Pot crește membru și cum trebuie să faci?

De mici dimensiuni a penisului, barbatii sunt de multe ori cauza problemelor în familie, legate de lipsa de adecvate viața sexuală a soților. De multe ori frustrare sexuală chiar de a deveni un motiv de divorț, pentru că obținerea de descărcare de gestiune este una dintre nevoile fundamentale ale omului. Dar ce se întâmplă dacă natura nu a acordat un bărbat demnitate dimensiuni impresionante? Este posibil să se stabilească o astfel de nedreptate și cum de a crește membru? Medicina modernă și tradiționale populare metode de a da o astfel de oportunitate. Dar eficacitatea și siguranța fiecăruia dintre metodele existente variază de la deosebit de eficiente până sincer inutile, și, nu numai, periculoase. Luați în considerare fiecare dintre ele separat.

cum de a crește membru

Chirurgical mod

În acest penis, la figurat vorbind, versat chirurg pe părți componente. Capul este separat de corpii cavernosi, nazca, spațiul se umple de cartilaginos cu o cârpă. Este prezenta chiar de speriat, nu mai vorbim de faptul, pentru a permite de a face acest lucru pentru tine. Metoda permite instantaneu crește membru de aproximativ un centimetru și jumătate, dar ascunde în sine multe dezavantaje, legate de orice chirurgical – riscul de infecție, rămase după operație, cicatrici, senzații dureroase, care dura până la completa vindecare a rănilor și, ulterior, care apar la schimbarea de vreme. Nu trage din contul și riscul unui rezultat de operație. Chirurg, de asemenea, poate fi într-o stare proasta, el te poate durea capul sau vizibile consecințele ieri o excursie cu prietenii în baie. Da, da, nu fi surprins, este de asemenea posibil, și de a lucra, el va fi în continuare, mânca-ar fi de dorit în fiecare zi. Toate aceste riscuri sunt justificate doar atunci când o operațiune din motive medicale, de exemplu, dacă e vorba de persoane, de la nastere au extrem de mic penis sau încălcarea sale anatomice structurii și funcțiilor din cauza unei accidentări.

Metoda de terapie hormonala

Creșterea membru cu produse farmaceutice, în special de hormoni, este eficient numai în adolescență și se stabilește medicul endocrinolog în patologia de dezvoltare a organelor genitale. În acest caz trebuie să ia în considerare o multitudine de factori și contraindicații, pentru a evita efectele secundare ale terapiei hormonale. La varsta adulta o metodă similară va avea zero eficiență, dar poate perturba grav funcționarea sistemului endocrin, ajustate pe care, ulterior, va fi destul de dificil.

Vid metoda

Nu este un mijloc de marire a penisului, ca atare, pentru că efectul său, deși este vizibil, dar este salvat de scurtă durată. Vid metoda se bazează pe crearea în jurul penisului rarefiere și specifice de se întinde, combinat cu extinderea capilarelor și conținutul lor de sânge. Mai bine pentru a imagina o astfel de acțiune modalități de a crește membru, se poate aminti băncile convenționale, care au fost plasate pe spate pentru tragere de sânge de la locul inflamației, și de a trata astfel răcelile. Barbarie, implică, de exemplu, rupturi de capilare și apariția, în cel mai bun caz, hemoragie la locul de expunere de vid. După cum sa menționat deja mai sus, efectul de utilizare a pompei este salvat doar de aproximativ două ore. Este demn de imaginat a unui accident, care imediat înainte de actul sexual, în loc de preludiu strange la această nefericit pompă! Și râsete, și păcat!

Manuale metodele de

metode de marirea penisului

Manuale metodele sunt suficient de sigure și de eficiente, dar acest lucru necesită destul de lungi si exercitii fizice regulate. Există mai multe (Polinezian metoda de intindere a și așa mai departe), dar principiul de la toate comun – principiu de muls, când penisul metodic și în mod regulat trage în lungime. Efectul depinde de răbdare bărbații, pentru că munca destul de obositoare și lungă, care ocupă până la un an și mai mult. Cu crema proces eficient! În schimb, creșterea în lungime a membrului aproape nelimitat, în limite rezonabile, desigur. Din 10 centimetri 40 sigur nu fie. De a exercita nevoie de cinci-șapte ori pe săptămână timp de cincisprezece-douăzeci de minute pe zi. Evident, plus aplicatii manuale metodele de marirea penisului – disponibilitatea, gratuitatea și, după cum sa menționat deja, eficiența!

Metoda extender

Este modern, o varietate de manuale de metode de marire a penisului și este un dispozitiv care metodic, pe o perioadă lungă de timp, scoate principalele organul masculin în lungime. Pentru a obține rezultatul este necesar să se poarte prelungire pentru mai multe ore pe zi timp de o jumătate de an și mai mult, dar, spre deosebire de manuale metodele de lucru, nu necesită o atenție constantă. Poate fi purtat aparatul și să se angajeze în treburile casnice sau de a se odihni. Rezultatul este, în medie, de 2-3 centimetri, pentru o jumătate de an. Nu atât de mult cât mi-aș dori, dar știm cu toții că miracolele se întâmplă doar în basme și în ziua a adăuga o duzină de centimetri lungimea organului sexual nerealist, deși este de dorit. Mai eficient este, probabil, doar utilizarea extender după o operațiune specială de disponibilizare partea interioară a penisului, dar, de asemenea cu privire la pericolele de operațiuni a fost deja menționat mai sus.

Aplicarea extender practic nu are contraindicații și efecte secundare!

În concluzie, se poate observa că cele mai eficiente și sigure sunt metode testate în timp. Nu ar trebui să credem publicitate, promițând ireal, pentru că știm cu toții că publicitatea produsului – motorul comerțului, și scopul ei nu este de a ajuta oamenii, precum și vânzarea, orice bunuri și servicii, nu sunt întotdeauna relevante promisiunile. Prin urmare, este mai bine să alegeți de lungă durată, dar, de asemenea o metodă sigură și eficientă decât promițătoare un rezultat rapid, dar nu garantează securitatea și finalizarea cu succes a procedurii de penis!

12.12.2018