Instrucțiuni de utilizare Macho Man

<3_img>

Macho Man în formă de spray este un afrodisiac, efect care este vizibil imediat. Nu este nevoie să-l bea săptămâni, suficient pentru a cumpăra în avans și aplicați înainte de sex pe membru. Spray începe să lucreze imediat după contactul cu pielea. Efectul maxim ajunge în 10 minute, menținându-l pentru 2-3 ore.

Algoritmul de utilizare este conceput de producător. El este extrem de simplu și nu necesită abilități speciale.

  1. Pregătiți-vă pentru un proces. Trebuie să se spele înainte de aplicare, iar nu după. Pentru femeile spray de sigur.
  2. Cu 10 minute înainte de începerea actului sexual aplicați preparatul cu ajutorul 3-4 intrarile de la capacul spray. Puteți face acest lucru imediat, așa cum au stat și petreacă 10 minute de preludiu. Partenerul va aprecia.
  3. Acțiunea de stingere durează de la 2 până la 3 ore. Depinde de метоболизма.
  4. Utilizarea nu are limite de timp. Poate fi utilizat în fiecare zi. De mai multe ori pe zi, nu este recomandat să – orice sexul este o sarcină mare asupra organismului.

Indicații terapeutice Macho Man

Aplica Macho Man este recomandat, dacă aveți rău de sex următoarele motive:

  • Naturale tulburări după boli ale sistemului urinar. Însăși boala este necesar de a vindeca.
  • Coloană există, dar este de scurtă durată.
  • Redus sensibilitatea membrului.
  • Nu există nici o dorință de sex, dar, de asemenea pentru a satisface soția sau fata trebuie.

Contraindicații pentru spray Macho Man

Spray Macho Man complet sigur. El nu este un medicament mijloc, prin urmare, nu are contraindicații. Singura restricție de la medici: nu este de dorit de a folosi în mod regulat de droguri, dacă nu există probleme și vrei pur și simplu o asigurare doar în cazul în. În cazul în care ceva nu merge bine, spray întotdeauna poate fi aplicat în procesul de. De asemenea, nu se poate folosi de cei cu intoleranță individuală a componentelor.

Rezultatele aplicării Macho Man

Utilizarea Macho Man permite rapid de a-și asigura un robust coloană de câteva ore. Aplicarea regulată a revigorează organismul, îmbunătățește potența, ameliorează unele simptome de nevroze și tulburări depresive. Spray nu este un medicament mijloc.

Este important ca instrumentul nu provoacă dependență, așa cum acționează local. Spray este un produs, este complet sigur. Efecte secundare nu a fost detectat.