Creșterea membru la domiciliu: modalități de comentarii

Pentru fiecare bărbat, incepand cu varsta adolescentei, organul sexual este cea mai ascunsă parte a corpului. Atitudinea față de penis întotdeauna cât mai serioasă și orice ați auzit faimoasa frază că în adresa de sex masculin demnitatea este perceput ca o insultă. Prin urmare, întrebarea cu privire la mărimea membru este relevantă în special pentru reprezentanții sexului puternic, așa cum rareori ceea ce omul nu ar dori să facă mai mult. Există o mare varietate de tehnici, cum să marire penis, cu toate acestea, nu toate dintre ele sunt eficiente, iar unele și sunt o amenințare pentru sănătate pentru bărbați.

cum de a crește un membru al casei

Exercitii pentru marirea penisului

Una dintre cele mai populare moduri de a fi numit exercitii pentru marirea penisului. Astfel de exercitii, există o mare varietate, și fiecare om poate alege cel mai potrivit pentru tine de complexitatea și durata tehnica de execuție. Exerciții speciale pentru marirea organului sexual se referă la metodele de modul de a crește penis la domiciliu, ceea ce face o astfel de alegere este foarte convenabil pentru cei care lucrează bărbați.

Înainte de a începe oricare dintre exerciții, este nevoie de o pregătire specială:

 • Selectați un loc unde nimeni nu va împiedica sau de a distrage atenția. Efectuarea de exercitii pentru marirea penisului necesită concentrare;
 • Înmuiați o cârpă moale în apă caldă, stoarce și înveliți în ea membru în trei minute;
 • Pentru un efect mai bun, repetați această procedură de 2 sau 3 ori;

Exercitii pentru marirea penisului concentreze asupra întindere și creșterea erectie. Se întinde tehnica se execută relaxat și erect capabil de a penisului. Fiecare om poate alege potrivit pentru el o metodologie de pe internet sau literatura de specialitate. Cheia succesului acestei metode – regularitatea. Prin contra includ durata acestei metode de marire a penisului și necesitatea de a în mod regulat pentru a găsi timp liber pentru a-l executa.

Masaj

Următoarea metodă, cum să marire penis este de masaj. Efectul este determinată de îmbunătățirea microcirculației sângelui în țesuturile de sex masculin demnitatea:

 • Masaj, ca și exerciții, se referă la metodele de modul de a crește penis la domiciliu, și, prin urmare — este accesibil tuturor doritorilor;
 • Nu aveți nevoie de dispozitive suplimentare;
 • Dacă se urmeze cu strictețe instrucțiunile, cum de a crește membru de masaj, apoi se exclude riscul de efecte secundare;
 • În afară de alungire a penisului la bărbați crește rezistența sexuală, îmbunătățește potența;
 • Sortiment mare metodologii vă permite să alegeți cel mai eficient pentru fiecare bărbat;
 • Pentru rezultate mai bune pot fi combinate de masaj si o crema pentru marirea penisului;

Principalul dezavantaj al acestei metode este consumatoare de timp pentru executarea sa.

Creme și unguente

Un mod foarte popular de a crește în mărime de sex masculin demnitatea în ultimul timp a devenit o crema pentru marirea penisului. O gamă largă de aceste instrumente oferă posibilitatea de a alege pentru toate gusturile și buzunarele. Marirea penisului se întâmplă datorită efectelor de componente active ale cremei pe pânză. Mecanism de acțiune sunt împărțite:

 1. Crema pentru marirea penisului durată scurtă de acțiune. Efectul durează câteva ore. Se aplică cel mai bine cu puțin timp înainte de actul sexual. Cea mai bună opțiune, cât de repede crește membru;
 2. Crema de lungă durată. Efectul observat de ceva timp mai târziu, după aplicarea regulată. Producătorii promit o lungă perioadă de creștere în lungime și volum organului sexual;
 3. Adjuvant pentru marirea penisului. O astfel de crema folosesc în combinație cu exercitii, masaje sau alte metode de marire a penisului. Independent de aplicarea unei astfel de crema ineficient;
metode de marirea penisului

Înainte de a aplica orice crema sau unguent pentru marirea penisului să citiți cu atenție instrucțiunea. Mâncărime sau roșeață a pielii la un stat membru pot fi o manifestare de alergii. În acest caz, este mai bine să renunțe la aplicarea acestui remediu. Principalul dezavantaj al acestei metode, cum de a crește dimensiunea membru, este costul ridicat. Calitate crema sau unguent în sex shop-uri sunt scumpe, iar cererea de produse ieftine nu numai ineficient, dar, de asemenea, periculoase pentru sănătate.

Pompa de vid

Mărirea penisului cu ajutorul pompa de vid este destul de răspândită în ziua de azi. Acest dispozitiv se aplică, de asemenea, pentru a trata impotenta si disfunctie erectila. Pompa de vid pentru marirea penisului este un oval cilindru de plastic cu pompa pentru circularea aerului. Marirea penisului se întâmplă, după cum urmează:

 • Mai întâi la organul sexual aplicat auxiliar de crema;
 • Membru este plasat într-un cilindru și este injectat cu aer cu ajutorul pompei. Presiunea poate fi controlat built-manometru;
 • Sub presiune de aer se dilată cavitatea cavernos tel, și creează un aflux suplimentar de sânge, ca urmare, crește lungimea și volumul penisului;

Dezavantajul acestei metode marirea penisului este concizia. Procedura trebuie efectuată imediat înainte de actul sexual.

Utilizarea extender

Un alt remediu pentru marirea penisului – este utilizarea de prelungitoare. Mecanismul lor de expunere este rezistența țesuturilor o anumită greutate. Greutatea poate varia de la 400 la 1100 grame. Creșterea în volum și lungime se întâmplă ca o reacție compensatorie a organismului la expunerea în greutate. Prelungitoare pentru penis pe termen lung se referă la metodele, efectul lor se păstrează o lungă perioadă de timp. Cu ajutorul acestor dispozitive se pot elimina, de asemenea, curbura penisului. Cu toate acestea, pentru a obține un rezultat pozitiv trebuie să se aplice prelungire în mod regulat și destul de o lungă perioadă de timp. De configurare instrumente sunt:

 • Prelungitoare cu centura;
 • Prelungitoare de redundanță buclă de tip;
 • Universale prelungitoare;

Aplicarea incorectă a extender pentru marirea penisului poate duce la un prejudiciu de cel de carne.

Operațiunea

Cel mai eficient mod de cum de a crește într-adevăr membru – intervenția operativă. Nu fiecare om poate să depășească frica de medici, cu toate acestea, au decis pe o operatie de marire de membru, puteți obține un rezultat bun. Toate operaționale de intervenție sunt împărțite în trei grupe:

 • Intervenție chirurgicală pentru a crește lungimea penisului;
 • Operațiunile de creștere a volumului;

O operațiune pentru a crește lungimea penisului se realizează prin tunderea ligamentara aparatului de marire a penisului. În acest caz, chirurgul foloseste Y-forma sau vertical. Astfel, prin nivelul penisului barbati puteți adăuga aproximativ 4 cm. După operație, membru în timpul unei erectii va ocupa o poziție mai orizontală. De asemenea, după o intervenție chirurgicală poate fi necesară purtarea extender.

Creșterea în grosime de membru al chirurgical este pe larg aplicat metoda. Țesutului adipos al pacientului (mai des din zona coapsei) injectat subcutanat în penis. Alegerea unei metodologii în cele mai multe cazuri depinde de posibilitățile financiare de bărbați, dar, de asemenea, prezența sau absența unor contraindicații medicale.

Pentru o mai mare claritate, puteți vedea video a operațiunii de majorare de membru on-line.

marirea penisului

Înainte de a aplica orice fel de metode de marirea penisului, asigurați-vă că el este într-adevăr eficient și nu este periculos pentru sănătatea ta.

30.11.2018