Experiență de utilizare Macho Man

Povestea de noi relații, de a stabili care a ajutat Macho Man, a spus Igor.

MachoMen a ajutat să facă față efectelor bolii

Ei bine, este timpul să-i spun povestea mea. Niciodata nu a fost mai special. Un copil, un adolescent obișnuit, normal, un student obișnuit de om. Speciale talent nu a fost diferit. A trăit, de asemenea, ca toate, a ales soția gri mouse-ul, l-au făcut un copil, totul a fost bine. Dar la aniversarea de 40 de ani totul s-a schimbat.

Corect se spune: firele de păr gri în barba, demon pe margine. Întotdeauna am fost sigur că nici o iubire nu există, totul prostii si romantica prostii. Soția a ales astfel încât a fost corectă, grijulie, a condus o gospodărie. Au reușit să cumpere un apartament, pentru a avea un copil. I-am niciodată nu a poruncit, dar și pe gât, să nu se permitea. A trăit în liniște. Și aici am întâlnit-o. Mulți 40 încep să se întâlnească cu 18 ani fete, iar ea s-a dovedit ровесницей, dar ce! Îngrijită o femeie, arata ca la 30, o minte ascuțită, frumoase maniere, umor spumos. Și văduva. Am dispărut.

Primele încercări de cucerire a

Margo – numele ei este Margarita, direct de Bulgakov – convenționale bărbații niciodată nu m-a interesat. După cum am aflat mai târziu, soțul ei a fost un pictor, a pictat într-un mod foarte interesant. Ea a scris proza (сатиру) și poezii. Ne-am întâlnit din întâmplare, un prieten i-a chemat pe ceva mic discurs, în cazul în care ea a citit poezii. Atunci când ea a început să citească, mi-am dat seama că vreau să-l chiar aici, în mijlocul camerei, pe un scaun, pe care se sta, куря o țigară în мундштуке. După lecturi toate băut și nu-mi amintesc cum, dar ne-am trezit într-un pat.

Dimineața, Margot s-a uitat la mine cu умешкой și mi-a spus că am rău de douăzeci de ani. Iar la 40 de nevoie ar avea mai multe competențe. Cu toate acestea, a spus ea, aproape toți oamenii cred că este suficient pentru a face rost de un stick de la pantaloni, iar restul se va preface în sine. Nu-mi amintesc, înroșită sau побелел, dar a scăpat de jogging. Și apoi a dat seama – nu pot fără ea.

Ca am cautat calea счатью cu Macho Man

Când am încă o dată s-a trezit din coșmar, în cazul în care ea spune că eu pot mai bine, mi-am dat seama: este necesar de a schimba ceva. În principiu, eu sunt un om frumos, nu sex-simbol, dar, de asemenea, nu este ciudat. Decât am putut să-l captiveze? Am decis că a face sex. Și s-a dus la medic.

Da, așa radical: imediat la medic. Problemele care trebuie abordate. Sexolog mi-a spus că trebuie de urina, sănătos să mă, și a explicat că cei 20-30 de ce am merita – este mic. Am fost în stare de șoc, soția este întotdeauna suficient. Medicul a sfătuit să cumpere un stimulent, ceva natural.

Am început să caut ceva pentru un astfel de obiectiv, pentru a încerca de a cumpăra sau comanda. Imediat a decis: nici o chimie, pentru că eu sunt sănătos. S-a oprit la Macho Man și încă o pereche de fonduri. A aranjat prețul și compoziția. Spray a funcționat perfect. Am început să citesc literatură despre sex...

Un succes uimitor și nou norocul

Când am venit la Margo din nou, ea a fost surprinsă, dar похвалила. Spune, nu fiecare bărbat după o astfel de evacuare se întoarce. Și eu am spus că ea este o zeita mea. Ea nu a devenit certa, dar nu a prins. A numit o întâlnire prin intermediul a doua zi. Am pregătită cu grijă.

În ziua x am ajuns la ea. macho man a funcționat impecabil, am stat aproape trei ore. Acest lucru a fost cel mai bun sex din viața mea (în acel moment) și, știți, i-a placut. Nu în zadar se pregătea! Ea, desigur, atât de puțin coroziv a spus că teoria nu este practică, dar imediat și-a propus să se întâlnească încă. Tu, zice, harnic.

Decât în urmă s-a terminat totul cu Margot și Macho Man?

Eu am venit la ea de mai multe ori. De câteva ori a încercat, fără Macho Man - o iubesc, dar ea a spus că cu mine că ceva este în neregulă, așa că am rapid сбегал la toaletă, a adus un spray și ne-am dus, în al doilea tur. Nu mai risc, cu atât mai mult, i-am spus, ea este acum în sine este periculoasă pentru viața spray, acest lucru este chiar mai abruptă merita!

Mai întâi, la noi a fost doar un sex bun, dar eu l-am fermecat. Am început să meargă împreună la expoziții, la citirea ei de poezii și așa mai departe. Cu soția am divorțat aproape imediat. Copilul a terminat școala, ne-nimic împreună, nu a ținut. I-am despărțire i-a dăruit un borcan Macho Manpe care mai devreme a decis de a comanda sine. Da, spun, țăran ei nouă, lasa de la tine, de asemenea, va fi bună de sex.

Cu Margo avem întotdeauna totul a fost doar superb. Experimentată și sexy, ea ma învățat ceea ce am avut de a afla de ani de la 19-20, dar nu a învățat, pentru că a face sex aproape nu a fost angajat. De atunci primim неземное placere de ambele. Ea, de asemenea, știe cum să-l livreze, iar datorită Macho Man am lipsit de la mai multe vizite. Și asta în 40 de coadă!

Am tot chic reușit, așa că, bărbați, nu vă fie teamă. Folosiți jocuri, folosiți Macho Man (pret pentru spray amuzant comparativ cu rezultatul – fericit relații). In cazul in care nu este suficient de ferm, mergeți la medic și de a vorbi cu o femeie. Și în curând voi căsători a doua oară!