistemului digestiv. Dacă în stomac crescut aciditatea, atunci consumul regulat de droguri în cantități mari, provoacă dezvoltarea de gastrita sau chiar ulcer;
 • trebuie să se consulte cu medicul dumneavoastră, pentru a se exclude existența individuală intoleranță la acest produs;
 • în prezența unei astfel de boli cum ar fi diabetul zaharat, este mai bine să se abțină de la aplicarea, în orice formă, pentru că acțiunea componentelor active se dovedește a fi exact pe vasele de corp;
 • este interzisă, dacă un bărbat diagnosticat maligne educație, pentru că sângele după câteva tehnici de substanțe devine mai lichid, astfel încât celulele canceroase mai repede răspândit pe tot corpul;
 • ar trebui să renunțe la utilizarea acestui instrument, cu aciditate scăzută a stomacului, deoarece este plină de consecințe grave;
 • unii oameni suferă de hipersensibilitate a pielii — pielea calota are o putere mare de uscare. Aceasta va cauza grave iritatii sau chiar a procesului inflamator, că în sexuala sistem deosebit de simplu.

Este important să ne amintim că un rezultat pozitiv se poate realiza numai cu respectarea regulilor stabilite. În toate metodele de marire a penisului de organe de mare importanță revine regularitatea. Dacă zilnic se aplice eficientă și sigură, atunci el cu siguranță va funcționa și va adăuga penis câțiva centimetri.

Contraindicații

Aplicarea compoziției are un număr de contraindicații, care trebuie neapărat luate în considerare, mai ales în cazul unor afecțiuni sau boli cronice. La aceste contraindicații includ:

 • deteriorare a pielii inflamate, prezența de erupții cutanate;
 • intoleranța individuală a substanței;
 • deformare a autorității ca urmare a procesului patologic (în acest caz, fără o consultare cu medicul curant, nu se poate face).

Dacă există factori de mai sus substanță nu se administrează extern și intern, iar în ultimul caz, la aceste contraindicații sunt încă câteva:

 • gastrita cronică tipul de orice altceva, orice boala care duce la modificarea acidității în stomac;
 • o reacție alergică;
 • ulcerativa de educație.
bai cu bicarbonat de sodiu

Este strict interzis de a aplica instrumentul la care a expirat termenul de valabilitate, de aceea este neapărat nevoie de a verifica, înainte de, cum să marire penis bicarbonat de sodiu. Plus la toate, de utilizare ar trebui să renunțe chiar și în cazul în care instrumentul are durata normală de valabilitate, dar pulbere și-a schimbat culoarea în galben, are mirosul specific sau de orice altă abatere de la norma.

Pentru a garanta 100% de rezultat și de a afla exact citiți video, care va demonstra caracteristicile acestui proces:

Acum știți cum afectează bicarbonat de sodiu la o creștere de membru. Pentru a obține un rezultat pozitiv, trebuie să respecte toate regulile și recomandările, precum și să efectueze proceduri în mod regulat. Este important să ne amintim despre contraindicații și posibile complicații — acestea apar foarte rar, dar totuși, unii bărbați au remarcat o deteriorare a sănătății. Pentru a reduce probabilitatea acestui proces ar trebui să se consulte cu medicul dumneavoastră — el nu numai că va organiza diagnosticarea completă a organismului, dar, de asemenea, vă va spune cum să utilizați bicarbonat de sodiu pentru marirea penisului.

23.11.2018