Cum de a crește membru cu bicarbonat de sodiu

>

În lume nu există bărbați care renunță la creșterea de sex masculin demnitatea de metodă dovedită. Există o mare varietate de moduri, care ajuta să facă față cu o astfel de delicata problemă și recăpăta încrederea în sine.

bicarbonat de sodiu pentru marirea penisului

În ciuda într-adevăr eficiente și eficiente metode de marire a penisului, reprezentanți ai sexului puternic sunt în căutarea de noi opțiuni, care vă va ajuta cu creșterea într-un timp mai scurt, cu eficiență maximă.

În ultimul timp a apărut un interesant mod de marire a penisului cu ajutorul de bicarbonat de sodiu. Unele comentarii de oameni sugerează că soda afectează creșterea penisului, ca urmare a ceea ce el crește cu câțiva centimetri. Dacă acest lucru este într-adevăr?

În valoare de mai multe detalii înțelege cum influențează bicarbonat de sodiu la o creștere de membru, și afectează? În afară de aceasta, aveți nevoie pentru a afla cine nu se potrivește un astfel de mod de a crește.

Bicarbonat de sodiu pentru marirea penisului

Bicarbonatul de sodiu este cunoscut pentru fiecare persoană din copilărie. Este utilizat pe scară largă în plan intern, este aproape întotdeauna utilizat în coacere de produse de panificatie. Cu toate acestea, după cum arată practica a lumii moderne, pe acest minunat proprietăți de pulbere nu se termina aici.

Se pare că pudra nu este doar capabil de a înlocui pagina de pornire trusa de prim ajutor, ajutând pentru a scapa de multe boli, dar, de asemenea, va asigura o creștere a penisului.

Merită spune imediat că bicarbonatul de sodiu nu crește în mod direct organul masculin, ea doar este o substanță care pătrunzând în organismul uman, este capabil de a pentru a lichefia sânge. Cum această capacitate va ajuta pentru a accelera creșterea penisului?

 • Comentarii de oameni sugerează că terapia cu bicarbonat de sodiu în timpul antrenamentelor pentru marirea penisului, oferă mai mult de liberă trecere de sânge în interiorul organismului, în special în masculin demnitatea.
 • Ca urmare, în timp ce o varietate de programe de antrenament, care sunt periculoase formarea cheagurilor de sânge, de exemplu Clamping, ea pur și simplu nu interschimbabile.

Adică, dacă analizăm comentarii, bicarbonat de sodiu contribuie la efectul de antrenament, astfel, creșterea penisului se accelerează și apar diferite complicații interne este minimizat.

Cu toate acestea, medicii nu aderă la un astfel de punct de vedere, în ciuda o mulțime de comentarii pozitive de bărbați, și cred că terapia cu bicarbonat de sodiu "ucide" stomacul, va asigura probleme grave de sănătate, și apoi marirea penisului exact iasă de pe al doilea plan.

Cum să luați bicarbonat de sodiu?

În ciuda opinia medicilor, trebuie să dau seama cum bărbații au obținut rezultate pozitive cu ajutorul unui astfel de pulbere.

Este recomandabil să se constate că bărbații susțin că această metodă ajută pentru a crește un penis de 1-2 cm în doar o lună, și o dovadă a cuvintelor sale, demonstrează fotografiile rezultate.

De a identifica mai multe opțiuni de ingestia de bicarbonat de sodiu, care sunt capabile de a accelera creșterea penisului:

creșterea membru de bicarbonat de sodiu
 1. Prima metodă prevede primirea jumatati de lingurita pe zi. Pulbere trebuie să se dizolve în apă caldă (250 ml), se bea imediat după o masă.
 2. A doua metodă constată că pentru a obține efectul dorit, este mizerabil numărul de bicarbonat de sodiu nu va ajuta, și este necesar adăugate la 250 ml de apă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu.
 3. La a treia metoda poate fi atribuită o creștere treptată a cantității de pulbere. Mai întâi se dizolvă în 250 ml de câteva granule de bicarbonat de sodiu, crescând treptat numărul de până la o linguriță.

În ciuda faptului că în acest mod se poate mări membru, feedback-ul pe el destul de contradictorii. Unii reprezentanți ai sexului puternic susțin că organul sexual nu este în creștere, dar senzația de durere în stomac apar.

Alți bărbați susțin contrariul, spunând că alimentar pulbere pentru creștere membru este un panaceu, datorită ei, mulți au reușit să crească de membru, atunci când acest lucru nu a afectat negativ efect asupra organismului.

Situația în care cererea de bicarbonat de sodiu nu este recomandabil și periculos pentru sănătate:

 • Hiperaciditate a stomacului.
 • Daca barbatii cu antecedente de diabet zaharat.
 • Tumori maligne.
 • Aciditatea stomacului.

Dacă de la reprezentanții sexului puternic au măcar o contraindicație, la bine și la această metodă de a renunța. Puteți să acorde o atenție la alte metode de a crește, de exemplu, pompa de vid, care afecteaza cavernos corpului, stimulează creșterea lor, în consecință, un membru crește în volum.

Nu mai puțin eficace se dovedește a fi de specialitate crema, constând puternic de componente vegetale, care contribuie la formarea de noi celule în interiorul corpilor cavernosi, ca rezultat, organismul crește cu câțiva centimetri.

Clamping

Având în vedere faptul că nu există nici un răspuns clar, dacă se poate, cu ajutorul de bicarbonat de sodiu crește membru, și este adevărat, ea contribuie la cresterea penisului, este recomandabil de a va combina primirea de bicarbonat de sodiu și antrenament Clamping.

Clamping (de la engl. prindere cu cleme) – esența de bază de exerciții este o clema de externe a venelor, care rezultă în sânge libertatea de a ajunge în organul sexual, dar fluxul nu se produce, sau se face, dar minim. Caracteristici tehnici:

 1. Pentru antrenament nevoie de banc sau auto coliere de prindere, care poate fi pinch penis, în special, baza acesteia.
 2. Inițial, în această stare poate fi nu mai mult de 5 minute.
 3. Un cadru de luare a crescut treptat, și pot ajunge până la 40 de minute.
 4. În timp ce de formare este necesar pentru a muta continuu, chiar dacă omul simte disconfort.

Este de remarcat faptul că acest antrenament MUSCHIUL musculare contribuie la creșterea de sex masculin demnitatea chiar și fără utilizarea de bicarbonat de sodiu. În acest sens, deoarece proprietățile de bicarbonat de sodiu nu este dovedit pentru creșterea membru de primire poate să se abțină, acordînd atenție toate clasele.

Pentru a obține un efect de lungă durată, Clamping aveți nevoie pentru a practica în fiecare zi, timp de câteva luni. Dacă nu face pauze nejustificate, în mod clar urmați recomandările de la antrenamente, poate crește membru la 2-3 cm de 5-7 luni.

bai cu bicarbonat de sodiu

În încheiere, este important să spunem că bicarbonatul de sodiu – este îndoielnic metodă de a crește fertilă a autorității, prin urmare, este mai bine să nu riște și să acorde prioritate într-adevăr eficient și dovedit moduri, cum Clamping, specializat crema, pompa de vid, prelungire și altele. Un film interesant în acest articol oferă nu mai puțin de opțiuni interesante pentru a crește membru.

31.12.2018