Comentarii Macho Man

 • Maxim

  Suntem cu baieti decis să cumpere macho man de приколу încerca. Planificat o petrecere a burlacilor, ei bine, cineva a sugerat ideea, iar eu nu mă cert, iar prețul lui plăcută. Nu ca nu am avut probleme grave, dar au existat. Am o alergie pe tot drumul, astfel încât test-drive a fost în temă. În general, am comandat cu cinci diferite spray-uri, o companie mare. În seara plini, au început să тестить. Am o jumătate de imediat, a amânat – o alergie. Iar în Macho Man nimic, unele iarbă și remedii naturale. Și funcționează! Eu însumi nu mă așteptam. Baieti, apropo, de asemenea. Bine ați dat seama în seara încerca, la noi imediat, fetele noastre au venit, ei bine, ne-am și despărțit din cameră în cameră. Iar spray întotdeauna acum în noptiera de lângă pat, nu.

  Macho Man
 • Radu

  Ce pot să mai spun? Un bun instrument de lucru, verificați cu ușurință: este în valoare de a cumpăra și de a evalua. Macho Man dă rezistente erectie pe o lungă perioadă de timp.

  Macho Man
 • Maxim

  Pentru un timp, pentru că a folosit macho man rateuri nu a fost nici măcar o dată. Membru al ca de piatră, în valoare de 2-3 ore (am înțeles, cât de multe mijloace, la fel și funcționează). Din comun de bărbați cu erecție normală s-a transformat într-un super-amant. Soția încântat, crede-l merit. Ei bine, eu nu te contrazic, doar recomanda prietenilor, ce să cumpere și în cazul în care la comanda. Binele, preț accesibil.

  Macho Man
 • Viorel

  Mai devreme nu am prea multe de atenție a acordat problemelor de protecție, astfel încât a fost preluată de o boală și totul s-a încheiat trist. Recuperat, dar consecințele în formă de erectii slabe au ramas. Acesta este prețul prostiei. Problemele au început după 30 de ani, chiar și o singură dată a fost vindut cu o fata (ea a decis că nu am meritat din cauza ei sau din cauza amantei). Mai întâi nu s-a gândit, iar după despărțire dat seama: trebuie să faci ceva. S-a dus să caute pe internet, spray a fost doar primul mijloc în căutare. Prețul Macho Man a aranjat, a decis de a comanda și nu a regretat! A funcționat prima dată, și încă cum! Am încercat, fără fete, nu, dar mai bine ar fi fost o fată a fost. Dar mai este și un lubrifiant, astfel încât făcut pe smucitură rece. De atunci, tot timpul folosesc Macho Man!

  Macho Man
 • Timur

  Spray Macho Man 100% un act de mijloc. A ales din mai multe, care a decis să cumpere, atunci când, în patruzeci de ani, cu un mic prieten de-al meu mi a însumat. Cuplu de alte medicamente nu a lucrat deloc, iar unul mi-a fost rău! Apoi a studiat compoziția, aici cred eu prost, este pentru tine de a verifica. Și în acest preparat, totul este curat și natural, așa că îndrăzni comanda. Folosesc deja de mult timp în urmă, aproape cu apariția Macho Man pe piață. Funcționează întotdeauna.

  Macho Man
Evaluare Macho Man
4.5
25