Exerciții pentru membrul: tipuri și inginerie

Mulți bărbați se gândesc, cum de a pompa până muschii intime. Exerciții pentru membrul va ajuta pentru a crește dimensiunea sex masculin demnitatea și de a afecta functia erectila. O astfel de terapie contribuie la activitatea sexuală. La doar 10 minute de exerciții pe zi va ajuta la menținerea men ' s health.

exercitii pentru marirea penisului

Mecanisme de erectie

Erecția este un complex nervos și vascular reacția de sex masculin penisului la excitatia sexuala. Dar, uneori, o creștere a organului sexual se întâmplă involuntar. Este noapte erecția de dimineață, ea este un fel de test al organismului.

In timpul actului sexual se întâmplă de umplere zona corpului cavernos arterial cu sânge. În acest caz, începe eliberarea de oxid nitric, care ajută la relaxarea musculaturii netede.

Procesul de excitare sexuală are loc sub controlul sistemului nervos central și endocrin. Tocmai din cauza testosteron, hormonul organul sexual masculin crește în mărime.

Mecanismul de erectie:

 1. Are loc extinderea vaselor de sange a penisului. Aceasta crește fluxul de sânge la organele pelvine, ceea ce contribuie la umplerea corpului cavernos.
 2. Emisiile de oxid de azot. Acest lucru duce la relaxarea musculaturii netede. O astfel de reacție ajută pentru a umple o deosebită corpul de membru de sex masculin în mai mare sau mai mică măsură.
 3. Bloc a sistemului de fluxul de sânge din cavernos dosar de Reacție duce la creșterea rezistenței venos scurgerea și umplerea rapidă a cavernos tel penisul cu sânge.

Direct în cavernos corpului sângele arterial provine dintr-o pereche profunde ale arterelor penisului și gazele de la ei spirală arteriolelor. Cu toate acestea, în timpul normal de erectie nu este rupt de nutriție a penisului — are loc un permanent refluxul venos, suficient pentru funcționarea normală a țesuturilor penisului.

Pentru a salva de excitare sexuală are loc închiderea drenarea vene. Controlul functiei erectile se realizează de sistemul nervos central. Realizarea completă erectie depinde de complet funcțional ca vegetativ (simpatic și parasimpatic), cât și de sistemul nervos somatic.

Dacă este rupt de munca de unul dintre aceste sisteme, se dezvoltă disfuncția erectilă.

Provocatori de impotenta pot fi endocrine și boli psihice, tulburări metabolice, leziuni ale măduvei spinării. În acest caz, tratamentul trebuie să mergeți la medic.

Se poate oare de exerciții de a consolida o erectie

Potența este răspunsul fiziologic al organismului. Au fost elaborate o multitudine de complexe de exerciții, care afectează erecția. Dar dacă exercitii pentru marirea penisului? Înțelegem mai mult cât de afectată de antrenament pe procesele fiziologice din organism.

Exercitiile fizice pozitiv asupra urinar sistemul și de a vindeca numeroase boli. De un tratament special va ajuta nu numai pentru a restabili fluxul de sange la nivelul penisului autorității, dar și de a crește de ocupare cavernos cavitatea. Diferite metode folosesc pentru a trata boli de prostata, impotenta si urogenital patologii.

Beneficiile de exerciții pentru penis:

 1. Sinteza de testosteron. Activitatea fizică în general, un efect pozitiv asupra organismului uman. În sport accelerează metabolismul, ceea ce stimulează producția de hormon androgen.
 2. Consolidarea generală. Aduce corpul în ton poate exerciții speciale. Special de gimnastica de membru contribuie la relaxarea musculaturii netede, care tratează disfuncție erectilă.
 3. Procesul de recuperare circulator. De plenitudine cavernos cavității depinde de puterea și fermitatea erectiei. Mai repede microcirculatia, mult mai bine și mai rapid pentru a răspunde membru la excitatia sexuala.
 4. Creșterea nivelului de serotonină. Testosteronul afectează dorința sexuală într-o măsură mai mare. Cu toate acestea, există serotonina, dopamina si endorfine — hormoni de fericire, care îmbunătățesc starea de spirit și elimină senzație de constricție bărbați, menținerea normală starea psihologică.
 5. A crescut rezistenta. Acesta este un alt motiv pentru a face sport și de a efectua exerciții pentru a consolida organului sexual. Omul devine din ce în ce mai rezistent la sex, se prelungește actul sexual și de a crește plăcerea.
cum de a crește membru

Gimnastica pentru muschii intime și alte tipuri de exerciții vă pot ajuta să rezolvați delicate probleme în pat. Prescrise fizioterapie în calitate de tratament suplimentar. Pentru medical de numire a recomandat medicul.

Cum influențează pompa de membru al potenței, de la comentarii de bărbați:

 • crește interesul pentru sex, daca el era pierdut;
 • recuperează de noapte și de dimineață erectie;
 • apare o duritate de membru, necesare pentru un act sexual;
 • se observă generală de recuperare a sănătății bărbaților.

Gimnastica completează numai tratamentul de bază. Prescrise pentru pompa pentru marirea penisului pacienții care suferă nu numai de disfunctie erectila, dar și de ejaculare precoce. Exerciții vor ajuta la circulatia potenta.

Creșterea sexual organului de antrenamente

Dezvoltat mai multe tehnici pentru marirea penisului de organe: gimnastica, aparate și pompa de membru, diverse creme. Unii oameni sunt dispuși să meargă sub cuțitul chirurgului, pentru a face mai mult dimensiunea organului de 3-5 vezi

Intimă încărcarea și efectuarea regulată a serviciilor de programe vă va ajuta pentru a depăși impotenta, de a crește dimensiunea organului sexual. Acest lucru se întâmplă din cauza a îmbunătăți plenitudine corpii dosar va Crește calitatea erectiei, care vizual va crește dimensiunea de câțiva centimetri.

Se poate efectua nu numai de specialitate gimnastică, dar și de a exercita nivelarea abdominali, muschii de la picioare si coapse. Activitatea fizică contribuie la lupta împotriva excesului de greutate și obezitate. Efectuarea de exercitii simple, de fiecare zi, puteți obține rezultate uimitoare: de a crește dimensiunea penisului, remedieri vizibile defecte anatomice, pentru a îmbunătăți potența.

Tipuri de expunere

Afectează potența nu numai exercitii fizice, dar si invazive metode de tratament impotenta. Crește interesul sexual masculin poate fi cu ajutorul de masaj de prostată și de fizioterapie.

Trebuie doar să respecte o serie de reguli, pentru a crește eficiența procedurilor:

 • efectuați exerciții în mod regulat, de preferință, de zi cu zi;
 • încărcarea nu ar trebui să aducă disconfort sau durere;
 • crește treptat sarcina;
 • păstrați un stil de viață sănătos.

Suplimentar, merită să renunțe la obiceiurile proaste, pentru a normaliza modul de zi, pentru a echilibra dieta. Este recomandat să monitorizeze nivelul consumului de proteine, grasimi si carbohidrati. Evitați nocive feluri de mâncare și fast-food.

Masaj

Masajul este o metodă de tratament a disfuncției erectile la bărbați. Fizioterapie trec în cabinetul medicului. Specialistul efectuează procedura timp de 2-3 minute. O erectie apare foarte repede.

Beneficiile de masaj de prostata:

 • tratamentul prostatitei acute și cronice de tip;
 • eliminarea stagnarea secreției prostatei.
 • de recuperare a funcționalității de prostată;
 • normalizarea circulației sanguine a organelor pelvine.

Toți acești factori determină o erectie normala. Să efectueze procedura poate fi la domiciliu, dar este recomandat să se consulte cu medicul dumneavoastră, el vă va spune toate detaliile de desfășurare de masaj.

Cum decurge stimularea prostatei:

 1. Spălați-vă pe mâini. Mai bine tăiați unghiile și de a procesa degetul arătător speciale soluții contaminate mijloc.
 2. Folosiți un lubrifiant. Lubrifiant scăpa de senzatii neplacute. Pentru a se proteja de infecție folosesc special mic prezervativ.
 3. Ia-o poziție corectă. Omul trebuie să se întindă pe o parte și tuck picioarele de la sine.
 4. Adâncimea de penetrare. Nu este nevoie de profund introduce degetul arătător. Este suficient de a pătrunde în colon la 3-5 vezi
 5. Simt prostata. Prostata de fier de mărimea unei nuci. Este un pic de o educație.
 6. Apăsați pe pânză. Pe dense de votare apăsați puternic, moale — ușor Pat.

Pentru a efectua masajul poate ca însuși omul, cât și partenerul său de sex feminin. De multe ori această metodă de terapie de cuplu folosesc ca jocul sexual în pat. Suficient de 1-2 minute asupra prostatei, pentru a provoca o erectie.

Respectând regulile de igienă și măsuri de precauție, poate fi vindecat disfuncție erectilă la domiciliu de sine stătător. Cu toate acestea, atunci când leziunile canceroase și hbp de prostată nu este recomandat pentru masaj. Dacă resimțiți disconfort ar trebui să fie de a întrerupe procedura.

creșterea membru

Dacă un bărbat se confruntă cu disconfort psihologic, atunci se poate încerca o tehnica non-invaziva de masaj. Avea nevoie de o minge de tenis. Bărbatul se așează pe un scaun, punând între scrot și orificiul anal tot obiectul. Este demn de laminate, împingând o minge pe zona de prostată.

Pentru masaj ajutat, ar trebui să efectueze procedura de cel puțin 2-3 ori pe săptămână. Peste o lună, pacientul va observa o creștere a dorinței sexuale, membru va răspunde mai rapid la excitare. Peste 2-3 luni se înlătură simptomele impotentei.

Exercitii Kegel

Celebra tehnica Kegel a ajutat multe femei să facă față cu o întindere a mușchilor după naștere. Această gimnastică a organelor genitale inventată anume pentru sexul frumos. Apoi a fost elaborat un set de exerciții special concepute pentru bărbați.

Indicații pentru efectuarea exercițiilor Kegel:

 • reabilitarea postoperatorie;
 • hemoroizi;
 • afecțiuni ale prostatei (prostatita, hiperplazia benignă de prostată);
 • probleme cu urinarea;
 • disfuncția erectilă.

Contraindicații la executare nu, aceste exercitii se poate face în fiecare. Gimnastica, de asemenea, crește circulația sângelui în organele pelvine, îmbunătățește acțiunea terapiei medicamentoase. Cum de a pompa membru, și care efectua exerciții — a se vedea tabelul.

Exercițiu

Descriere

Abordări

Tensiune pubian-coccigiană musculare

Pentru a efectua acest exercițiu poate fi în orice poziție. Cel mai ușor este de a face în timp ce ședinței. Aseaza-te pe un scaun, relaxați-vă. Apoi, strângeți muschii anusului, încercând să atingeți în zona intimă. Țineți-vă de tensiune pentru câteva secunde și eliberați. Puteți complica sarcina și de a efectua exerciții într-o poziție în picioare.

Efectuați exercițiu timp de un minut. Treptat sarcina de a complica lucrurile. La sfârșitul lunii nevoie pentru a efectua exercițiile în timp de 5-10 minute.

Uretral antrenament

Acest exercițiu se poate face numai într-un dulap. Un bărbat trebuie să stați în procesul de urinare, reține urina in uretra pentru câteva secunde, apoi continua golirea vezicii urinare. În prima dată, puteți simți o durere în zona urinar canal — aceasta este o reacție normală.

Efectuați exercițiu în fiecare excursie la toaletă.

Clemă de muschi

Exercitiul nu este pentru incepatori. O astfel de tehnică se realizează, dacă există un pic de experiență practică. Este recomandat să începeți un antrenament, după o săptămână de mod intim de încărcare. Strângeți muschii anusului, încercarea de a activa muschii intime. Rămâneți în această poziție timp de 20-30 de secunde. Relaxați-vă și repetați din nou.

Este recomandat pentru prima dată când efectuați 2-3 seturi. Crește sarcina treptat. La sfârșitul lunii, trebuie să efectuați exercițiul de 10 ori, cu o întârziere de 1 minut.

La executarea complexului Kegel nu tulpina alte musculare, în afară de intim. Este recomandat să se facă de încărcare de zi cu zi. Demnitatea acestei tehnici constă în faptul, că să efectueze exercițiile pot fi, fără a se îndepărta de la locul de muncă. Nimeni nu va observa că acum aveți antrenament.

Jelking

Jelking — un relativ nou tip de antrenament pentru un membru. Este o veche arabă tehnica, care ajută nu numai pentru a elimina lente de potenta, dar și de a crește dimensiunea organului sexual.

Avantajele jelqing:

 • creșterea în lungime și circumferinta penisului;
 • creșterea mărimii domeniul corpii cavernosi;
 • îmbunătățirea calității erectie (duritate și densitate);
 • eliminarea stagnare de sperma.
exercitii pentru marirea penisului

Stăpânească tehnica de a efectua de dificil, asa ca tehnică se aplică foarte rar. El se bazează pe educație specială microtraumas țesuturilor. Acțiunea vizează o creștere de membru, poate fi comparată cu creșterea masei musculare, la antrenament, fibrele musculare sunt răniți, iar în timp ce de relaxare în locul lor se formează alte fibre musculare, dar deja mai mari decât cele anterioare.

Progresul umed exerciții:

 1. Aveți grijă de lubrifiere. Asigurați-vă că utilizați lubrifiant în procesul de jelqing.
 2. Obțineți o mică erecție. Nu este nevoie de un complet de sexy reacție, dar și de mică densitate va fi mic. Este necesar de a ridica organul sexual la 50-70%.
 3. Efectuați exercițiu în picioare, să organul sexual a fost paralel cu podeaua. Dacă a apărut o coloană în unghi drept față de corp, și anume la o astfel de reacție a fost nevoie să se realizeze.
 4. Încheietoare membru inel. Strângeți cu mâna a penisului, pentru a degetul mare scos la arătător. Nu slăbind strânsoarea lui, pentru cateva secunde la viteza medie ajunge la cap.
 5. Atunci când mâna stângă (în primul rând) va ajunge la cel de carne, se poate pune următoarea mână de la baza. Din nou forma inel, și repetați exercițiul.

Dacă este necesar, puteți adăuga ulei.

Pericolul acestei tehnici constă în faptul că se poate rani foarte mult de penis.

Efectuați un antrenament de 2 ori pe săptămână. La următoarea erectie penis trebuie să fie de a deveni major.

Jelking se bazează pe creșterea cavitatea corpului cavernos, adică devine un spațiu pentru umplere arterial cu sânge. Antrenamentul este contraindicată dacă există anomalii ale structurii organelor genitale. Aplicarea regulată metodologii va ajuta la eliminarea disfuncția sexuală.

28.12.2018