Cum de a crește penis mijloace și metode de

Înainte de a activ a efectua acțiuni în favoarea marirea penisului. este necesar să se înțeleagă – dacă aveți nevoie de acest lucru? La urma urmei, nu este nevoie pentru a crește un penis dimensiunea care atinge sau depășește normele ei. Fertila organul la bărbați crește până la 25 de ani, astfel încât persoanele care nu au împlinit această vârstă, vă faceți griji nu este deosebit de demn. Poate, creșterea penisului lor temporar, a încetinit, dar în scurt timp se va relua.

cum de a crește membru

Dimensiunea organului sexual masculin depinde de mai mulți factori. naționalitatea, viteza proceselor metabolice, prezența de obiceiurile proaste, de vârstă. Există o dimensiune medie. normală pentru o anumită vârstă. În plus, există perioade de vârstă, atunci când membrul este în creștere rapidă, și, când creșterea este mai lent. Aceasta depinde de caracteristicile individuale ale omului, nivelul de testosteron din organism, stilul de viață și așa mai departe

Se consideră că un adult, care s-a format bărbați (25-30 de ani) medie. normal mărimea membru este lungimea de 14-16 cm și grosimea de 4 a se vedea În adolescență lungimea penisului de 10-12 cm și o lățime de 3 a se vedea–, de asemenea, norma.

Cum de a crește membru metodele

Dacă există o nevoie de a crește dimensiunea organului sexual, atunci acest lucru se poate face cu ajutorul remedii populare la domiciliu.

Este important să se înțeleagă că metodele populare nu sunt recunoscute de știința și pot fi nu numai ineficient, dar și periculoase.

Despre cele mai frecvente metode vor fi discutate în acest articol.

Efectuarea de masaj

În opinia bărbați, care au încercat această metodă, el este într-adevăr eficient. ce mare este prevalența sale. Este vorba despre o terapie de masaj al penisului, pe care un bărbat poate să facă de unul singur. Trebuie să se pregătească pentru desfășurarea, pentru a evita o accidentare .

Pregătirea pentru masaj se efectuează după cum urmează: să ia o mică bucată de moale, placuta la atingere tesatura, udați-l cu apă caldă și câteva minute (2-3 min) - și încheie o cârpă penis. Comprese calde pe autoritatea va ajuta spori fluxul de sange, ceea ce va face un masaj eficient. Efectua această procedură, aveți nevoie de mai multe ori.

După pregătirea poate începe de la sine masaj. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia poziția cea mai confortabilă. Mai bine să se întindă pe spate și relaxați-vă. Apoi mâna dreaptă un pic stoarce capul penisului, (dar nu foarte mult! În caz contrar, există riscul de a deteriora sensibila capul) organul sexual de a tergiversa în partea de la distanță posibilă (dacă apare o senzație de disconfort, trebuie să nu mai trage) și întârzia în poziție lungă de 4-5 minute. După aceea, ar trebui să fie de a repeta procedura. întârziind membru în diferite direcții și persistent în această poziție.

În momentul de masaj, o condiție necesară este vacanta. Între tratamente nevoie pentru a restabili fluxul de sange. Etapa finală de masaj servește tergiversarea de la sine penisului, și repetată a lui inclestarea (de 10-12 ori). După finalizarea stoarcere, poate fi considerat un masaj complet.

A face exerciții trebuie de mai multe ori pe săptămână. a cheltui o cantitate suficientă de timp. Toate procedurile au nevoie pentru a efectua lent și cu atenție. pentru a nu deteriora organismul. Cu ajutorul auto-masaj penisul crește cu 1-2 cm. Rezultatul este, de obicei, se realizează în 2-3 luni.

Decocturi, ceaiuri și apiterapie

Un mod eficient cred decocturi din plante și ceaiuri. Sunt cunoscute tuturor "capacitatea de" a unor plante afecta potenta. Dar nu toată lumea știe că aceste plante, de asemenea, contribuie la creșterea economică a penisului. Pregăti medicinale, decocturi poate fi la domiciliu, cumpara plante de la farmacie sau de specialitate piețe și magazine. Dar este mai bine să cumpere de la vindecători, cunostinte, ce fel de iarba vor fi eficiente.

Nu uitați despre securitate. Prin urmare, de a dobândi ierburi și ceaiuri trebuie să au dovedit vindecători cu o mare bază de clienți și referințe pozitive. Cele mai cunoscute verzi titularii de acest "magic" efectului de influență la creșterea membru sunt: radacina de ginseng. păducel. cimbru și nuci. În țările asiatice metoda de marire a penisului cu ajutorul decocturi, ceaiuri si unguente pe bază de plante este cea mai comună.

remedii populare

Unul dintre cele mai eficiente metode cred obișnuită bicarbonat de sodiu. Ei recomanda de a lua în interiorul. Dar cum bicarbonat de sodiu va ajuta la creșterea membru? Răspunsul este simplu – nici un fel. Bicarbonatul de sodiu nu afectează organul sexual, dar în caz de contact cu organismul, ea subțiază sângele. și îmbunătățește fluxul de sânge. Prin urmare, bărbații care doresc să crească dimensiunea sa iau bicarbonat de sodiu înainte de a efectua exerciții, contribuie la o creștere (masaj, utilizarea extender, pompe etc.).

Se crede că, dacă spori fluxul de sânge în timpul antrenamentului, atunci organul sexual va creste mai repede. Dar această monedă are și o parte pozitivă.

Bicarbonat de sodiu trebuie să fie luate cu precauție, deoarece ridicată concentrația ei este foarte dăunător gastro-intestinale calea.

Iar pentru cei cu boli de stomac, a glandei tiroide și tumori maligne – ia-o lingura bicarbonat de sodiu este strict interzisă și periculoasă pentru viață.

Cel mai periculos și mai eficient învechit metodă este considerat a fi veninul de albine (apiterapie). Este important să știți că dacă aveți alergii la veninul de albine, o astfel de metoda nu se poate utiliza! Procedura de creșterea membru de venin de albine petrec așa. în pachet, cu albine în interiorul plasat fertila autoritatea. După ce a fost muscat de albine, scos acul. Organul sexual crește o dată, în fața ochilor. Dar muscatura de albine nu este suficient.

Pentru a salva rezultatul, aveți nevoie pentru a efectua de zi cu zi de antrenament și să se bucure de o varietate de creme și geluri pentru marirea penisului. Procedura de albine trebuie să se facă de mai multe ori pe săptămână. De albine într-un pachet pot fi mai multe (nu mai mult de 10). Numărul de albine trebuie să crească treptat, noțiuni de bază utilizate la durerea simte de la procedura. Rezultatul se poate ajunge la 1,5 – 2 luni. Penisul, cu ajutorul expunere de venin de albine a crescut cu 2-4 vezi

Psihologic și metoda de acupunctura

Este cunoscut psihologic metodă. Esența lui este extrem de simplă. Doar nevoie în fiecare zi să se prezinte cu dimensiunea dorită membru. Este mai bine să facă acest lucru pe timp de noapte. Câteva minute de prezentare contribuie la producerea de hormoni care accelerează creșterea penisului de organe.

Pentru a mări dimensiunea penisului poate ajuta acupunctura (de presiune pe punctele biologic active). Conform teoriei, un om are o zona care contribuie la creșterea membru. Și impactul asupra lor va accelera creșterea. Dacă găsiți orice punct și masaj lor în fiecare zi, atunci rezultatul nu va dura mult. Cu toate acestea, informațiile cu privire la eficacitatea acestei metode și despre existența "magice" de puncte nu este veridică și dovedite.

Sfaturi și precauții

Înainte de a începe să crească membru metodele, trebuie să este bine chibzuit. La urma urmei, nu este întotdeauna rezultatul se dovedește a fi așa cum promite metoda de publicitate. Să nu uităm și de particularitățile individuale ale omului.

Reieșind din aceasta, cineva o anumită metodă poate ajuta, dar pentru cineva care se va dovedi a fi ineficiente. Prin urmare, este în valoare de a monitoriza rezultatele efectuării antrenamentelor și reacția organismului la ele. În caz de ineficiență și durere, toate de antrenament trebuie să înceteze, cu scopul de a economisi timp și de a salva sănătatea dumneavoastră.

28.07.2019