Cum de a crește penis - modalități simple, fără operație

Bună ziua, dragi cititori! Haideți să aruncăm o privire sobru la realitatea: majoritatea mature barbati nemultumita de marimea propriului penis. Potrivit statisticilor, de a crește propria demnitate, visează 8 din 10 baieti. Unii văd acest lucru ca pe aproape orice problemă de viață, își pierd încrederea internă și sexualitatea, au devenit prea mare de mii de complexe și probleme în relația cu sexul opus. Ideea că o nevoie urgentă de a schimba ceva în corpul tău și, treptat, devin o obsesie. Dar puțini bărbați sunt rezolvate la acțiuni radicale, de acord cu o intervenție chirurgicală.

cum de a crește membru

Operațiunea – mergi nesigur și costisitoare, de aceea este recomandabil să se ia în considerare și alte modalități de a crește membru, disponibile la domiciliu și nu plină consecințe grave.

Cu ajutorul de care puteți crește membru câteva luni acasă

Surprinzător, dar cel mai adesea problema cu un penis de mărime contrived proprietarul lui. Bărbații, lungimea membru care ajunge la opt centimetri în starea excitată, nu vă faceți griji: le organul sexual corespunde normal indicatori. Dar de multe ori baieti, având destul de "standard de dimensiuni" (de la 12 până la 16 cm în lungime și 3-4 cm în circumferință in erectie), tind să se gândească la creșterea membru. Dacă se poate realiza cu adevărat un rezultat vizibil, și de a face un "prietenul" mai gros sau mai mult, fără a recurge la operatie?

Există mai multe moduri care pot afecta mărimea organului sexual masculin. În comparație cu mediile metoda acestea nu sunt diferite de eficiență. Mai mult, pentru a garanta acțiunea unuia dintre ei sută la sută imposibil. Și totuși, practica aplicării de tehnici pentru a modifica dimensiunea penisului vorbește despre rezultatele bune la rezistent dorința de a-și atingă scopurile. Pentru a crește membru este de dorit de a folosi concomitent mai multe variante din cele prezentate mai jos:

 • tehnica de masaj și jelqing;
 • agățat de marfă;
 • prelungitoare și pompa de vid;
 • o varietate de medicamente si remedii populare.

Jelking: tehnica simpla de exercitii pentru marirea penisului

Deci, pe scurt, despre fiecare dintre metodele de ordine. De-a lungul a sute de ani bărbații regiuni din asia folosesc cele mai vechi tehnici de jelqing, esența căruia constă în special impactul pe penis. Important este ca în timpul unui astfel de masaj, asemănătoare ușoară compresie și muls, un membru nu a fost în stare de erecție maximă. Secretul constă în faptul că anume în jumătate "lent" organul apar armat procesele circulatorii. Masaj, mișcări de mână în care sunt trimise în jos, îi ajută să se întindă cavernos a corpului, care constituie organul sexual. Antrenamentele trebuie să fie regulate și de durată: în fiecare zi, timp de cel puțin 20-30 de minute. Cu timpul cavernos corpurile sunt întinse și la intentarea, atunci când sângele graba la scrot si penis, membru devine din ce în ce mai mult. Cele mai populare sunt considerate a fi două variante de exerciții jelqing:

 1. Tehnica de "muls". Pre-încălzirea organul cu ajutorul cald punga de sare sau usoara frecare, trebuie să îmbrățișeze penisul de la baza. Luându-l într-un inel de întindere la partea de sus, la cap. Începe cu 30-40 de mișcări într-o singură.
 2. Tehnica "puternic de compresie". Palma ar trebui să fie strâns îmbrățișeze penis și comprima timp de 10-15 secunde. A face un exercițiu de care aveți nevoie cu forța, dar la apariția senzațiilor dureroase se oprească, pentru a nu deteriora țesutul moale.

Care vă va ajuta să obțină o lungime și o grosime de membru al

A doua modalitate de a crește membru acasă fără operație și chin reabilitare – este agățat de mărfuri.

Este de remarcat faptul că acesta este unul dintre traumatic, și nu contribuie la schimbările grosimea organului.

Principiul de funcționare este identic cu metoda anterioară, și este în întindere cavernos dosar Numai dacă jelking presupune extinderea penisului prin masaj de expunere, cu suspensie de mărfuri de pe sex masculin demnitatea crește în dimensiuni, se realizează prin mondială legile fizicii:

 • Piure penis, ușor se pisa-l.
 • În continuare atașați leucoplast înainte de cap și fixa dens thread.
 • La curelușa suspendată o greutate mică (începe cu 20-30 de grame), și lasă-l 15 minute.
 • De fiecare dată, timp de sesiune ar trebui să adăugați, iar greutatea – de a construi. Principalul lucru – să nu de a experimenta în timpul procedurii de senzații de amorțeală.
operațiunea

Alte blând moduri, ajută pentru a crește membru la domiciliu, poate fi considerat utilizarea de scule speciale din categoria de produse intime. Diverse prelungitoare și stingerea cumpăra astăzi la fel de simplu ca a merge la magazin pentru pâine. Avantajul dispozitivelor este o garanție lungă de rezultat, cu toate acestea, utilizarea de instrumente nevoie de o mulțime de timp liber și provoacă disconfort. Looped, de vid sau talie prelungitoare (ele se deosebesc după modul de fixare și preț) sunt de câteva ore pe zi. Constantă a tensiunii membru nimic nu ne rămîne decît să crească de la un cuplu de centimetri pentru 3-4 săptămâni de utilizare.

În mod similar acționează și pompa de vid. Mai mult amintindu-pompa – adaptarea este un cilindru, în care este plasat masculin demnitatea. Mai departe aerul din interior dezumfla, ceea ce creează în interiorul vid de înaltă presiune și de a stimula fluxul sanguin. Pentru un sejur de aplicare a penisului este de dorit pentru a procesa speciale de ungere.

Remedii populare pentru puterea de sex masculin și marirea penisului

Pentru marirea penisului folosesc, de asemenea, remedii, suplimente bioactive, diferite creme și spray-uri. Despre eficiența aplicării ultimele opiniile divergente, ambiguă vorbesc despre ele și specialiști. În complex cu exerciții de acțiune exterioare de medicamente, în mare măsură, dă roade. Și dacă luăm în considerare o mare varietate de astfel de fonduri, aici bărbații rămâne de a alege cele mai potrivite de metoda de aplicare, de preț și de preferințele personale.

Printre remedii populare, cu ajutorul cărora se poate ieftin crește membru la domiciliu, este demn de remarcat următoarele opțiuni:

 • Ceaiuri. Consumul de băuturi cu conținut de substanțe utile de ginseng, ghimbir, paducel si alte vizează puterea de sex masculin de plante, tonifiere, efect pozitiv asupra circulației sângelui, relaxează.
 • Decoct de usturoi si patrunjel. La un pahar de apă necesare 2 catei de usturoi, se fierbe la foc mic timp de 15-20 de minute. Înainte de utilizare, în bulion se pun 2 linguri mici de verdeață. Bea în fiecare zi înainte de culcare.
 • Consumul regulat de nuci cu miere. Reteta pentru bărbați: un nucleu de 5-6 nuci tocat pentru a se pisa și se amestecă cu miere, să mănânce câte 1 linguriță înainte de micul dejun și de cină.

Enumera toate remedii populare care ajuta la cresterea membru, este imposibil. Dacă credeți că comentarii, unele dintre ele într-adevăr ajuta realiza dorit și pe termen lung, rezultat cu mici deturnare de fonduri. Și totuși, în goana după ideale dimensiuni este important să nu uităm despre sănătate. Iubiți-vă și apoi membru în adevăratul sens va fi de sex masculin demnitatea și mândria, indiferent de centimetri.

27.11.2018