Cum de a crește membru la domiciliu

În momentul de față reprezentanți ai sexului puternic au grijă de înfățișarea nu mai puțin de femei. Bărbații se străduiesc să se monitorizeze cu atenție starea de îmbrăcăminte și încălțăminte, pentru a menține o excelentă formă fizică. Dar dacă peste un dulap și o figură se poate lucra, atunci dimensiunile organului sexual îi iubiți natura și aranja departe nu fiecare. Problema lungime și diametrul penisului rămâne întotdeauna de actualitate. Dacă înainte oamenii nu ar rezolva nimic, acum există un număr de diferite metode de marirea penisului. Mai mult, pentru a realiza schimbări pozitive pot fi chiar la domiciliu.

Marirea penisului, cu ajutorul de exercițiu

cum de a crește membru

Cel mai simplu și mai accesibil opțiune bună soluție atât de delicată problemă este realizarea unui complex de exerciții speciale, care contribuie la întindere organismului, normalizarea circulației sângelui și chiar creșterea erecție. Este foarte important de a învăța pentru a efectua corect toate tehnica, pentru ca lipsa de atenție poate duce la obținerea unui prejudiciu sau pierdere de sensibilitate.

Pentru a începe prima dintre exerciții, este necesar să se așeze în scaun și să se relaxeze. Apoi trebuie strâns pentru a comprima organul sexual degetele sub cap, dar în acest fel, pentru a nu afecta procesul de circulație. Treptat, ar trebui să tergiverseze penis de la sine, în măsura în care este posibil. Atunci când maximă de tracțiune va fi atins, atunci ai nevoie pentru a persista într-o poziție în patru minute.

După aceea puteți relaxa un pic și repetă exercițiul de încă trei ori. Se recomandă tragerea penisului atât în sus și în direcții diferite. Primele rezultate vor fi vizibile deja după câteva săptămâni, cu condiția de exerciții regulate.

Nu mai puțin important de a efectua periodic un exercițiu care normalizează circulația sângelui în pelvis și direct la penis. Este necesar într-o poziție șezând efectua pe o suprafață de membru mișcare circulară cu degetul mare. Ar trebui să înceapă de la bază și, treptat, trece la cap. Masaj organul sexual prin urmare, se recomandă pe parcursul a trei minute.

Un alt popular exercițiu în rândul reprezentanților sexului puternic este muls. Pentru realizarea acesteia este nevoie să aplicați pe suprafața penisului special de lubrifiant, apoi strângeți-l cu două degete de la baza. După aceea, trebuie să lin muta mâna pe toată lungimea, treptat, apropiindu-se de cap. În cel punctul ar trebui să stea mai mult de aproximativ douăzeci de secunde. Este recomandat să se înceapă de formare cu treizeci de repetiții și de fiecare dată pentru a crește acest număr.

Ultimul exercițiu, de asemenea, necesitatea de a efectua, în timp ce ședinței. Pre-nevoie de a realiza 40 % erectie prin masturbare. Apoi, aveți nevoie de ușor de a tergiversa penisul in partea de fese și să se așeze pe el. În aceste condiții, în mod semnificativ crește presiunea în membru, care ajută nu numai pentru a crește lungimea sa, dar și diametru.

Cum altfel poți crește membru de origine?

În vânzare sunt prezente o varietate de dispozitive care promit doar câteva aplicații pentru a crește dimensiunile organului sexual. Desigur, în realitate, lucrurile stau altfel. Într-un interval scurt de timp va reuși să obțină doar un rezultat temporar, dar pe termen lung efectul este realizat de mai multe luni.

Cel mai simplu de utilizat este dispozitivul de vid pompa. Acțiunea sa este îndreptată spre îmbunătățirea erectie, dar în mod regulat desfășurarea procedurii se pot obține de a crește lungimea penisului. În prealabil trebuie să se ocupe de membru cu gel sau vaselină, și doar apoi pune în aparat.

creșterea membru

După aceea, cu ajutorul speciale de pere din baloane, pompat aerul, ceea ce duce la creșterea presiunii. În aceste condiții, fluxul de sânge crește, și organul sexual literalmente în creștere în fața ochilor noștri. Dar efectul dispare după câteva ore, astfel încât să efectueze procedura este de dorit pentru o jumătate de oră înainte de intimitate sexuala.

De asemenea, puteți profita de extender. Acest dispozitiv este proiectat pentru a întinde penisului și de a corecta acest defect, ca curbură. Membru este plasat în aparat, după care capul se fixează silicon tub. Treptat, trebuie să reglați lungimea aparatului, pentru a autoritatea s-a aflat în mod constant în întins poziție. Purta o prelungire necesar numai după medicală, consiliere, astfel ca, nu de cunoașterea particularităților de utilizare a aparatului, poate afecta propria organismului.

În momentul de față în mod activ promovat creme speciale și geluri pentru marirea organului sexual masculin. Dar dezavantajul lor este fragilitatea efect, astfel încât toate promisiunile producătorului de încredere rezultatele — complet minciună. Aceste mijloace acționează prin creșterea fluxului de sânge de la un organ. Are sens de a utiliza aceste medicamente pentru aproximativ cincisprezece minute înainte de actul sexual.

17.07.2019