Gel pentru marirea penisului: caracteristici de compoziție și acțiune medicamente pentru bărbați

Dimensiunea penisului este foarte important pentru bărbați și joacă un rol imens în încrederea sexuală. Conform studiilor, mai mult de 80% dintre bărbați sunt mulțumiți de dimensiuni său de sex masculin demnitatea și 70% dintre ei ar dori să-l crească.

crema pentru marirea penisului

Pentru a face penis mai mare, de astăzi puteți beneficia de ajutorul chirurgului sau să aplice moderne geluri pentru marirea penisului. Le producătorii susțin că organul sexual într-adevăr ar putea crește de la 5 cm la doar o lună de utilizare a instrumentului.

Standard compoziția de gel unguent

În compoziția de cremă și unguent această orientare poate fi proteine sau hormonale. Consta acestea pot din următoarele componente:

  1. Extract de gorjanki, care îmbunătățește fluxul de sânge și metabolismul. De asemenea, Epimedium cunoscut ca Viagra naturală.
  2. Extract de Ciulin. Este un hormon, care crește nivelul de testosteron din corpul uman.
  3. Colagenul complex. El îmbunătățește sensibilitatea penisului și prelungește erecția.

De cele mai multe geluri pentru marirea penisului stimulează potența omului și promovează fluxul de sânge la nivelul penisului organului, care crește vizual dimensiunea penisului. Numeroase comentarii de oameni doar confirmă un astfel de efect de medicamente.

Eficiența

Producătorii de date a mijloacelor de remarcat faptul că utilizarea lor va ajuta să rezolve cele mai multe probleme în pat. Astfel de medicamente vor crește dimensiunea organului sexual și de a spori sensibilitatea. Mai mult, geluri vor consolida muschii abdominali și va avea încălzirea efect.

Cu utilizare prelungită unguente vor provoca amplificată de diviziune a celulelor și de a îmbunătăți potența, prin stimularea circulației sângelui.

Geluri pentru marirea penisului atunci când sunt utilizate corect, au următoarele avantaje:

  • Un risc scăzut de a dezvolta complicatii.
  • Mai sigur asupra țesutului spre deosebire de o intervenție chirurgicală, care amenință să edem, proceselor inflamatorii și alte complicații periculoase.
  • Ușurința de utilizare și disponibilitatea de medicamente, care va fi capabil de a cumpăra oricine.
  • Cele mai multe de sex masculin geluri, îndeplinesc un rol bun lubrifiant pentru intimitate.
  • Rezultat rapid de utilizare, care va fi vizibil deja după 1-2 săptămâni.
20.12.2018