Accesorii pentru marirea penisului: indicații, tipuri, contraindicații

Intimă domeniul de aplicare este o componentă importantă a vieții fiecărui bărbat. Prin urmare, reprezentanții sexului puternic o atenție deosebită capacitățile sale de sex. Da încredere în viața sexuală a le ajuta sfaturi pentru marirea penisului.

Pentru ce aveți nevoie de înălțare?

duza pentru un membru

Duzele sunt concepute pentru a diversifica viata sexuala sau de a rezolva probleme cu potenta. Există un număr mare de dispozitive, care ajută pentru a atinge diferite scopuri. Bărbații se bucură de astfel de dispozitive pentru a dimensiunea membru a devenit mai mare, iar femeia a primit luminoase senzatiile in timpul actului sexual.

Accesorii ajuta la prevenirea dezvoltarea de probleme în sfera sexuală. Datorită lor, omul va avea erectii puternice, de lungă durată contact intim, și va fi capabil de a livra parteneră plăcere maximă.

Material de fabricatie

Accesorii pentru marirea penisului sunt fabricate din diferite materiale, care vă ajută o persoană pentru a ridica cel mai preferat varianta. În fabricarea aplică următoarele:

 • Pielea. Aproape naturală a pielii, ajută pentru a transmite aceleași senzații. Când utilizați produsul din ea se incalzeste rapid la temperatura corpului și va păstra în timp. Un astfel de material este de înaltă calitate, de aceea are un termen de valabilitate. Accesorii făcute din piele, au un cost ridicat, de aceea rar se aplică bărbaților.
 • Silicon. Un material ieftin, destul de moale, elastic, nu provoacă reacții alergice. Articole din sticlă ușor de utilizat. Silicon servește de ani de zile, dar este capabil de a deforma în contact cu unsoare de ulei de baza.
 • Latex. Are prețului scăzut. Servește mai puțin decât celelalte materiale, dar pentru el este usor de intretinut, este foarte plăcut la atingere și are miros. Ca și silicon, latex, nu se recomandă să se aplice împreună cu pierderea de ulei unsoare, pentru a evita distrugerea.

Duza din ce material pentru a alege, de a decide numai pentru un bărbat în funcție de propriile preferințe. Toate materialele sunt sigure pentru sănătate, diferența este doar în calitate, durata de viață, posibilitățile de transmitere a senzațiilor tactile.

Care sunt de expansiune, accesorii de membru?

În magazinele de specialitate, puteți găsi un număr foarte mare de accesorii, realizate din diferite materiale și în diferite variante.

Deschisă cap

Folosesc un astfel de produs, în scopul de îngroșare a penisului. De asemenea, de înălțare ajută pentru a stimula vaginul femeii, ceea ce permite de a atinge o mai luminos orgasm. Deschis de prindere amintește de stimulare inel. Pune-l este permisă exclusiv în timpul excitare, dar nu la el.

Cu un cap

Închis duza de multe ori folosit ca un mijloc de a se proteja de o sarcină nedorită. Ea ajută la a face penisul mai gros și mai lung. De la astfel de dispozitive peretele gros, ceea ce duce la scăderea sensibilității. Acest efect vă permite de a prelungi contactul sexual de mai multe ori.

Cu vibrații și telecomandă

Sunt disponibile în comerț și accesorii cu vibro masaj. Ele ajuta nu numai pentru a prelungi membru, dar, de asemenea stimula clitorisul unei femei în timpul actului sexual. Pentru a controla înălțare merge împreună cu telecomanda.

Cu cosuri

Suprafața astfel de dispozitive este acoperit cu o mulțime de bile. Acestea pot avea grade diferite de lungime și înălțime. Pentru cele mai estetic tipuri de producatorii chiar au bumps în formă de diferite modele.

Cu spini

Astfel de accesorii sunt similare cu luna tip, dar în loc de bile de pe suprafața lor are spini. Modele pot fi de diferite tipuri, care diferă în mărime de spini.

Cu o mustață

Accesorii, de asemenea, similare cu ultimele două dispozitive, dar în loc de bile, și spini pe suprafata sunt carceii. Ele ajuta pentru a livra o femeie saturate senzațiile în timpul actului sexual. În afară de aceasta, dispozitiv vă permite să alungi și îngroșa membru.

Corporale

prezervativul

Astfel de accesorii sunt diferite realism, deoarece cât mai apropiate de culoarea naturală a pielii și anatomice particularităților de sex masculin demnitatea. Cu ajutorul lor, se poate face un membru mai gros și lung.

Cu surround relief

Sunt caracterizate de astfel de modele în relief suprafața cu surround de model, prin care o femeie devine neobișnuit și senzații plăcute. Când utilizați duza de membru devine din ce în ce mai mare în dimensiune.

Refolosibile prezervativ

De la magazine specializate pe vânzarea de produse intime, puteți găsi reutilizabile prezervative. Acesta este un relativ nou produs din lume-un sex shop. Datorită lui, se poate nu numai de a evita concepția, infectare cu bts, dar, de asemenea prelungi penisul.

Stimularea

Astfel de dispozitive, de obicei, sunt fabricate din silicon. Sunt destinate pentru stimularea vaginale pereților la femei, în scopul de a crește luminozitatea senzațiile în timpul actului sexual. În afară de aceasta, ele ajuta pentru a face un membru mai larg și mai lung.

Caracteristici de utilizare

Să aibă grijă de duze este destul de simplu, pentru aceasta nu aveți nevoie de cunoștințe speciale. După achiziționarea mărfii este necesară neapărat să-l spele cu utilizarea de săpun.

Pune duza de asemenea, nu este ușor. Toate acestea au un inel special, în care este plasat scrot. Cu ajutorul lui, produsul se fixează pe penis membru. Pus pe design doar pe excitat penisul. De la prima aplicare este de dorit să încercați acest lucru singur, de a învăța.

În interiorul duza este necesar pentru a lubrifia pudră de talc, pentru a nu admite grilaj de piele organul masculin. Unsoare de același se aplică pe suprafața exterioară. Aplicați lubrifiant pe el însuși membru sau pe partea interioară a produsului nu se poate. În caz contrar, dispozitivul este ușor zboară în timpul actului sexual.

Opiniile bărbați și femei

Comentarii bărbați și femei, despre sex, cu aplicarea de scule diferite. Puteți găsi atât pozitive, cât și negative. Dar recenzii proaste sunt cel mai frecvent asociate cu faptul că omul a greșit alege produsul sau cumpără un produs de proastă calitate.

Când utilizați bune de calitate scule reprezentanți ai sexului puternic subliniază că sexul a devenit mai luminos, a crescut durata actului sexual, s-a majorat libidoului. Femeile indică faptul că aplicarea de instrumente ajută la realizarea de distracție maximă, în special de scule cu relief suprafețe, spini, cosuri, antene.

Ce fel de înălțare cea mai mare?

La ceva timp cea mai mare a conductorului considerat de "Bravo", ea are o lungime de 17 vezi Dar, recent, pe piață a apărut un produs sub numele de "Matador". Lungimea sa este de 26 a se vedea în Ciuda atât de mare, să-l pot bărbații cu un membru, asa ca este bine fixat.

Ce dimensiune ridica?

Accesorii vin în diferite dimensiuni, astfel încât bărbații se pierd atunci când selectați lungimea dorită. Sfătui în acest caz, este imposibil, pentru că este strict o decizie individuală, care variază în funcție de prezentele parametrii organului sexual.

Contraindicații

Speciale contraindicații la utilizarea de scule pentru mărirea penisului nu, dar există o serie de recomandări de utilizare a acestora:

 1. Nu folosiți produse la anal si oral de contact.
 2. Nu folosi modele mai mult timp, care este recomandat în instrucțiuni. În caz contrar, există riscul de a câștiga patologie a organelor genitale.
 3. Nu se aplică aparate de mărit, dacă există o patologie de sânge.
 4. Cu precauție de a folosi accesorii nevoie pentru pacienții care suferă de boli de inima si vasele de sange.

Materiale pentru fabricarea de scule folosite sunt hipoalergenice. Dar există întotdeauna posibilitatea ca o persoană apare intoleranță individuală. În acest caz, să se bucure de produse este interzisă.

Avantajele și dezavantajele aplicării prin actul sexual

duza

Aplicarea de scule pentru marirea penisului are propriile sale pozitive și trăsături negative. La plusurile sunt următoarele:

 • Creșterea dimensiunea sex masculin demnitatea în lungime și grosime.
 • Posibilitatea de a folosi anumite tipuri de produse, în calitate de barieră de contracepție.
 • Mare selecție de modele diferite, care vă ajută pentru a ridica dispozitivul de fixare, face maxim saturate de senzații.
 • O ușoară scădere a sensibilității organului de reproducere, datorită acestui fapt, crește durata actului sexual.

Puncte negative sunt disponibile mai mult de la cei de modele, care deja a fost obtinerea vechi. Ele sunt foarte redus sensibilitatea penisului, au fost supuse la deformare, ca urmare a mișcărilor. Moderne de fel de produse îmbunătățite. Ei bine transmită un sentiment, o lungă perioadă de timp nu se uzează.

Dar, totuși, un minus rămâne. La el se referă accesorii de calitate. Dacă un bărbat dorește să achiziționeze un produs de calitate, care-i va servi mulți ani, atunci va trebui să stoc mare numerar suma.

Astfel, accesorii pentru marirea penisului la bărbați – eficient mod de a îmbunătăți de senzații în timpul intimitate. Dar pentru aceasta este necesar de a alege cea mai bună opțiune de mărime și calitate.

21.08.2019