Adevărul despre marirea penisului: cele mai reale și tehnici de dovedit

La un moment dat, bărbatul se gândește la cât de dimensiunea organului se potrivește conjuncturale cadru de norme și dacă puteți să-l modificați.

cum poate crește membru

De fapt, această problemă gravă, deoarece, din cauza o îndoială că, dacă un om a satisface o femeie în plan intim, el dezvoltă insecuritate, complexe și depresie.

Dar, înainte de a dezvolta în sine experiențe, se familiarizeze cu caracteristici de creștere membru, "normale" de dimensiuni și cât de realistă este de creștere.

Dimensiunea medie și, de regulă, în diferite perioade de creștere

Înainte de creșterea penisului, omul trebuie să cunoască datele statistice.

Odată ce rezervarea deplină a conceptului de "normă" în cauză cu privire la mărimea penisului, în diferite perioade de vîrstă bărbați, nu există.

Există câteva statistici efectuate cu un număr diferit de persoane și în diferite locuri, care se rezumă la un mediu varianta.

Este util să știți modul corect de a măsura penis.

Creșterea penisului apare în perioada de pubertate, de multe ori începe în 9 ani.

Ținând cont de dimensiunile organului în stare de repaus sunt obținute astfel de date:

 • La 10 — 12 ani mărimea medie a unui membru de aproximativ 4 cm și cu fiecare an de viață crește cu 0,5 — 1 vezi În acest sens, în orice an de viață poate deosebire de normele de 1-1,5 centimetri;
 • În 13 — 15 ani, valoarea minimă va adăuga în lungime de până la 5 — 6 cm;
 • La 16 — 18 ani normali de indicatori deja valoare de 7 — 9 cm.

Dimensiunea normală a penisului in erectie:

 • În 10 — 12 ani mărimea medie a unui membru al 9 — 10 cm;
 • În 13 — 15 ani de norma corespunde la 12 — 15 cm;
 • La 16-18 ani parametrilor medii de autoritate constituie 13 — 16 cm.

Cu toate acestea, începând cu 18 ani, organismul creste pana la lungimea maximă, și alte schimbări au loc doar în diametru. Când a crește lățimea de membru, probabil o scădere ușoară, în lungime, pe podea centimetri.

Vorbind despre diametrul de membru, în valoare imediat precizeze că nu există date statistice:

În conformitate cu acestea, putem concluziona că, începând cu 12 ani, in grosime organul de 7-8 cm, iar la 18 ani ajunge la 12-13 vezi

Mai jos sunt descrise metodele de modul de a crește grosimea de membru.

cum poate crește un membru al casei

Indicații pentru creșterea

Având în vedere faptul că există o modalitate de a crește membru chirurgical, pentru el există și mărturii. Printre motivele pentru operațiuni medicale, personalul alocat:

 • Micropenis, adică dimensiunea autorității nu depășește 3 a se vedea
 • Epispadia, patologie congenitală în formă de divizare partea de sus a peretelui uretral.
 • Hipospadias — anormal de localizarea orificiului uretral.
 • Boala Peyronie — benigne neoplasm, nu se referă la un grup de tumori care se dezvoltă în proteine țesuturi.
 • Cavernos fibroza, altfel spus, în loc cavernos tel pe sexe membru este compactate țesut conjunctiv.
 • Trauma.

Există "estetice" indicații pentru intervenție operativă. Un exemplu de o astfel de situație poate fi o situație, atunci când organul de ascuns din cauza numărului excesiv de țesut adipos în zona pubiana.

Orice creștere a penisului este de acord cu un specialist!

Cele mai bune metode de

Există diferite metode de a crește dimensiunea sex masculin demnitatea. Printre ajustărilor de dimensiuni membru distinge creșterea în lungime, și de a crește în lățime. Dar mai frecvente opțiuni simple, ușor de implementat în condiții de casă. Despre fiecare metodologia sa vorbim separat. Și dacă sunteți chinuit de întrebarea: este posibil pentru a crește membru, sunteți unic găsi la el un răspuns pozitiv.

Bicarbonat de sodiu

Medicina demult nu surprinde pe nimeni, la urma urmei, de multe ori cu ajutorul ei se rezolvă diferite probleme de sănătate și doar lor se îmbunătățește starea exterioară.

Surpriză rețete tradiționale în domeniul marirea penisului.

Un loc aparte este ocupat de bicarbonat de sodiu, într-o cantitate care nu depășește o lingurita.

Ei diluat într-un simplu pahar cu apă caldă și se amestecă până se dizolvă. Se obține o mică tavă, în care este cufundat autoritatea.

Procedura dura mai puțin de 10 minute și-l recomanda pentru a efectua o oră înainte planificată de intimitate.
cum poate crește membru modalități de

Există, de asemenea, de părere că se poate utiliza și o combinație de bicarbonat de sodiu cu miere. Această compoziție cu atenție se amestecă în proporții egale și se pisa într-ea de sex masculin demnitatea. Se crede că, după procedura de marire a penisului bicarbonat de sodiu, un bărbat se simte, cât de mult crește tonusul organismului și de a crește dorința sexuală.

Repetarea acestei proceduri în termen de câteva luni duce la o creștere a autorității pe 2 a se vedea

Exerciții

Există excelente exercitii pentru marirea penisului:

 • pentru a întinde,
 • pentru a îmbunătăți alimentarea cu sânge,
 • auxiliar de grup.

Fiecare opțiune are o multitudine de tehnici, care pot fi consultate de orice barbat. Mai mult, aceste modalități de a efectua exercitii simple, nu necesită nici un efort și le sunt efectuate cu ușurință la domiciliu. Exercițiu — cea mai bună opțiune penis la domiciliu.

Accesorii

Duzele de pe membru există deja o lungă perioadă de timp și-au dovedit deja simplitatea și accesibilitatea. Bonus acestei opțiuni este lipsa de cerințele acestora sau antrenamente înainte de utilizare. În plus, ele sunt vândute în orice tematic magazin.

Acesta este cel mai rapid mod de a prelungi membru.

Duzele de pe membru diferă de: materialul din care sunt confecționate, dimensiunile și nuanțe, și cel mai important — în scopul aplicării lor. Există opțiuni:

 • Accesorii pentru îngroșarea;
 • Capabile de a prelungi penisul;
 • Cu funcția de vibrație;
 • Cu un relief;
 • Stimulente din gel;
 • Accesorii pentru expunere în același timp și la feminin, clitorisul și la anus.
Duză măresc penisul chiar la 10 cm imediat.În ciuda faptului că rentabilitatea și simplitate, acestea reduc sensibilitatea în timpul intimitate, și, de asemenea, creează un sentiment de a crește pentru a partenerei.
cum poate crește membru prin duza

Medicamente, hormoni, plante medicinale, creme, geluri și unguente

Există metode de marire a penisului: pastile, biologice suplimente pe bază de plante, hormoni, creme, geluri, unguente. Despre eficiența lor, recenzii mixte. Orice medicament administrat după consultarea unui specialist.

Pompa

Despre o metodă de a crește dimensiunea sex masculin demnitatea în vid fanfara știe deja de mult timp în urmă.

La baza acestei metode se cuvine crearea de vid, care stimulează creșterea fluxului de sânge de la un organ și, astfel, crește și îmbunătățește elasticitatea.

Acest mod va reusi crește rapid membru pe o perioadă scurtă de timp.

Rezultatul obtinut de vid pompa va persista și în stare de repaus a penisului, dar va dura efectul de a crește nu mai mult de o zi. Pentru ca rezultatul a rămas pentru mult timp, o pompă de necesitatea de a utiliza în mod sistematic, și pentru o lungă perioadă de timp. Nu mai des de o dată la două zile.

Este demn de remarcat faptul că nu întotdeauna pompa poate fi utilizată conform destinației, există și contraindicații pentru utilizare. Acestea includ:

 • Boala afectează preputul.
 • Inflamație acută care a afectat întregul organism.
 • Diabetul zaharat, o încălcare a ficatului sau a rinichilor.
 • Ridicat de coagulare a sangelui cu predispoziție la tromboze.

Jelqing

Foarte interesanta metoda de marire a penisului – Jelqing. Tehnica este o exerciții speciale, care afectează toate caracteristicile de sex masculin demnitatea. Tehnica este cunoscută de bărbați din toate punctele planetei. Ea se bazează pe stimulare a crește fluxul de sânge de la un organ, ceea ce duce după sine majorarea acesteia.

Există trei populare tehnici:

 • Organul sexual induce în jumătate într-o stare de excitație. Bine uns și actualizează în timpul procedurii, dacă ungerea se usuca. Pe baza de membru al conectează vârful degetelor arătător și degetul mare, formând un fel de inel, care a strâns cuprinde autoritatea. Un pic de stoarcere, este un inel de tras la cap. Apoi se eliberează și se repetă acțiunile de altă parte. Ritmul de execuție medie, este important să adere la ritm convenabil. Se consideră că mai semnificativ creșterea în grosime a penisului;
 • A doua tehnica este diferită este faptul că grăsimea nu este utilizat;
 • A treia opțiune din nou cu unsoare, dar "inel" de a face nu cu două degete, și toată palma.
Dacă dintr-o dată a apărut un dureros sentiment — nu-i mai de acțiuni pe mai multe zile.

Prelungire

Extender pentru marirea penisului — este un aparat special conceput medicale de către personalul.

Acesta este conceput pentru marirea penisului si pentru a lupta cu boli congenitale defecte externe a autorității și consecințele efectuate pe ea operaționale de intervenție.

Principala modificare va fi în creștere în lungime.

Aparatul se poartă de la 4 până la 6 ore pe zi, făcând o pauză între ele. Convenabil este considerat a fi o opțiune, atunci când fostul pus pe 2 ore dimineata, apoi se repetă acest lucru în același timp, după-amiaza și seara.

Antrenament sunt recomandate de zi cu zi. Dacă dintr-o dată a fost omis-o zi, el este considerat maxim posibile întreruperi în utilizarea extender.

Barbatii care au folosit acest aparat nu mai puțin de patru luni, susțin că acesta oferă un efect uimitor în formă de creștere de 1,5-2 cm

Masaj

cum poate crește membru cu ajutorul pompei

Masaj pentru marirea penisului – procedura în sine plăcută și utilă, dacă se efectuează cu scopul de a crește dimensiunea penisului. Dezvoltat diferite tehnici de masaj, dar o atenție specială merită tehnica Kegel.

În timpul unui masaj, elaborat de Arnold Kegel, omul o are asupra muschilor pubian și coccigiană zona.

Pentru a determina ce muschi are nevoie de atenție, are nevoie în timp ce vizita toaleta, pentru câteva secunde întârziere actul de urinare.

În acest moment se simte o tensiune musculară, care are nevoie de antrenament.

Atunci când mușchiul este definit, se poate trece direct la masaj:

 • Mușchiul contracta și relaxați-vă într-un ritm rapid, încercând în timpul de compresie a-l reduce. Exercițiul se desfășoară într-un ritm rapid, dar nu mai mult de câteva secunde. Timpul crește treptat.
 • Mușchiul au strecurat treptat. Mai întâi ușor pentru câteva secunde, apoi, în același timp, relaxați-vă. Data viitoare vigoare a crește și astfel, treptat, la limita, evitarea senzațiilor neplăcute.
 • Mușchiul contracta atât de încet, în măsura în care este posibil. Cand tensiunea a ajuns la limita de — relaxeaza-te. În timpul acestui exercițiu ar trebui să apară sentimentul de "vibrații" muschii.

Întinzându-se o încărcătură de

Creșterea penisului organizat o suspensie de performanță greutăților – vechi și metoda gratuit. Există mai multe opțiuni de fixare a acestora la organul de:

 • Un fir cu o încărcătură fixat cu leucoplast,
 • Din sfori de a face o buclă și a pus pe capul, fixându exact sub ea.
Această metodă pare a fi simplu și sigur, dar nu este așa. Pentru a începe imediat precizăm că rezultatul real realiza numai după câțiva ani de utilizare a acestei metode. Și există o mare probabilitate de accidentare a organului.

În afara de animale de condiții, această metodă nu este absolut confortabil.

Marfa va împiedica să se deplaseze și rostirea zgomotul va atrage inutile și jenant bărbat atenție.

cum poate crește membru cu ajutorul expander

Plus unor astfel de metode este faptul că este gratuit. Deși cu această afirmație poate paria, la urma urmei, dacă din cauza unor astfel de exerciții se va întâmpla deteriorarea organului trebui să-și petreacă o mulțime de bani pentru tratament. E mai bine de a utiliza un alt mijloc de a mări sau grabatum.

Operațiunea

Există mai multe variante de interventie chirurgicala, cu scopul de a crește dimensiunea sex masculin demnitatea:

 • Ligamentum, bazat pe intersecția a ligamentelor de fixare organism și eliminarea lui parțială internă lungime exterior. Dura nu mai mult de o oră, iar la spital un bărbat părăsește deja a doua zi după operație. În medie, o creștere marcată la 3-5 vezi
 • Penile prosthesis, operațiune în cazul în care are loc implantarea de proteză artificială. Această procedură complicată și de a face în cazuri extreme.
 • Lipofilling – celulele de grasime se adaugă la nivelul penisului, crescand de la 1 a se vedea
 • Musculară transplant este de microchirurgie manipulare, în care, în grosime de sex masculin demnitatea crește cu 3-4 vezi
 • Operațiile estetice — în organul este introdus cu gel sau silicon implanturi dentare, contribuie la îngroșarea.
 • Injectarea de acid hialuronic.

Efecte secundare

Orice impact pe penis poate atrage după sine consecințe negative. Când încercarea de a spori autoritatea, indiferent de trecut, ea a fost cu succes sau nu, pot dezvolta unul sau mai multe efecte secundare:

 • Senzație dureroasă;
 • Întunecare, apariția de vânătăi sau vărsat hematoame;
 • Uscarea pielii, apariția de fisuri;
 • Apariția de erupții cutanate pe suprafața organului;
 • Alocarea de sânge din exterior, defecte sau din interior;
 • O încălcare a potenta.
Când apare chiar unul dintre efectele de marire a penisului — imediat medicului dumneavoastră.

Dacă se dorește, de fapt, să găsească o metodologie pentru penis la domiciliu, iar în caz de necesitate este posibilă și în recurs, la chirurgi.

cum poate crește membru cu marfă

Dar, înainte de a insista pe creșterea autorității și de a începe orice metoda, trebuie să cântărească cu atenție "pro" și "contra".

17.12.2018