Creșterea penisului: bezoperatsionnye metodologiei de

Membru mica – cea mai comună masculină fobie. Oare dimensiunea totuși are valoare? Dacă vorbim limbaj ușor de înțeles, atunci reproducere autoritatea este o reflectare sexuale oportunități de reprezentant al puternic jumătate a omenirii. Și faptul că penisul poate fi mai mică decât "trebuie", provoacă frica și neîncrederea în sine. Cel mai adesea, astfel de temeri sunt nefondate. Dar ce se întâmplă dacă acestea interferează cu viața?

creșterea membru, fără operație

Cei mai mulți bărbați sunt nemulțumiți de dimensiuni său membru. Unii cred că trebuie să adăugați lungime, alte – volumul. Dar setările ideale nu există. Pentru a determina cât de mult va crește reproducere autoritatea in timpul erectiei, poate doar empiric. De multe ori impresionant de calibru în stare de repaus nu garantează extreme indicatori la intentare.

Potrivit datelor medicale, ghidurilor, cel mai mare penis avut o lungime de peste 33 si circumferinta de aproape 15 centimetri. Dar acest lucru este rar variație în dimensiune. Studiile statistice efectuate în diferite țări au arătat că lungimea medie a organului este de 13-15 vezi

Caracteristica principală temeri, provoacă dorința de a crește reproducere autoritatea lor este în intimitate. Barbatii nu discuta lor cu nici medici, nici între ele. Permanent satisfactia duce la grave psihice și fiziologice patologii. Psihologii susțin că, de anxietate, legate de reproducere de către organele de multe ori condiționează apariția situaționale impotenta.

Un alt motiv nerăbdător atitudinea față de sex masculin demnitatea – dorința de a concura. Orice reprezentant al sexului puternic se vrea a fi "mai repede, mai sus, mai puternic" de rivalii lor, și libidoului este inclusă în nomenclatorul "discipline sportive".

Dacă se poate în condiții de siguranță pentru a crește dimensiunea penisului? La această întrebare nu există un răspuns univoc. Majoritatea expertilor sunt de acord că schimbările vor fi cu adevărat vizibile doar după o intervenție chirurgicală. Dar de dragul de a menține imparțialitatea și luând în considerare o varietate de opțiuni în valoare de a lua în considerare și alte metode conservatoare. Pentru a oferi o alegere în suferință, și în același timp de a proteja de dubioasă pas de cei care sunt în astfel de manipulări nu are nevoie.

Bezoperatsionnye metodologiei de

Pompa. Utilizarea de pompe de vid oferă instant, dar de scurtă durată rezultatul. Esența acestei metode constă în expunerea de modificarea presiunii în circulația sanguină. Penisul este plasat într-un balon, din care a pompat tot aerul. În acest caz, organul devine mai mare cantitate de sânge și erecția devine din ce în ce mai explicit. Pentru fixarea de umplere membru stors de silicon sau de cauciuc inel de

De vid, pompa gândit pentru a trata disfunctii sexuale. Lor nu pot fi utilizate contrar destinației. La consecințe neplăcute utilizarea unui astfel de dispozitiv sunt închiderea la culoare a pielii (microscopice hemoragie), umflarea, reduce fertilitatea, traumatisme.

Prelungire. Numele acestui aparat se traduce ca "stretch". Principiul său de funcționare se bazează pe acțiunea mecanică asupra reproducere organul prin întindere, care stimulează creșterea țesuturilor. Într-adevăr, efectul de astfel de exerciții dovedit, dar pentru a obține chiar și o cantitate mică de mărire nevoie pentru a utiliza aparatul de ani de zile.

creșterea membru

Dezavantajele utilizării extender sunt evidente – este de mare probabilitatea de a obține grave leziuni ale țesuturilor în cazul exercițiilor și încălcare a fluxului de sange, ceea ce duce la sex impotenta sexuala. Aceste dezavantaje inerente și metodologiilor bazate pe efectul aparatului Ilizarov. Entorsa prin agățarea de mărfuri, sau cu utilizarea de terapie manuală trebuie să fie aplicate pentru a trata pacienții cu puternic curbura a penisului sau pentru prelungirea preputului, și nu pentru penis la domiciliu.

Medicamente. Cu siguranță ați acordat o atenție la o abundență de informații promoționale despre "miracol" unguente, creme sau tablete, care permit de a obține rezultatul dorit deja de câteva zile. Medicii de categoric susțin că este o farsă. Astfel medicamentoase nu există în arsenalul de farmacologilor.

Majoritatea medicamentelor se eliberează pe bază de plante, care au un impact pozitiv asupra potenței sau cresc funcției erectile.

Este important de știut că dovezi palpabile de marire a penisului cele de mai sus moduri nu există. Efectul pozitiv se poate baza doar pe auto.

Dacă problema nu este fictivă și confirmată de consultanță de la profilul de specialist, atunci este în valoare de vedere cu privire la operațiune.

Procedee chirurgicale

Alungire. Astfel de interventii chirurgicale poate crește semnificativ dimensiunea organului prin excizia ligamentelor, cu ajutorul cărora se fixează la pelvis. În același timp, slăbește tensiunea și devine vizibilă parte ascunsă a organului. După procedura, aveți nevoie de aplicarea extender sau alt dispozitiv, sarcina de tracțiune sunt stabilite falus și nu permite pentru a tricota ligamentele. De obicei, perioada de reabilitare durează 5-6 luni.

Îngroșare. Acest lucru este foarte costisitoare operație. Pentru a realiza un efect de lungă durată și pentru a evita supurație se aplica un implant allograft. Prețul său este de nu mai puțin de cinci mii de dolari. Tapiterie genetic rău organismului este transplantat în trunchiul penisului și se încadrează pielii acestuia. Acest lucru vă permite pentru a crește diametrul, dar poate provoca o varietate de grele pentru efecte asupra sănătății.

Înainte de a apela la oricare dintre metodele de mai sus, gândiți-vă despre necesitatea de a schimba fertilă a organului. Din punct de vedere medical patologie este considerat, în cazul în care dimensiunea penisului in erectie nu se ajunge la 8 centimetri. În toate celelalte cazuri, problema a fost inventată. Fiecare om pentru sine determină norma.

În referințele se specifică că terminatiile nervoase, stimulării care declanșează orgasmul la femei, se află în vagin la o adâncime mică (7-10 cm). De aceea, devine relevantă afirmația celebrului sexolog și a profesorului de psihologie: "atunci Când măsura dimensiunile penisului lor, atunci acel instrument pe care îl folosești, nu riglă, iar sentimentul care necesită confirmare a stimei de sine".

cum de a crește membru

Dacă nemulțumirea speciale de către autoritatea nu vă dă pace de spirit, este mai bine să ceară sfatul unui psihoterapeut. Explicând cauza probleme, el vă va ajuta eficient decât dubioase modalități de schimbare a penisului.

25.12.2018